reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Mikołajka Polisi:-) i naszych wrześniowych 3-miesięczniaków!!!

Dzień dobry Mikołajki:)
U mnie mikołaja nie było, ale Lenkę odwiedził i zostawił kilka ślicznych ciuszków:) Deszczowo, zimno dzisiaj i ze spacerku nici:/

Mafu zazdraszczam tej sexy bielizny:tak:, ale i mojemu się zdaża mnie odczasu do czasu miło zaskoczyć tylko nie tym razem:-D Udanych zakupów.
maleństwo masz dzisiaj urodziny?? Wszystkiego Najlepszego:*
Tygrysku tulam:* masz dzisiaj urodziny to Wszystkiego Najlepszego:* W IRL rzadko mrozy się zdarzają najwyżej -5:) Wychodzę z małą codziennie chyba, że wieje strasznie albo pada:)
Axa ale model ci rośnie:tak::-) ostatnio też zaczęłam młodą przewijać dopiero rano, bo pieluszka sucha w środku nocy to nie ma sensu zmieniać. Ja też, ja też pyszności:p zapraszam do mnie:)
Ayni ja mam taki fajny termos TT którego można używać jak podgrzewacz do mleka też :) Travel Bottle and Food Warmer | tommee tippee
Awersja ja chyba też bo i mnie ominął:-D:-D
Martyna właśnie tylko śniegu mi tu w IRL brakuje w zimie. Uwielbiam białe Święta. Za rok wszystkie będziemy śmigać z naszymi maluszkami na sankach.

Axarai widzę że Twój starszak fan ninjago ... całkiem jak mój LEGO RULEZ :)... ale współczuję składania tego pojazdu młody dostał go w zeszłym roku ... 3 godziny i dwie ekipy budujące :))

Tygrysek ale masz fajny dzień urodzin:-) Tylko lipa, bo pewnie rodzice jeden prezent dawali!
A to Kaci większy, ale uśmiech ten sam P1010231.jpg

DZIEŃ DOBRY :-)

My niestety na spacer sie nie wybieramy Natii kaszle a ja chora i M tez chory :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mikolaj tez nas juz odwiedzil Natusia dostala taka duza laleczke :) i ciuszkow troche :)

Ja Natalce daje od dwoch dni danonka waniliowego raz dziennie :-) bo po mleku tak rzyga ze masakra :wściekła/y: a po danonku jej nic nie ma :)

Tygrysku- Wszystkiego Najlepszego :)

aska danonka?! a ile twoje dziecko ma?? może lepiej mleko z symbolem AR dla ulewających kup dziecku a nie danonka bo on nie ma wartości odżywczych jak mleko.

no jak mi teściowa podniosła ciśnienie że od rana kawy nie potrzebuje ...
Nigdy nie prosze ją o pomoc przy małym mieszkamy w jednym domu na różnych piętrach z oddzielnymi wejściami zawsze sobie z mężem radzimy sami żeby jej nie obciążać bo ona sie opiekuje córką szwagierki... chcieliśmy iść wczoraj do kina pytamy sie szwagierki czy będzie o 18 w domu bo babcia by sie zajęła wnuczkiem na 3h - to ona ze nei bo prezenty na święta będzie kupować - jakby nie mogła np na następny dzień to ok umawiamy sie na sobotę ze w sobotę pójdziemy do kina przychodzi teściowa teraz do mnie daje prezent na mikołajki dla Krzysia i mówi że ona nie może zostać z Krzysiem w sobotę o 18:00 na te 3 godziny bo: zaplanowała sprzątanie (!!!!) i idzie właśnie z tą moją szwagierką i jej mężem do jakiegoś wujostwa na flaszkę
Kura no żeby gorzej nie powiedzieć !!!!!!!!!!!! i wiem ze to sprawka szwagierki której zazdrość spala ze teściowa mogłaby zająć sie kimś innym a nie jej dzieckiem

no musiałam sie wam wyżalić :zawstydzona/y::-(

a po za tym chyba na święta kupie Krzysiowi taki zestaw
MAMBaby Gryzak chłodzący z klipsem MiniCooler Clip (2831995029) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
MAMBaby MONSTERS smoczek jedwabisty silikon 6m+ (2828677435) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dużo dobrego piszą o tych smoczkach a on zaczą załapywać smoka tego z aventu co je rozdają w szpitalach

Nath niestety, ale mój syn jest wielkim fanem Lego! i niestety kolekcjonerem paskudnym! Policję już ma wszystko, Alien wszystko, i teraz Ninjago, jeszcze mu zamek brakuje:-D Plus taki, że szanuje, nie rozwala, więc jak by co to dla wnuka będą jak będzi:-) Szkoda tylko, że Ada jak już będzie wolała babskie klocki:-D
Kasieq też szeridanka:-D
Patrysia suwaczki fajowski, tylko szkoda, że zdjęcia poznikały, chyba że muszą mocy urzędowej nabrać:-)

reklama
Fajny pomysl z tym bujaczkiem szkoda ze ja kupilam zwykly a nie taki co sie buja na jakies baterie czy sama nie wiem na co . Zaraz popatrze na ebayu moze cos bedzie w znosnej cenie.
Dziewczyny mam pytanie czy ktorejs dziecko urodzilo sie tak jak moja niunia 28 wrzesnia??Albo tak jak ja 5 wrzesnia??:happy2:

Hej, moja Hania jest z 28 września :-)

Do góry