reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Dziewczyny, pocieszajcie sie faktem, ze rosna :)

Chociaz wizja kupna nowych stanikow mnie przeraza... ja juz mam 65G, a takie rozmiary drogie w cholere, chyba przejde na sportowe hehe

reklama
Ja mam 70C wiec sie nie pogniewam jak o rozmiar urosna. Juz ledwo sie w staniki mieszcze ale z kupnem nowych moge jeszcze troche poczekac. :-p
Najszczesliwsi z tego objawu to sa chyba faceci. Tylko ze moj maz biedaczysko robi takie maslane oczy a ja jestem zupelnie "nie do uzytku". Albo boli mnie brzuch, albo jest mi niedobrze a o dotykaniu piersi to juz w ogole nie ma mowy. Mowi ze sie czuje jak male dziecko szczute lizakiem, ktorego nie moze polizac hehe :-D
Mam nadzieje, ze z czasem bedzie lepiej i ze te upierdliwe na dzien dzisiejszy objawy przestana byc az tak dokuczliwe;-)

hej dziewczyny :)

ciąża oficjalnie potwierdzona :) komentarz od lekarza : "HCG potwierdza ciążę(2533 mIU/ml), progesteron w normie" :-D:tak: Wizyta u lekarza 13.02!!
Ja czekam z utęsknieniem na "ciązowy" rozmiar piersi! Zawsze miałam małe, ale po pierwszym karmieniu praktycznie mi nic nie zostało :-( Śmieje sie jak kupuje staniku zawsze że potrzebuje rozmiar minus ;-)

miłego dnia, zabieram sie za prace :)

Dzień dobry mamusie!

Aaneta gratuluję! pozytywne wieści z samego rana to jest to :-)
Dziewczyny, ja już nie usnę bez stanika i to właściwie nie z powodu piersi, ale brodawek. Znów mnie zaczęły boleć, są tak wrażliwe,że nie można sie niczego ani nikogo... dotknąć. Soniafka mój małż ma to samo z tym lizakiem :-D Chociaż u nas i tak abstynencja z góry ustalona do końca 1 trymestru. Taki mieliśmy przykaz w poprzedniej ciąży od pani dr, a że już plamiłam w tej ciąży, to postanowiliśmy się również zastosować.
Pozdrawiam Was kochane wrześnióweczki!
nojaniewiem trzymam kciuki za wizytę! czy ktoś jeszcze wizytuje dziś?
U mnie odliczanie trwa.. jeszcze 9 dni :-)

dziewczyny cieszcie się tymi piersiami, cieszcie ;) mnie w ogóle nie bolą tak jak w pierwszej ciąży więc nawet zapewne i w tej nie urosną nawet o rozmiar :( ubolewam nad tym strasznie bo i tak nie mam co w ten stanik z miskąB włożyć :p kupuję największe push upy ;p

Aneta gratulauje:)

no ja stanik powoli wymieniam wczoraj wyszlo mi ze mam 75 D ! w pierwszej mialam tez duże a szczególnie po porodzie , gorzej potem
jak wróciły do swego rozmiaru niestety skóra nie:/

co myślicie o ślubie z rozdzielnością majątkową dobry pomysł?

A ja wizytę sobie przełożyłam na jutro jednak bo kończy mi się luteina w sobotę i zostałabym bez leków :) tzn z lekami bo mam lutkę ale w zmniejszonej dawce niż teraz aplikuję, a wolę sprawdzić i niech gin powie co myśli o zmniejszeniu dawki. Zawsze to pretekst żeby iść wcześniej i sprawdzić czy wszystko jest ok :) ehh już nie mogę się doczekać... denerwuję się strasznie ale ten weekend mam wolny na uczelni, w następny mam mega wielkie zaliczenie i żebym nie sprawdziła, że u dzidzi wszystko jest ok to nie byłabym w stanie nawet się nauczyć na nie;p

reklama
Czeeesc :) Chciałabym się przywitać i jednocześnie wdrożyć w pogawędki :) Termin na 22 września, pierwsza ciąża, potwierdzona 2 testami płytkowymi i badaniem krwi na beta hcg. Na pierwszą wizytę umówiłam się zaraz po testach i oczywiście okazało się że poszłam za wcześnie na cokolwiek :D W poniedziałek idę na wszystkie inne badania krwi a na pierwsze USG 19 lutego :)

Do góry