reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrzesień 2014:)

No taka najpewniejsza jak ktos wie ze na 100% nie chce miec dzieci to faceta wyslac na podwiazanie :)

Juz widzę jak mój sie godzi na takie rozwiązanie...chyba zabić bym musiała:laugh2:

Ja juz w wyrze, lenia mam od kilku dni okropnego...obym jutro miala wiecej energii bo to lenistwo zaczyna mnie juz męczyć:sorry:

reklama
Marciątko, fajniee wiedzieć że komuś się ta metoda sprawdza, to napawa mnie pozytywnym myśleniem co do tego sposobu.

furciaczek ja też już tylko leżę już na dziś mi się nie chce, chyba Grę o tron obejrzę :)

U nas nawet podwiązanie jest nielegalne :-/

Powiem wprost, gdyby wszystko potoczyło się jak należy i poród odbył się prawiłowo o czasie raczej miałabym usuniętą macice. Gadałam ze swoją lekarką na ostatniwj wizycie i ona takie rozwiązanie mi zaproponowała. U mnie względy zdrowotne byłyby wskazaniem, bo wiadomo 3cięcie w tak krótkim czasie mogłoby do nieobkurczania się macicy i u mnie to właśnie by wystapiło ;)

No ale wyszło inaczej, macica została a ja mam kłopot

Wesolutka umowę najmu mamy od 1lipca, ale zaczniemy powoli się przenosić w przyszłym tygodniu, w piatek mają być meble więc jeżeli ekipa skończy to mąż je złoży i możemy powoli się zbierać :)

Tylko jeszcze mebli do Dominika i Neli potrzebuję. Na dzień dzisiejszy lokuje ich w jednym pokoju :)

A i meblki potrzebuję biało brązowych bo takie są łóżka marud :))
I z takich narazie nic mi nie pasuje więc czekamy ;) być może zdecyduję się na robienie ich na zamówienie w pracowni stolarskiej.

Ostatnia edycja:
Ann ja dziś nadrobiłam do 4 sezonu odcinek 2 i normalnie biłam brawo co się stało na koniec :-D Nie piszę co bo nie wiem na którym odcinku jesteś ;-) Jeszcze 8 odcinków i koniec i trzeba będzie czekać na kolejną serię do następnego roku... Szkoda, że tak długo..

Wypiłam sobie właśnie koktajl truskawkowy i zaraz pęknę.. Lenistwo mnie ogarnia..

Witajcie :) ja tylko tak na szybko wieczornie :) Niuńka już śpi mysmy skończyli pracę na dziś :)
jutro trochę załatwiania.. rano labolatorium i krzywa cukrowa potem do spółdzielni potem do uzędu po wyniki i wizyta u ginka będziemy podglądać małego czy wszystko z nim oki :) już dziś zmęczeni jesteśmy ale zadowoleni że już tyle zrobione:)
Haniu ciesze się że z dziewczynkami dobrze :) z Elenką napewno się poprawi :) bedzie dobrze :)

buziaki dla Was dobranoc :*

shiran ogladam wlasnie najnowszy odcinek, ale powiem ci ze ta najnowsza seria jakos mnie nie zachwyca tak jak wczesniejsze, a to chyba przez zakonczenie jakie bylo w 3 sezonie gdzie juz nie zyła połowa ulubionych bohaterów. i puki co zaden odc 4 serii nie zrobił na mnie wrazenia oprócz paru scen jak np zakonczenie 9 odcinka.
hania co to znaczy ze u was podwiazanie jest nielegalne?
ania kciuki za wizyte :)

Mały szaleje a w sobote sie tak martwilam ze ciagle cisza, ale bylam w ruchu cały dzien i dopiero o 2 w nocy spac szla, to moze dlatego :)

hania żartujesz, że podwiązania nie można ot tak zrobić? na pewno czy spirala czy tabletki będą skuteczniejsze niż metody naturalne i pewnie też bym nie ryzykowała na twoim miejscu

a my popołudnie na placu zabaw spędziliśmy, mały już śpi i ja się kładę zaraz.

Zawsze się zastanawiam dlaczego kobieta ma brać te hormonalne świństwa albo męczyć się w inny sposób.. facetowi by się podwiązało i po bólu :-D ale chyba i tak żadna z metod nie daje 100% gwarancji jak abstynencja.Tylko jak ktoś ma nieregularne cykle, to już w ogóle z notatnika by nie wyszedł ;-) ale niektórzy lekarze to zalecają.
Kobiecie mogą podwiązać i są wymienione punkty kiedy, ale o facecikach nie słyszałam.

Maltanka jest dokładnie tak jak napisała Amaliee ;)
Zabronione w naszym pięknym wolnym kraju podwiązywanie czegokolwiek ;)

No ale za pieniądze wszystko się zrobi, a w odpowidnich sytuacjach tak jak napisała Joani u kobiety jest to dozwolone :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry