reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Nie no co tu się wyrabia:-D (a ja gumipalto+antytabsy:-p)
Awersja, Kaci to ma jasne, zobaczyła byś jakie rzęsy mają moje starsze chłopaki:-D Rzęsy i zęby no szok po prostu. Kaci też ma takie zęby, zaraz 6 lat, i ani milimetra ubytku.

A tak apropos zwierzat, to ja mam psa (westie) i on sie strasznie boi małej, chcialam im jakos zdjecie razem zrobic to sobie nie dał, ucieka od niej (a moze jej nie lubi :confused::confused:)

Apropo testa czy wszystkie już miałyśćie pierwszy okres po porodzie bo ja tylko raz troszkę plamiłam cholera chyba nie muszę zrobić Testa?!

Dużo piszecie :) nie było mnie dwa dni a tutaj sporo nadrabiania!

Tygrysku zdrówka dla synka!

plamienia ani @ nie miałam jeszcze.

Co do zwierzaków u nas koty, ale wyjątkowo łagodne, raczej uciekają, jak płacze :)

Właśnie, wiem, że Cloudynka i Gorgusia odciągacie i karmicie i że macie medelę, słuchajcie używałyście/porównywałyście kiedyś innym laktatorem?

Zdenerwowałam się, czekałam 1,5 tyg. na tą medelę, włączyłam to, hałas mega i mało mi odciaga, już prawie się popłakałam, że mi mleko niknie a potem znów sięgnęłam po mój ręczny aventu i w chwilę odciągnęłam 60. Niby niewiele ale medelą dałam radę tylko 5 ml! Zła jestem, bo nie wiem czy to moje cycki nie lubią tej medeli...

reklama
polisia
ja z medeli jestem zadowolona więc nic innego nie próbowałam
i tak sobie myślę, że może rozmiar tego lejka ci nie pasuje...
w tym avencie ręcznym masz większy/mniejszy lejek?
w medeli lejki można dokupić w innych rozmiarach
może to o to chodzi?
a może twój biust jest nieśmiały i musi dopiero się ośmielić do nowego laktatora? hehe ;-)

mini electric jest rzeczywiście głośny.
cichy jest swing medeli ale różnica w cenie - bagatela jakieś 2 stówy.

Do góry