reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Czyli pewnie ma zbyt duże napięcie mieśniowe. Masuj mu zewnętrzną stronę dłoni-tak glaszcz. Powinno to zmniejszać napięcie i otworzyć rączki. Poza tym ćwicz taki tuptania nozkami przy zmianie pieluszki- tuptasz najpierw do dołu,a później do boków i rób coś takiego- daj Małemu swoje kciuki do łapek i po kolei najpierw brawo brawo nad klatką piersiową, później bum bum bum prostujesz rączki do boków i delikatnie pukasz w podłoże i na końcu skrzyzuj rączki na klatce i rób tulimy tulimy. I jeszcze ciągle z Twoimi kciukami rączki za główkę i takie tuptania rączkami do boków. Rozumiesz?

tak. dziekuje. tylko ze neurolog nie stwierdzila zbyt duzego napiecia miesniowego. powiedziala ze w normie jest. no nic, ide do pediatry, bo neurologa jak juz mowilam mamy za miesiac i przy okazji bedziemy omawiac usg glowki. no to teraz mam naprawde powod do zmartwien... ryczec mi sie chce, bo wyobrazam sobie czym to moze skutkowac w przyszlosci, jesli lekarze zbagatelizuja albo nie wiem. mama mi mowila ze tez to mialam i przypadkiem ciocia zauwazyla a juz cwiczenia byly praktycznie w ostatniej chwili. jejku no jak nie mi ze zdrowiem sie psuje to Oliwierkowi cos dolega a to ostatnie co byc moze...

martusia a proszę Cie bardzo specjalnie dla Ciebie wg Mikołajowego życzenia

mam ten sam problem z główką mojego małego, tylko mój to na lewo heh
doloress nie zapraszaj bo jeszcze przyjadę heh
stokrotka gratuluje, mój dziś sobie z brzuszka na plecki fiknął :-D

az slinotoku dostalam uwielbiam biala i mleczna! :D:D:D

reklama
axari :zawstydzona/y::-D

mój mały chrapie gorzej niż stary :rofl:

właśnie się szczaiłam, że mój mały kończy za 6 dni 3 m-ce ja pierdziele jak ten czas pędzi, a ja jeszcze go na nic nie szczepiłam oj zjedzą mnie zjedzą na bank (biała świta oczywiście nie Wy:-p)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry