reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

doberek
junior wciągnął 150ml :szok: przespał prawie całą noc :tak:
a my z TZ wreszcie romantic wieczór sobie zafundowaliśmy :-) świece, nastrojowa muzyka i pół flachy Porto :-D przetrwałam jakoś ten "pierwszy raz" ;-)

teraz usiłuje się zebrać na spacer bo to i juniora i psa trzeba dotlenić ;-) a może nawet na siłownię pod chmurką skoczę :tak:

ja miałam wywoływaną @ luteiną, ciekawe czy następna sama przyjdzie :confused:
w kwestii rzęs-młody ma długie, ale jasne choć zauważyłam, że ostatnio zaczynają mu ciemnieć więc jest szansa na "bowskie" spojrzenie ;-)

reklama
Witajcie:-)
U nas dzisiaj dzień lenia. Obijamy się jak to na niedzielne popołudnie przystało:-)

Martusia- obserwuj, może nic to nie znaczy, a może to skok, albo i pogoda.;-)
Axarai- Widzisz zawsze jakies wyjscie jest;-). Dobrze ze do Twoich rodziców masz nie daleko to jak będzie to konieczne to "uciekniesz":-p. A moze akurat wszystko będzie ok, Córcia będzie już wieksza to i moze lepiej już bedzie takie wyjazdy i pobyt w innym miejscu znosić. A Synek ma rzęsy CUDO!! :-)
Tygrysek- Ja dostałam 14 list. tak ze jestem w trakcie połówki,a M mnie po domu ściga za jakimś "smyru smyru":-D. Masakra z tą kobietą..jak tak można? ehh..
Palma- To fajnie ze wysypka już schodzi. &&&&& za egzamin!!
Fasolka- Ale Ci dobrze! Ja w sumie też nie narzekam, ale jedną noc Artur też by mi mógł taką podarować. Kurcze to niezle masz z tą @..no ja też jeszcze u gin nie byłam jakos sił zebrać się nie mam..:zawstydzona/y:

Miłej niedzieli Mamuski!!

witam sie :)

wrocilismy ze spacerku i zakupow, mlodziez spi :). nocka minela niezle, zasnal o 23.30 (zeby skaly sraly on nie zasnie wczesniej a jak zasnie to sie obudzi za 15min z oczami jak 5zl) i spal do 4.40. koniec koncow na dobre obudzil sie o 9.30

ile wczoraj sie usmiechal piszczal z radosci no az mi serce roslo jak patrzylam na niego :). a i odkad odkryl ze ma raczki to nieustannie je raczki zwlaszcza prawa nawet czasem jak karmie go butelka to musze wrecz na sile wyciagac mu raczke z buzi. sile ssania to on ma wieksza niz odkurzacz chyba :p

Palma a sprobuj SAB SIMPLEX on ma najwiecej simetikonu. mozna go zamowic przez stronke chyba ze do Niemiec chcesz wycieczke ;) &&& za egzamin i za Nacika :)
Tygrysku czyli Jasiowi sie polepszylo? super :)
Kasieq Oli dobrze tylko nie wiem co z tym jego spaniem i jedzeniem bo zmiana jest niewatpliwa... poki co jest dobrze ;) a co % mam jeszcze troszke wisniowki i wermut - chetna? zapraszam :)
Stokrotko i jak bylo? :D
Axarai Ty nasza ukochana ciotko :*

a ja dalej bez @. zawsze mialam bardzo nieregularne wiec chyba sobie poczekam bo jakos wywolywac nie chce. i tak zle i tak niedobrze.

Właśnie zerknelam na watek zdjeciowy. Awersja fajna ta twoja paczka ;) niech kotki dogladaja ładnie.

Merlin ale papusny twoj synek! Super dresik, mozna spytac gdzie zakupiony?

Tygrysek slodki spioszek ;*

Obie Ady tez piekne. Layla tez jaka dama! Piekne ma oczka!

Wszystkie dzieciaczki naprawde slodkie i naprawde ciężko każdego dzieciaczka mi spamietac.

