reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

Joani raczej chyba nie :( znając moje szczęścię będę łykać tabsy do 50 a do tego czasu wszyscy mnie zostawią, a moje życie seksualne zupełnie przestanie istnieć... :))

Lekarka mówiła, że przy CC by mi tam co nieco usunęła ale wyszło inaczej, muszę pogrzebać w tych przepisach bo może Ty jednak masz rację... :)

reklama
Mama mojego kolegi miała ze wzgl. materialnych i miała już spoooro dzieci, do tego macica jak sito i w związku z zagrożeniem życia miała zrobione na NFZ... więc może cię do 50. jednak nie opuszczą :-D

Dziewczyny jestem w szoku!! Jak to nielegalne? Tutaj to calkiem normalna procedura i duzo facetow sie decyduje. Moj tez mi mowi ze pojdzie :) tylko ze ja nie wiem jeszcze czy chce zeby szedl :p bo to takie zakonczenie sprawy na 100% a ja chyba jeszcze nie jestem przekonana :p :D

Haniu jestes jeszcze mloda dziewczyna a taka decyzja jest na cale zycie. Slyszalam o przypadku ze kobieta przy czwartym dziecku zdecydowala sie na podwiazanie jajowadow. Los jednak tak chcial ze rozstala sie z mezem (nie pamietam szczegolow) i zwiazala z kims innym. Zapragneli miec wspolne dziecko. Ale porobily sie zrosty i nic z tego :/
Ja mimo ze nie planuje wiecej dzieci nie mialabym odwagi na taki krok.

Ola bo tam u Was to zupełnie inaczej jest :sorry:
U nas we wszystko kościół i rząd ingeruje...

Gosia wiem, że młoda jestem ale narażać życia nie chce i naprawdę byłabym zdecydowana. Nie mam zamiaru zachodzić więcej w ciążę z kimkolwiek ;-)
Mówię pas.
Ps.przypomnijcie mi to co tu pisałam gdy za 10lat zacznę jęczeć o 5 dziecku... co byśmy z mężem samotni na starość nie byli :-D

Ritta, Hania ma przeciwwskazania zdrowotne, które wiążą się z bardzo poważnymi powikłaniami a nawet śmiercią. To po co ma dziewczyna hormonalnie jeszcze obarczać organizm, taka metoda moim zdaniem w tym przypadku jest jak najbardziej na miejscu. To moje zdanie :-)

Joani z medycznymi wskazaniami nie dyskutuje ale mnie jakos przeraza strata plodnosci w tym wieku. Nie wiem dlaczego.

Haniu odgrzebiemy dla Ciebie ten post ;)

Rozumiem, bo to taka po części strata czegoś ważnego. Ale czasem nie ma wyjścia.. no w sumie jest - żyć z mężem jak z przyjacielem. Hania, co ty na to? :-D

reklama
Joani, nie dziękuję :-D mąż to mąż i muszę go "poużywać" puki może :laugh2: w końcu już nie jest pierwszej młodości :laugh2:

Tak samo nie chcę być w tym wieku zołzą z powodu niedopasowanych "antyków".

Naprawdę wolę sobie podwiązać te jajowody czy usunąć macicę, nie wiem co lepsze w tym wypadku i nie martwić się po każdym stosunku czy aby nie wpadniemy. A znając mnie zamartwiałabym się tym na okrągło :confused2:

Dla mnie moja płodność była stosunkowo bardzo płodna i już jej podziękuję, bo gdyby w kolejnej jej odsłonie była kumulacja to nie wiem co bym zrobiła :sorry::eek::-D

Do góry