Witam sie... ja caly dzien poza domkiem i padam... Dawid mi zasnal,zrobilam kanapke i zasiadlam Was poczytac
Pojechalam do mamy i kumepli, maz ma dzis znow dwojke i nocke,zabrali nam tez prad juz rano wiec nie chcialo mi sie samej siedziec zreszta z czasem bysmy zamarzli bo prad oddali dopiero o 18stej
Wzielam ze soba wozek zeby isc na spacer jezusie ledwo dalam rade
oczywiscie madra bylam i jezdzilam tam gdzie nieodsniezone
RiSia no my juz sie mamy na fv wiec mam nadzieje,że czasem skrobniemy co u Ciebie... 3 maj sie kochana!!! masakra,że z Sebkiem znow zle,mam nadzieje,że niebawem sie ulozy OBY! nie o TOBIE NIGDY NIE ZAPOMNIMY!!
Ja juz mam kogos na modernatora... AXA???!!!
Merlin a Wy macie jakies leki na ta niby skaze bialkowa? w ogole Krzys ma jakies zaczerwienienia? wysypki?
Stokrotka no ja tez ostatnio mialam problem:/ zaplacilam,czekalam ponad dwa tyg na towar i dupa fakt zamowilam tylko liner za 15zl ale jakby nie bylo, na drodze nie leza...napisalam,żeby mi kase allegro odaalo ale echo poki co:/ a konto juz zostalo zawieszone wiedc nie tylko mnie zrobili w balona
Tygrys a Dawid przespal kolede
a ja go tak ladnie ubralam:-)w ogole on maloo spi a przespal wszystko co pierwsze poki co! czyli kolacje wigilijna,sylwestra,kolede
Zamowilam dla rodzicow-dziadkow Dawidka kubek dla babci a dla dziadka kufel ze zdjeciem malego ale co mam kupic swojej babci 86letniej to nie wiem:-(ostatnio na ur dalam jej duza ramke ze zdjeciem z nasza trojka
Ide pocwiczyc, prysznic i aaa
buziam :*