reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Mnie też leniwie upływa dzień, przyszła znajoma i poplotkowałyśmy nieco, a teraz za naukę trzeba by się brać - a taaaak się nie chce :p

Wesolutka - fajny basenik, sama bym skorzystała :)

reklama
Amaliee u mnie na stronie wpis Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.

A ja dokument mam w portfelu ;)

Ubezpieczenie też załatwione ;)

Robię zamówiennie w aptece- w końcu ;-) i nie wiem co brać bepanthen maść czy krem? jakby któraś szybko skrobnęła... mówiłyście =, że na brodawki i dla małego jest ok, ale nie pamiętam co...
Podejrzewam, że Hania już prowadziła :-)

Wesolutka jechałam już po odbiór dokumentów i wracałam do domu :D ale spociłam się co niemiara. Tymbardziej, że moja dzieciarnia głupoty dostała :what:

Narazie muszę odpocząć i może potem do bydg skoczę jak ktoś mi z dziećmi zostanie bo ich nie będę narażać na niebezpieczeństwo mojego doszkalania ;)

joani, jak do pupy to maść
kremu nie uzywalam, wiec nie wiem :p ja na brodawki stosowalam purelan

Hania, to szacun, że się odwazylas z dzieciarnia :)
w ogole nie do wiary jak ekspresowo to prawko zrobilas :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Joani ale mi zrobiłaś z głową.. maść czy krem o to jest pytanie haha... ale wydaje mi się że maść .. :)

Wesolutka moja nati ma baseny dwa.. jeden taki normalny pompowany a drugi taki muchomor żeby był daszek :)

Hania gratulację dokumenciku ;)

A i najleszpe w wydziale komunikacji Nela złamała mi dowód :dry:

Wesolutka ja nie bardzo mam wyjście :) samych ich w domu nie zostawię przecież. A małż pracy nie rzuci ;)
Polecam każdemu te przyśpieszone kursy no rzecz wiadoma kasy więcej kosztuje i raczej nie można pracować by ukończyć ale warto według mnie.

Ostatnia edycja:
reklama
Wesolutka powiedzieli mi, że 21dni roboczych trzeba czekać:mad: :(

Ale najpierw znów na zdjęcia muszę się udać :(

A wiecie co najlepsze muszę go skleić by podpisać aneks do umowy z orange :what: nie wiem jak to zrobię ;)

Do góry