reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

hmmm mogłam pisać z komórki ale tylko krótkie zdania

axari oczyska cudowne, ja i moja Oliwka mamy takie od urodzenia a Jasiowi dopiero niedługo się wydłużyły
fasolka udanej imprezki jutro
martusia a Ty się nie chwal ta wiśniówką tylko się podziel :-pnie chociaż lepiej nie mieszać Twoja wiśniówkę z moim piwem to niezbyt mądre heh

zajefajna komedia leci na tvn

Ostatnia edycja:
reklama
hmmm mogłam pisać z komórki ale tylko krótkie zdania

axari oczyska cudowne, ja i moja Oliwka mamy takie od urodzenia a Jasiowi dopiero niedługo się wydłużyły
fasolka udanej imprezki jutro
martusia a Ty się nie chwal ta wiśniówką tylko się podziel :-pnie chociaż lepiej nie mieszać Twoja wiśniówkę z moim piwem to niezbyt mądre heh

zajefajna komedia leci na tvn

Tygrysku a prosze bardzo :) i Jasia ucaluj i zycz mu duuuuzo zdrowka.

Awersja dzięki : hihi może faktycznie moje cycki są nieśmiałe :D
lejek wydaje mi się identyczny, zmierzę aż go sobie, no, ale zupełnie, całkowicie mnie zestresował no i... nawet na maxa jest wolniejszy niż ja :D haha no nic dam mu jeszcze szansę :)

Jaś dopiero zasnął nie spał od 21 wszystko mu się pomieszało przez tą akcje ze szpitalem, a napisze Wam jeszcze, że wczoraj przyszła do szpitala mama z 2,5 miesięcznym dzieckiem i zostawiła je samo bo mówiła że ona już się w szpitalu należała, gdybym tego nie widziała to bym nie uwierzyła że tak można postąpić

czesc
Nie mam czasu Was czytać, byłam wczoraj z małą u lekarza, powiedzia, ze nie wiadomo moze alergia a moze 3 dniówka, dostałam wapno i cebion, ale zaczęło samo schodzic , juz prawie nie ma.
Mloda ustaliła sobie nową porę wstawania 4 rano :szok::szok::szok:

Trzymajcie za mnie dziś kciuki jadę na osttani egzamin z ptofizjologii chorób cywilizacyjnych u wstrętnego wykładowcy, który wiecznie mnie nei przepuszcza ... jak dziś nie zdam to mu NAZADAM ( się zrymowało )

A teraz lece poczytac o cukrzycy i spadam :) miłego dnia

Aha czy któras używa Infacolu bo Espumisan na mojego nacika przestał działąać ???

Młoda pospała od19 do 5 rano 10 h:szok: :szok: :szok::-D mamusia mega wyspana :-p:-) ja znowu dostałam @chyba bo plamie dosc mocno :wściekła/y: trzeci raz od 30 pazdziernika:no::wściekła/y: u lekarza nie byłam jeszcze bo sie jakos wybrac nie moge i nie bardzo mam z kim mala zostawic:dry: u nas słonko od rana :-) u mnie dzieciaki rzesy długie geste i ciemne po tatusiu ( mała jasne narazie) :-p bo moje to długie jak natuszuje :-p:-D...

czesc
Nie mam czasu Was czytać, byłam wczoraj z małą u lekarza, powiedzia, ze nie wiadomo moze alergia a moze 3 dniówka, dostałam wapno i cebion, ale zaczęło samo schodzic , juz prawie nie ma.
Mloda ustaliła sobie nową porę wstawania 4 rano :szok::szok::szok:

Trzymajcie za mnie dziś kciuki jadę na osttani egzamin z ptofizjologii chorób cywilizacyjnych u wstrętnego wykładowcy, który wiecznie mnie nei przepuszcza ... jak dziś nie zdam to mu NAZADAM ( się zrymowało )

A teraz lece poczytac o cukrzycy i spadam :) miłego dnia

Aha czy któras używa Infacolu bo Espumisan na mojego nacika przestał działąać ???
spróbuj SAB SIMPLEX. Ma najwiecej smetykonu na mililitr. My stosujemy i pomaga.

Młoda pospała od19 do 5 rano 10 h:szok: :szok: :szok::-D mamusia mega wyspana :-p:-) ja znowu dostałam @chyba bo plamie dosc mocno :wściekła/y: trzeci raz od 30 pazdziernika:no::wściekła/y: u lekarza nie byłam jeszcze bo sie jakos wybrac nie moge i nie bardzo mam z kim mala zostawic:dry: u nas słonko od rana :-) u mnie dzieciaki rzesy długie geste i ciemne po tatusiu ( mała jasne narazie) :-p bo moje to długie jak natuszuje :-p:-D...
Jak ty to robisz ze tyle dzidzia ci spala:confused:??? Ja mam pobudke co 2 godziny:crazy:

reklama
wrrr znowu gorączka i bolący cycek, głowa mi pęka, koszmar jakiś:crazy: dobrze że przynajmniej Ada słodko sobie śpi. Cudowna niedziela się szykuje;/ dobrze że jeszcze 3 dni i mąż wraca na 6 tygodni:D

Do góry