reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Hej dziewczyny

Amaliee moj tez sie strzelal :D ale przestal jak nam sie drugi syn urodzil :) za to od nie dawna ma inne hobby, kitesurfing i teraz plywa i tez kase wydaje na sprzety ale na szczescie tylko wtedy kiedy moze ja wydac :) ale czasami denerwuje mnie to ze woli poplywac zamiast z nami spedzic czas. No ale nic nie mowie bo wiem ze on takiego czasu tylko dla siebie potrzebuje.

Agamemnon no nie mozna niby pasztetu z powodu wit A i listeriozy...

Hania &&& za zabieg Elenki i jej oczy :)

Justi witaj :)

Ja dzis do pracy ale jeszcze tylko kilka tygodni i koniec :D

reklama
Z facetami i tak źle, i tak nie dobrze ;-)
Współczuję takiego wydawania kasy na pierdoły. U mnie znowu inna strona medalu, mąż jest pracoholikiem i to ja staram się aby czymś innym poza pracą się zajął. Np ostatnio dzięki namowom opłacił kartę wędkarską i pojechaliśmy w trójke na ryby :tak:

Siedzię z nogami w misce....

Kusiaku, niesamowicie łatwo upieczesz swój własny pasztet :tak:
Poszukaj na necie, a zobaczysz :happy2:

Ostatnia edycja:
A my jedziemy już do Torunia :D

Mam dla Dominika piękny śpiworek do spania, a dla dziewczynek 3 pary body i pajace rozm.50 :)

Jeszcze chcę pare bodziaków dokupić i jakieś śpiochy :D
I o Neli nie mogę zapomnieć.

A potem odbierzemy synka i zostaniemy u nas na działeczce a męzuś pojedzie dalej z pakowaniem walczyć :) a potem z Nelą dojadą do nas.

Kurcze już za cztery dni musimy mieć wszystko przewiezione, i urządzić się tak by móc tam spać - głównie o dzieciaki mi chodzi. Ich rzeczy zabierzemy ostatnie, a pierwsze musimy rozpakować. No nic chyba damy radę chociaż jak patrzę na ilość rzeczy u nas w mieszkaniu to mi słabo. Człowiek to taki chomik...

Aga mój właśnie też pracoholik i wszystkie pomysły na spędzanie wolnego czasu muszę podsuwać ja bo on jak nie ma zajęcia to głupieje :D

Ostatnia edycja:
a_nka, rozumiem, ze przeprowadzacie się z mieszkania do domku?
Ja to przeszłam dwa lata temu, z kawalerki do domu.....nie sądziłam, ze w jednym pokoju można aż tyle rzeczy przechomikować :sorry2:

Aga, tak z mieszkania trzypokojowego do domku :p

No to jak ty tyle rzeczy miałaś w kawalerce to zdajesz na pewno sobie sprawę co jest u nas :what: :D powiem Ci, że mam ochotę wszystkie te szpargały wyrzucić a nie pakować a potem znów po kątach upychać :what: :p

Ja nawet pudełka od pchacza Neli trzymam :) a pchacza dawno sprzedałam :D
Normalnie u nas sajgon totalny :p

Ty to chyba na październikówkach się udzielałaś co??
Bo ja swoją karierę forumową tam zaczynałam i tak Cię kojarzę :) ale mogę się mylić ;)

Ps. Pisałaś, że moczysz nogi, nie chcę wyjść na wścibską ale coś się stało? Puchną? Czy tak dla rekreacji? :)

Ostatnia edycja:
a_nka a z kilka razy byłam na październikówkach bo termin z om mam na 2.10 ale odkąd chodze na usg to wypada 23 wrzesień i tego terminu się trzymam. Z synem z usg miałam urodzić 11 września i tak też się stało :tak: To Ty też chyba masz inne terminy z om i usg co?
Nic nie mów o pudełkach, ja też cokolwiek kupie to pudła trzymam :zawstydzona/y:Ostatnio remont robiliśmy mały więc pozbyłam się ich trochę, no ale ja mam garaż osobny dwustanowiskowy i nad nim mężu zrobił stryszek. Tam mam swoje pole do popisu z wszelkimi rzeczami :-D
W każdym bądź razie wiem co Cię czeka i nie zazdroszczę. Najgorzej potem z porządkami dojść do ładu i składu. No ale pomału :tak:
A nogi to tak w końcu rekreacyjnie, w końcu! :-) Bo oczywiście dla wszystkich mam czas ale nie dla siebie :confused2:

