reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Elleni ja też się wystrachałam o co lotto ;) Udanego wypoczynku :)

Ja już po zakupach, pytałam siostry czego mała jeszcze nie ma i ciężko tak bo z zabawek to ją obkupował już chrzestny więc nici z chodzika, konika czy innej bajery ;) Więc postanowiłam na bardziej praktyczne rzeczy, które są jej teraz niezbędne i idą jak woda, czyli mleko modyfikowane i obiadki :)

Oglądałam wózki i w takich w miarę normalnych cenach czyli do 700zł były dwa nowe, ale bez skrętnych kółek, waga po 12kg, 2w1 bez fotelika, już nie pamiętam jaka firma ale d.. nie urywa. A takie ze skrętnymi już w miarę lepsze to ceny zaczynają się od 1200zł i to firma Baby Merc, ale czytałam że one ciężkie są. Niby kilka tych wózków tam stało ale nie jakiś szał. Jednak muszę jeszcze poszperać po necie, może coś się znajdzie..

Elleni baw się dobrze, ale z umiarem na słońcu ;) i oby pogoda była w sam raz.
Natalina może odizoluj się trochę od tesciowej.
shiran moim zdaniem trafiony pomysł, dzieciaki i tak zawsze mają mnustwo zabawek i czasami aż za dużo, a tego nigdy mało ;)

Ja też zrobiłam zakupy na spokojnie pochodziłam po sklepie i na obiad brokuły, ale mogłam zrobić takiego mixa bardziej, no nic i tak dobre wyszło i zdrowe. Nici z karkówki, oby Aniu// twoja się chociaż udała :-)

Mam z tym taki problem że piszę z telefonu i czasem mi się wygrywają dwa ale ja tego nie zauważam. Czasem edytuje ale nie wiedziałam że nad tym jest jeszcze jeden. Już usuwam

A nie to chodzi o to pewnie, że dwa posty różnej treści są koło siebie. A nie tak jak teraz że edytuje poprzedni. To sorki to akurat robiłam świadomie nie wiedziałam, że tak nie mogę

Dzięki wielkie za linki, kiepsko mi szukać na telefonie w tej aplikacji różnych tematów, ale dziękuję za pomoc

Ostatnia edycja:
Doczytałam was humor odrobinę mi się poprawił i przepraszam za moją histeryczną reakcje. Czasem hormony szaleją :(

Natalinaaa kurcze mam nieodparte wrażenie, że najbardziej to masz za złe teściowej nie finansowanie was i małego :what: przeczytaj swoje posty raz jeszcze bo troszkę te uwagi o braku prezentów są niesamczne. A gdy jest naprawdę tak źle z innych jednak względów to warto się wyprowadzić.

Po drugie myślę, że warto by było najpierw rozejrzeć się po forum. Większość z nas pewnie pisze z tel czy tabletów, a jednak szanuje porządek jaki sobie wytworzyłyśmy.

Maltanka, elleni udanego wypadu wam życzę :))

Wczoraj 6h byłam u biedroneczek :)) waga ładnie rośnie Ola-1340g, Elenka-1280g.

Ola oddycha już bez żadnych wspomagaczy, uczymy jeść ze smoczka. No i wczoraj przydażył się jej pierwszy dla mnie bezdech. Jak te maszyny zaczęły piszczeć to myślałam, że zejdę :p

Elenkę może w przyszłym tyg odłączą od cpapu.

Joani, oszczędzaj się marudo co by Franek jak najdłużej w brzusiu posiedział :)

Ostatnia edycja:
reklama
Zgadzam się z Amaaliee :) dobry zmywacz z acetonem a co się nie zmyje delikatnie zatrzeć pilniczkiem :) u mnie się sprawdziło :)

Witamy nasza Hanne!! :) horomony - to co kobitki lubią najbardziej ;) mi szalały ostatnio, teraz pora na Ciebie :D
Dziewuszki kochane rosną jak na drożdżach :) bardzo się cieszę tak jak pół mojej rodziny, która co chwila pyta co tam u Was :) bowiem ciężko nie podzielić się z nimi tym jak pięknie walczycie :)

Fajnie że jesteś :)

Ostatnia edycja:
Do góry