Verita no u nas to samo:-) Dawid budzi sie co 2/2,5 godziny i niewazne czy cyca ciagnie 5min czy 15 ale ja juz nie narzekam...bo bywalo u nas pobudki co 50min a od kilku dni raczej trzyma sie tego nawet i 3 godzinki sie zdarza:-) a i od tego momentu co myslalam,że dziecko mi nie oddycha to juz mi w sio ryba :-D moze sie budzic co ile chce:-Dale nie ukrywam,że mam nadzieje,że kiedys nastanie noc gdzie przespi tak ze 4godzinki:-p wiecej mi nawet nie potrzeba hehe

Kasieq dziekuje,że pytasz:-) wiec tak wczoraj byl jakis marudny i niespokojny jakos od 17stej godziny. Bylismy u rodzinki wiec kilka osob go nosilo i w miare bylo okej ale tez nie nadlugo i kazdy byl w szoku o co kaman. Wrocilismy do domku kapanie cyc itd i swirowal mi godzina 22 a on nie spi..a tak zasypia 21 w koncu zdecydowalam sie dac mu czopka paracetamol no i 22.30 zasnal wiec czopek pewnie tez mu jakos w tym pomogl bo sie wyciszyl:-) noc spokojna, wstal o 10 dopiero, i spal w ciagu dnia dwa razy po godzinie:-) wiec dzis to jest zlote dziecko czuje sie jakbym dziecka nie miala:-)

Kochane my niebawem idziemy do znajomych na roczek, moj jest chrzestnym pomyslalam,żeby malej kupic kolczyki prosze doradzcie ktore wybrac?:-)chce zeby miala na teraz juz dlatego patrzylam na takie mniejsze:-)

Jeju jakie piekne dzieciaczki:-)i jak ładnie rosna...

Kasieczek ale cudne zdjecie te co sie usmiecha do misia :)

Merlin, Martusia ale macie małe smieszki w domku:-D

Tygrysek wiesz co Jas jest strasznie podoby do Oliwki :) naprawde odrazu widac :)

Anusienka haha usmialam sie :) fajne spojrzenia ma Twoj piesiu :)

Strokrotka no faktycznie dobry opis "o matko" :)

Patrysia wlosy to ma zajebiaszcze i to mega :) fajna trojka wyglada po kapieli:-)

Fasolka no no panienka lubi zjesc :) fajna kluseczka, moj to ma juz dwie brody:-D

Ostatnia edycja:
Dobry wieczór!
witam sie z podkarpacia ;-)
wyjechalismy wczoraj o 9 rano, dotarlismy na 19. 10h w samochodzie.... starszak zniosl droge dzielnie, maluszek ostatnia godzine płakał, ale co było zrobic, musielismy dojechac. dzis juz wracamy do normalnego rytmu. ja wieczorkiem Was nadrobie, bo tyyyyyle naprodukowalyscie ze teraz nie mam jak :-)
buziaki!

witam ;-)
u nas weekend mija bardzo marudnie,mala od 2 dni malo je,na widok cycka krzyczy,butelki nie chce,mleka mm tez nie ...dzisiaj bylismy z nia w szpitalu,zrobili malej badanie moczu(OK) mala sie usmiecha jest pogodna a jesc nie chce(koszmar jakis) a mama ryczy z bezradnosci:-(w szpitalu chwycila piers i troche pojadla,teraz tez troszke. Zobaczymy jaka bedzie dzisiejsza noc, bo inaczej czeka nas szpital:-(

mam pytanie do dziewczyn karmiacych piersia...smakowalam moje mleko i niekiedy jest tak ze jest brzydkie(smakuje wymiocinami) a nie raz jest slodziutkie i dobre :tak:moze dlatego mala nie chce piersi? bo ja juz glupieje

reklama
stokrotaka- ale mały kręci nóżkami, zupełnie jak mój Nacik ;) a młody ci tak w dzien zasypia w łóżeczku, bo widziałąm, ze juz tam sobie ziewał ? Moja mała tez sie tak bawi,a apo 5 min ryk, albo wezcie mnie na rece bo nuda, albo wariant drugi wezcie mnie na rece bo chce spac :tak:

ZDAŁAAAAAAAAAAAM :-D:-D:-D

Moje dziecko wykapane i nakarmione poszło nyny tradycyjnie o 18 , czyli pobudka czeka nas o 4 ( plus 3x wsatawanie w nocy na papu )

Zamówiłam se pizze, sałatke grecką i teraz popijam winko - kto się dołączy ?;-)

Do góry