HUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! Wczoraj sie zawzielismy. Burza mozgow. Tak. To dzis jest ten dzien a wlasciwie noc. No i udalo sie!!! A co? Pisalam wam, ze mam z Olivcia tzw. nocny problem. Gdy przychodzi wieczor moja najgrzeczniejsza na swiecie dziewczynka przeistacza sie w Mefisto
Zaczyna plakac, nie, drzec sie i nic a nic nie daje jej uspokoic oprocz mamy w lozku z cyckiem i tak sobie ciumka ( a sprobuj wyciagnac
) az w koncu po godzinach zasypia. Znalezlismy powod. Spalismy w duzym pokoju przy telewizorze, to co, ze na maxa zciszonym, ogrom swiatelek i dooopa ze spaniem.Wczoraj wzielismy juz ja normalnie do sypialni, zgaszone swiatlo, zadnych dzwiekow (tylko nasze szczekajace zeby, co z tego wszystkiego wyjdzie) dalam cyca, dopchalam drugim, tatus wzial na rece, pielucha na glowke, a gdy zasnela do lozeczka-JEJ LOZECZKA. Pokrecila sie i spala dalej
Wyszlismy z pokoju. Tak bylismy w szoku ze przez nastepne godziny nasluchiwalismy czy ona napewno spi
Obudzila sie o 1, dalam cyca i znow do lozia, a gdy mruczala poklepywalam ja po brzuszku i mowilam szszszsz. Noc przespala cala w swoim lozeczku! I dalej spi
Wszystko z" jezyka niemowlat". Caly wieczor czytalam mojemu B rozdzial o spaniu na glos
Trzymajcie za nas kciuki. I za nasze wieczory tylko dla siebie.
Kasieq dzieki wielkie za ten filmik! Tak sie nakrecilam, ze wczoraj wzielam malutka do wanny. Bylo zajefajnie! Nawet sie nie spodziewalam, ze tak sie jej bedzie podobac:-):-):-)Wariowala w wodzie jak Otylia Jedrzejczak
A jak sie chichrala, a te oczy wielkie! Bosko! Teraz obowiazkowo kapiel z mamusia raz w tygodniu jak nie czesciej. Dzieki jeszcze raz!
Nathaliep sie usmialam. Nie ma to jak pokazac sie rodzince z tej "lepszej" strony
Co do smoczko mam to samo> u mojej Olivki to juz nie reformowalne chiba...
Piszecie by nie dawac malenstwa na rece zbyt wielu osobom.Hmmm... a ja do Polski lece 14 do rodziny. To dopiero bedzie jazda
Ayni nie wiem jak sie sprawdzaja inne laktatory ale medela swift jest genialny. Juz go nie uzywam ale uratowal mi laktacje. Z calym przekonaniem moge go polecic. Juz niedlugo jak wroce do pracy znow pojdzie w ruch.
Megan ty to jestes agenciara z ta pieluszka
Tygrysek oj szczujesz ta ciekolada
ja do swiat namega diecie a ty tu takie cos!oj nieladnie nieladnie
martusia kciuki zacisniete
fasolcia malenstwo wam sprawilo prezent pomikolajkowy:-)