Cloudynka "wdech - wydech - wdech - wydech "
![tak :tak: :tak:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/yes2.gif)
i do lustra powiedzieć sobie jestem najpiękniejsza i najmądrzejsza !
Z wagą mój mąż raz zażartował .. było to z 2 tygodnie po porodzie wybraliśmy sie na zakupy chciałam sobie cos kupić i przez cycki giganty i wtedy jeszcze odstający brzuch nie mogłam sobie kupić ciuchów które chciałam i głupek palną że moze wrócimy do sklepów z ciążową odzieżą - no wtedy mi jeszcze hormony szalały i sie poryczałam na środku jak stałam :-( a w domu zamieniło sie to w mega zdenerwowanie i doprowadziłam jak to Fasolka napisała drania do pionu !
Meżu ogólnie pomaga mi we wszystkim i to sam z siebie, moze dlatego ze odkąd mieszkamy razem to dzielimy obowiązki... od odkurza dywany i szoruje łazienkę, jak ja nie ogarnę zmywania to on po pracy zmywa - wie że tego nie cierpię, ogarnia śmieci, ja pilnuję prania, prasowania i gotowania, planuje też zakupy, wycieram kurze i raz w tygodniu myję podłogi bo to wolę zrobić sama bo robi to niedokładnie. Wychodzę z założenia że ja nie chce sie szarpać z wieloma rzeczami po cc po za tym on też musi czuć że jest mężczyzną i ma swoje wielkie zadania a po za tym też musi czuc ze ma rodzinę i dom a ja różdżki do ogarnięcia wszystkiego nie mam. Czasem owszem mnie wnerwia ale tylko z jednego powodu - GRA - no jak sobie czasem przysiądzie to zapomina o całym świecie nawet ze dobrze by było pójść spać wiem ze to jego forma odreagowania więc jeśli zwracam mu za to uwagę to tylko gdy ewidentnie przesadzi. Tak to jest kochany i jest dla mnie prawdziwym partnerem bo my nie kłócimy sie po prostu czasem dyktujemy...
Zaczęliśmy wcześniejszą godzinę snu zaczęłam kłaść spać Krzysia o godzinie 22 - wyszło jeszcze gorzej poszedł spać o 24:30
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
ale nie poddaje się dziś też będziemy próbować a po za tym spał grzecznie najpierw 6h przerwa na jedzenie i kupsko i później spał , 2 i 3 h - własnie chyba pracuje nad kolejną kupą