o widzę, że rozmowa o hobby, mój na strzelanie chodzi wieczorami do piwnicy z sąsiadem:-p nie nie wydają na to pieniędzy więc jest ok. A poza tym to ryby, gdzie ostatnio akwarium musieliśmy zlikwidować, bo nie ma gdzie trzymać niestety:dry:
oj najważniejsze to nie popaść w skrajności w skrajność, wiadomo trzeba myśleć i o kredycie i o opłatach i życiu, ale żyć tylko dla pieniędzy też się nie da;-)

ja wzięłam się za sprzątanie, balkon posprzątałam, meble pomyłam, coby jutro o tym nie myśleć, jeszcze wieczorem raz przemyje, bo i tak mi nakurzą z tej ch... budowy

zafundowałam sobie szklankę coli z lodem...no tak za mną chodziła

agamemnon
ale co ma zagłówek do fotelika, przecież on jest wysoko, a fotelik stawiasz na siedzeniu i u nas jest on ja mam wrażenie bardziej w pozycji pionowej niż leżącej:sorry: oj czeka mnie chyba jeszcze długie szukanie, zanim znajdę coś co mi będzie odpowiadać

amaliee łał to Twojego, sam to zrobił? jeśli tak to jestem pod wrażeniem,

ania// oj mój tez lubi dłubać w samochodach, ale jak ja to mówię dla mnie facet to nie facet jak nie jest choć trochę techniczny;-)

hania no właśnie przy takim pakowaniu człowiek dopiero widzi ile rzeczy nazbiera, u mnie to dużo niepotrzebnych i tak to leży i miejsce zajmuje ps. ty to chomik widzę tak jak mój mąż, też pudełka po niektórych zabawkach trzyma do piwnicy już nie da się prawie wejść:-p

Co za poranek intnsywny miałam. Dziecko szczęśliwe ukończyło dzis zerówkę i dostał nagrodę od dyrekcji dla najlepszych uczniów, dumna jak paw jestem :-) zakończenie roku trwało 2 godziny, dobrze że mi krzesło przynieśli bo Hanka na rękach cały czas była u mnie a w drugiej ręce kwiaty, myślałam że padnę... samo poranne szykowanie siebie i dzieci mnie tak wykonczyło, suchą kromke chleba zdążyłam zjeść przed wyjściem i to w locie. Teraz zabieram sie za pakowanie rzeczy bo wzjezdzamy na weekend . I kiedy tu odpoczywac..

agamemnon ale co ma zagłówek do fotelika, przecież on jest wysoko, a fotelik stawiasz na siedzeniu i u nas jest on ja mam wrażenie bardziej w pozycji pionowej niż leżącej:sorry: oj czeka mnie chyba jeszcze długie szukanie, zanim znajdę coś co mi będzie odpowiadać
No widzisz, u mnie ma sporo bo mam wysoki fotel dla syna i po prostu zawadzał o zagłówek. Wiesz, pewnie na pewno wszystko zależy od modelu samochodu jakim się jeździ, no w każdym bądz razie mi one przeszkadzały i musiałam pościągac :happy2:

Amaliee wiem, że urodziła, edytowac nie mogłam bo net mi się zawieszał :-p

smokyeyes gratulacje dla synka! :tak:

reklama
Uff właśnie wróciłam, zareklamowałam ten nakłówacz bo babka sprawdzała w aptece inny i też nie działał. Dojechałam do domu i teraz do mnie dzwoni, że odkryła jak to działa i można odebrać, to jak M z pracy będzie wracał bo ja już nie mam ochoty kursować tam i spowrotem.
Muszę sobie spacerkiem iść, co przyspieszę to mnie prawa nerka kuje, masakra... :no:

Ale mi się słodkiego dziś chce, weszłam do sklepu a tam wszystko na cukrze.. Więc zrobiłam owsiankę z jogurtem naturalnym, nie jest to słodkie ale jakoś przygasiłam "pragnienie". Nie mam sposobu na te zachcianki teraz...

Smokyeyes gratuluję zdolniachy synka :)

Do góry