reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Tygrysek tego swojego chłopa to pacnij na spamietanie:-pz tamta dwujka wychodziłam do -10/-12 stopni ja generalnie jestem za codziennymi spacerami chyba ze leje albo wieje bardzo a tak codziennie wychodzimy..

Axsa słodziak był z twojego synusia i ten nosek ,,ale mnie zainteresowało to co tam troszke widac butelka dwa w jednym:-p;-) lubiem mniam:-p:-D

reklama
Awersja do mnie tez nie:-p:-D ale u dzieci był one zadowolone i to najwazniejsze:-)

Ja młodej nie przewijam w nocy chyba ze poczuje grubsza sprawe:szok::-) i rano pampek do kolan:-pi przetestowałam przez te pare dni DADY i inne sie chowaja sa moim zdaniem nawet lepsze od pampersow bo mi pampers nasikany nawet troszke strasznie smierdział ,nie przeciekaja sa fajnew dotyku no i cena ...jest roznica :-p,,,

Patrysia no ten zmarszczony nosek to się uśmiech nazywał P1000152.jpg
Martynka może spróbuję nagrać wieczorem żółwika, to wkleję, Żółwik boski, i ma ściszanie muzyczki, i rególacje światła:-D
Fasolka "Szeridanka" lubisz, szkoda że tak daleko, bo byś wpadła na troszeczkę:-D

No dobra poddaję się! Nigdzie nie mogłam znaleźć!
Tygrysek jak masz dziś urodzinki, to Życzę Tobie Spełnienia Wszystkich Marzeń!!!!!!

Ostatnia edycja:
axari dzięki tak kolejna rocznice 18tki mam dziś ;-)(przecież o prezent od Mikołaja nie robiłabym takiego rabanu) zawsze sie smieje ze mam tylko 150cm wzrostu bo mnie Mikołaj musiał jakoś rodzicom do buta zmieścić heh; Kacek jest przesłodki, eh żeby mój jaś taki był jak będzie rósł

Musze sie pochwalic:) Moje dziecko śpi już 2h (ostatni raz w ciagu dnia tyle spala chyba miesiac temu) nie dość że tyle śpi to w swoim łóżeczku (co jest BARDZO rzadkie) a żeby było mało to śpi 2h w swoim łóżeczku i SAMA zasnęła.... takie Mikołajki poproszę codziennie:):-D

Tygrysku o ja niekumata! Kochana wszystkiego najlepszego, cudnych dzieciaczkow, zdrowka, zdrowka, zdrowka no i metamorfozy mezulka, palnij go codziennie rano patelenka po glowie, no wiesz, tak profilaktycznie :-):-)

reklama
Do góry