reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrzesień 2014:)

reklama
Technik musi mieć dowód na potwierdzenie nr i serii bo povtym identyfikuje klienta sratata :D takie info uzyskałam w salonie. Zresztą problem zaczyna się już z innym adresem zameldowania i innym świadczenia usługi. Najpierw umowe podpisali, teraz cudują :mad:

Ty masz farta, wiec może trafi Ci się mało spostrzegawczy fachowiec ;) To w koncu nie bank wiec nie powinien sie przygladac zbyt intensywnie :p:p

No i tu się mylisz :) niestety z orange moje przeprawy raczej zwykle kończą się moimi nerwami i kolejnymi problemami do rozwiązania oczywiście na ich boskiej infolinii
Tak to z usług jestem zadowolona, ale gdy zaczyna się papierologia to dostaję z nimi sraczki :mad:

Hehe ładnie to ujęłaś :) Zawsze możesz zwalić na gościa, mieli być Państwo wczoraj, wtedy dowód był w całości:)

Ja właśnie zjadłam gołąbka, którego przyniosła mi mama. Od razu widać, że ma nowy młynek do pieprzu bo tak pali, że szok :) A ja zrobiłam jeszcze sos pomidorowy mocno czosnkowy, więc nie wiem czy Ola to zje :]

Nie no mój wkurw sięga już zenitu :mad:
Marnuje kasę na te ich jeb..e infolinie, a oni tylko pierdzą w stołki i nawet zgłoszeń nie przyjmują :mad:

Zastanawiam się czy nie rozwiązać z nimi umowy z ich winy.

Dziewczynki ile ważą Wasze maleństwa i w którym tygodniu jesteście? Bo ja zaczęłam wymyślać chyba że mój mały jest za duży, waży1800, a ja jestem w 30 tygodniu ciąży

Natalinaa waga to sprawa bardzo indywidualna :) możesz "spać" spokojnie. Maluch na pewno jest odpowiedniej wielkości ;)

nie zbyt ten dzisiejszy dzień, położę się odpocząć to może mi się poprawi humor..
Też chciałam dziś zrobić to zamówienie w aptece. I zamówić łóżeczko.

reklama
Do góry