Palma zdrówka dla małej i &&&&& za egzamin!! Stosowałam Infacol i na moją nie działał, teraz mam bobotic, ale zauważyłam że moja jak podaje go jej to strasznie stęka i marudzi przy robieniu kupki. Odstawiłam i wszystko przeszło, teraz normalne bąki bez jęczenia, śpi spokojnie. Stosuje tylko BioGaje i pilnuje żeby odbekać po każdej butli bo jak nie odbekuje nawet w nocy to rano są cyrki pręży się płacze i nie chce jeść bo powietrze w brzuszku jej przeszkadza.
Lenka też by o 4 wstawała do zabawy, dlatego ja ją kładę spać po 21 i śpi z przerwami do 8-9.
Tygrysek zdrówka dla Jasia!! Bardzo dobrze że wyszłaś do domu. A ta babka to brak słów, jak można takie maleństwo samo zostawić przecież teraz mam to cały jego świat!!!
Fasolka zazdroszczę
Awersja Tosia śliczna, kotki też
ja osobiście to psiara jestem
Martusia jak Oli po nocce?? oj narobiłaś smaka wczoraj ta wiśniówką
Axa piękne oczęta ma Kacuś, będzie dziewczyny wyrywał na to zalotne spojrzenie
My lecimy do PL na 2 tyg. ja z małą zostaje u moich rodziców a F u swojej mamy w tym samym mieście. Tak jest dobrze!!!
Maluszek ja Dawidek dzisiaj??
Mafu dobrze że chodzisz na spacerki, nawet w brzydką pogodę ubrać ciepło i wio
Ostatnio w jakiejś gazetce dla Mamuś przeczytałam że nawet jak pada, bo wtedy najlepsze powietrze, wilgotne bez kurzu i alergenów
Merlin dzięki, że wrzuciłaś linka nie mogłam znaleźć tego radia
Troszkę nadrobiłam.
Coś nam się maluszki pochorowały zdrówka!! Moja kich i prycha od kilku tygodni, ale mnie to przez kaloryfery, kataru nie ma.
Próbowałam ostatnio małą przestawiać na wcześniejsze spanie, ale im wcześniej ją kładłam tym wcześniej była pierwsza pobudka (1:00 a nie jak dotychczas o 3:00) i w konsekwencji moje dziecko o 7:30 kiedy jeszcze ciemno za oknem chce się bawić a nie spać:/ Teraz 3 razy w nocy budzi się na jedzenie:/ Doopa blada, tak bym chciała żeby chodziła spać o 20 i spała do 8 z max.2 karmieniami