reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Mikołajka Polisi:-) i naszych wrześniowych 3-miesięczniaków!!!

Dzień dobry Mikołajki:)
U mnie mikołaja nie było, ale Lenkę odwiedził i zostawił kilka ślicznych ciuszków:) Deszczowo, zimno dzisiaj i ze spacerku nici:/

Mafu zazdraszczam tej sexy bielizny:tak:, ale i mojemu się zdaża mnie odczasu do czasu miło zaskoczyć tylko nie tym razem:-D Udanych zakupów.
maleństwo masz dzisiaj urodziny?? Wszystkiego Najlepszego:*
Tygrysku tulam:* masz dzisiaj urodziny to Wszystkiego Najlepszego:* W IRL rzadko mrozy się zdarzają najwyżej -5:) Wychodzę z małą codziennie chyba, że wieje strasznie albo pada:)
Axa ale model ci rośnie:tak::-) ostatnio też zaczęłam młodą przewijać dopiero rano, bo pieluszka sucha w środku nocy to nie ma sensu zmieniać. Ja też, ja też pyszności:p zapraszam do mnie:)
Ayni ja mam taki fajny termos TT którego można używać jak podgrzewacz do mleka też :) Travel Bottle and Food Warmer | tommee tippee
Awersja ja chyba też bo i mnie ominął:-D:-D
Martyna właśnie tylko śniegu mi tu w IRL brakuje w zimie. Uwielbiam białe Święta. Za rok wszystkie będziemy śmigać z naszymi maluszkami na sankach.

Axarai widzę że Twój starszak fan ninjago ... całkiem jak mój LEGO RULEZ :)... ale współczuję składania tego pojazdu młody dostał go w zeszłym roku ... 3 godziny i dwie ekipy budujące :))

Tygrysek ale masz fajny dzień urodzin:-) Tylko lipa, bo pewnie rodzice jeden prezent dawali!
A to Kaci większy, ale uśmiech ten sam P1010231.jpg

DZIEŃ DOBRY :-)

My niestety na spacer sie nie wybieramy Natii kaszle a ja chora i M tez chory :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mikolaj tez nas juz odwiedzil Natusia dostala taka duza laleczke :) i ciuszkow troche :)

Ja Natalce daje od dwoch dni danonka waniliowego raz dziennie :-) bo po mleku tak rzyga ze masakra :wściekła/y: a po danonku jej nic nie ma :)

Tygrysku- Wszystkiego Najlepszego :)

aska danonka?! a ile twoje dziecko ma?? może lepiej mleko z symbolem AR dla ulewających kup dziecku a nie danonka bo on nie ma wartości odżywczych jak mleko.

no jak mi teściowa podniosła ciśnienie że od rana kawy nie potrzebuje ...
Nigdy nie prosze ją o pomoc przy małym mieszkamy w jednym domu na różnych piętrach z oddzielnymi wejściami zawsze sobie z mężem radzimy sami żeby jej nie obciążać bo ona sie opiekuje córką szwagierki... chcieliśmy iść wczoraj do kina pytamy sie szwagierki czy będzie o 18 w domu bo babcia by sie zajęła wnuczkiem na 3h - to ona ze nei bo prezenty na święta będzie kupować - jakby nie mogła np na następny dzień to ok umawiamy sie na sobotę ze w sobotę pójdziemy do kina przychodzi teściowa teraz do mnie daje prezent na mikołajki dla Krzysia i mówi że ona nie może zostać z Krzysiem w sobotę o 18:00 na te 3 godziny bo: zaplanowała sprzątanie (!!!!) i idzie właśnie z tą moją szwagierką i jej mężem do jakiegoś wujostwa na flaszkę
Kura no żeby gorzej nie powiedzieć !!!!!!!!!!!! i wiem ze to sprawka szwagierki której zazdrość spala ze teściowa mogłaby zająć sie kimś innym a nie jej dzieckiem

no musiałam sie wam wyżalić :zawstydzona/y::-(

a po za tym chyba na święta kupie Krzysiowi taki zestaw
MAMBaby Gryzak chłodzący z klipsem MiniCooler Clip (2831995029) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
MAMBaby MONSTERS smoczek jedwabisty silikon 6m+ (2828677435) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dużo dobrego piszą o tych smoczkach a on zaczą załapywać smoka tego z aventu co je rozdają w szpitalach

Nath niestety, ale mój syn jest wielkim fanem Lego! i niestety kolekcjonerem paskudnym! Policję już ma wszystko, Alien wszystko, i teraz Ninjago, jeszcze mu zamek brakuje:-D Plus taki, że szanuje, nie rozwala, więc jak by co to dla wnuka będą jak będzi:-) Szkoda tylko, że Ada jak już będzie wolała babskie klocki:-D
Kasieq też szeridanka:-D
Patrysia suwaczki fajowski, tylko szkoda, że zdjęcia poznikały, chyba że muszą mocy urzędowej nabrać:-)

reklama
Fajny pomysl z tym bujaczkiem szkoda ze ja kupilam zwykly a nie taki co sie buja na jakies baterie czy sama nie wiem na co . Zaraz popatrze na ebayu moze cos bedzie w znosnej cenie.
Dziewczyny mam pytanie czy ktorejs dziecko urodzilo sie tak jak moja niunia 28 wrzesnia??Albo tak jak ja 5 wrzesnia??:happy2:

Hej, moja Hania jest z 28 września :-)

Do góry