reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Ostatnio mój Mąż przejmuje się, że u nas tyle w ciąży kobiet chodzi po osiedlu, bo większa konkurencja do żłobka :D

Aj, mimo że wszystko okej, to zmęczona jestem tym dniem. Mąż gipsuje pokój dziecka, a ja w panice, że nie wyrobimy do porodu...
Ostatnio codziennie śni się mi Zosia, a to że się urodziła, a to że ktoś chce ją w brzuchu skrzywdzić. Dziwne to.

reklama
Marciątko z własnego doświadczenia napiszę, że pod konoec ciąży takie sny to norma. Więc się nie denerwuj.

Trzymam za was kciuki cobyście do 40tyg wytrzymały ;)

Głodziłam sie od 4 rano do prawie 9...nawet kawy nie wypiłam i co? I nie zrobili mi glukozy bo zapomnieli wspomnieć ze swoja muszę przynieść...no myślałam ze babkę tam rozszarpie:wściekła/y: Powiedziałam ze podjadę szybko kupić i wrócę...to mi powiedziała ze to będzie juz za późno na pierwsze pobranie...myślałam ze wysadzę to laboratorium w powietrze ehhh W poniedziałek znowu ide...może wtedy sie w końcu uda.

Hania, w Toruniu...do Włocławka to pod przymusem nawet nie dam się zabrać :p
Maltanka, jakoś spokojniejsza jestem jak sie dowiedziałam ze u nas zzo bez problemu, ale zaznaczyłam położnej ze maja mi podać dopiero jak stracę przytomność z bólu a wcześniej choćbym błagała to ma być nie ugięta :-p Plus dodatkowy ze moja położna ma jakieś tam uprawnienia anestezjologiczne i jak cos to nawet nie muszę czekać na lekarza.
Ann wszystkiego co najlepsze, wczoraj Wasz wielki dzien :-)

Zagłówek w aucie może przeszkadzać przy fotelikach dla starszaków (ja tez musiałam ściągać) a przy tych z pierwszej grupy wagowej to nie ma nic wspólnego. Problem może być z pasami (że za krótkie) albo autko ma tak mało miejsca w środku, że jak wysoki kierowca jest i musi fotel odsunąć to za nim cięzko by było fotelik ustawić. Tyle z moich doświadczeń.
No i tu masz rację, bo ja ciągle pisałam o foteliku dla starszaka :sorry: Z moją logiką w tej ciąży jest dosyć kiepsko. No cóż

Witajcie!
Ja dzisiaj od 5:30 na nogach, są wakacje po co spac dłużej?
Po krótce spytam, czy któraś z Was mieszka blisko Bielawy gmina Słupca? (wielkopolska)
Kupiłam tam coś od kogoś przez tablicę i kurde nie wiem czy nie wtopiłam :baffled:

Dzień dobry:)

U nas pogoda się zrypała, a teście planowali urodzinowego grilla, nie wiem co teraz z tego będzie.. :sorry:

Furciaczek no chyba żartujesz, że się tyle umęczyłaś na darmo?:eek: Współczuję.

Marciątko u nas właśnie na osiedlu jakoś mało ciężarówek i wczoraj się cieszyłam do Męża, bo wypatrzyłam jedną też już z dość pokaźnym brzuszkiem, zawsze to będzie jakiś rówieśnik/rówieśniczka dla naszego szkraba:D

Witam się sobotnio :-)
obudził mnie dziś głód i po spaniu :) zresztą też mam ostatnio koszmary, że albo rodzę przedwcześnie albo kłócę się z mężem, eh :/ Pogoda dziś ok, jest pochmurno ale ciepło :) rano trochę popracuję, potem szybciutko zrobię na obiad oszukane leczo i po południu wybieramy się na zakupy. Chcę kupić coś maluszkowi z okazji narodzin :-)
Furciaczek, współczuję zawodu :/ ja też już się kiedyś wybierałam na glukozę a mój mąż: a kupiłaś glukozę? eeee, no i badanie też robiłam później tylko, że nie skończyło się to bezsensownym głodowaniem jak u Ciebie :(
Ann, jeszcze raz życzę udanego dnia! :-D
i miłego dnia dla wszystkich :-)

Ann wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia !!!!!

slub.jpg

Załączniki

• slub.jpg
    slub.jpg
    5,3 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Do góry