reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

hmmm mogłam pisać z komórki ale tylko krótkie zdania

axari oczyska cudowne, ja i moja Oliwka mamy takie od urodzenia a Jasiowi dopiero niedługo się wydłużyły
fasolka udanej imprezki jutro
martusia a Ty się nie chwal ta wiśniówką tylko się podziel :-pnie chociaż lepiej nie mieszać Twoja wiśniówkę z moim piwem to niezbyt mądre heh

zajefajna komedia leci na tvn

Ostatnia edycja:
reklama
hmmm mogłam pisać z komórki ale tylko krótkie zdania

axari oczyska cudowne, ja i moja Oliwka mamy takie od urodzenia a Jasiowi dopiero niedługo się wydłużyły
fasolka udanej imprezki jutro
martusia a Ty się nie chwal ta wiśniówką tylko się podziel :-pnie chociaż lepiej nie mieszać Twoja wiśniówkę z moim piwem to niezbyt mądre heh

zajefajna komedia leci na tvn

Tygrysku a prosze bardzo :) i Jasia ucaluj i zycz mu duuuuzo zdrowka.

Awersja dzięki : hihi może faktycznie moje cycki są nieśmiałe :D
lejek wydaje mi się identyczny, zmierzę aż go sobie, no, ale zupełnie, całkowicie mnie zestresował no i... nawet na maxa jest wolniejszy niż ja :D haha no nic dam mu jeszcze szansę :)

Jaś dopiero zasnął nie spał od 21 wszystko mu się pomieszało przez tą akcje ze szpitalem, a napisze Wam jeszcze, że wczoraj przyszła do szpitala mama z 2,5 miesięcznym dzieckiem i zostawiła je samo bo mówiła że ona już się w szpitalu należała, gdybym tego nie widziała to bym nie uwierzyła że tak można postąpić

czesc
Nie mam czasu Was czytać, byłam wczoraj z małą u lekarza, powiedzia, ze nie wiadomo moze alergia a moze 3 dniówka, dostałam wapno i cebion, ale zaczęło samo schodzic , juz prawie nie ma.
Mloda ustaliła sobie nową porę wstawania 4 rano :szok::szok::szok:

Trzymajcie za mnie dziś kciuki jadę na osttani egzamin z ptofizjologii chorób cywilizacyjnych u wstrętnego wykładowcy, który wiecznie mnie nei przepuszcza ... jak dziś nie zdam to mu NAZADAM ( się zrymowało )

A teraz lece poczytac o cukrzycy i spadam :) miłego dnia

Aha czy któras używa Infacolu bo Espumisan na mojego nacika przestał działąać ???

Młoda pospała od19 do 5 rano 10 h:szok: :szok: :szok::-D mamusia mega wyspana :-p:-) ja znowu dostałam @chyba bo plamie dosc mocno :wściekła/y: trzeci raz od 30 pazdziernika:no::wściekła/y: u lekarza nie byłam jeszcze bo sie jakos wybrac nie moge i nie bardzo mam z kim mala zostawic:dry: u nas słonko od rana :-) u mnie dzieciaki rzesy długie geste i ciemne po tatusiu ( mała jasne narazie) :-p bo moje to długie jak natuszuje :-p:-D...

czesc
Nie mam czasu Was czytać, byłam wczoraj z małą u lekarza, powiedzia, ze nie wiadomo moze alergia a moze 3 dniówka, dostałam wapno i cebion, ale zaczęło samo schodzic , juz prawie nie ma.
Mloda ustaliła sobie nową porę wstawania 4 rano :szok::szok::szok:

Trzymajcie za mnie dziś kciuki jadę na osttani egzamin z ptofizjologii chorób cywilizacyjnych u wstrętnego wykładowcy, który wiecznie mnie nei przepuszcza ... jak dziś nie zdam to mu NAZADAM ( się zrymowało )

A teraz lece poczytac o cukrzycy i spadam :) miłego dnia

Aha czy któras używa Infacolu bo Espumisan na mojego nacika przestał działąać ???
spróbuj SAB SIMPLEX. Ma najwiecej smetykonu na mililitr. My stosujemy i pomaga.

Młoda pospała od19 do 5 rano 10 h:szok: :szok: :szok::-D mamusia mega wyspana :-p:-) ja znowu dostałam @chyba bo plamie dosc mocno :wściekła/y: trzeci raz od 30 pazdziernika:no::wściekła/y: u lekarza nie byłam jeszcze bo sie jakos wybrac nie moge i nie bardzo mam z kim mala zostawic:dry: u nas słonko od rana :-) u mnie dzieciaki rzesy długie geste i ciemne po tatusiu ( mała jasne narazie) :-p bo moje to długie jak natuszuje :-p:-D...
Jak ty to robisz ze tyle dzidzia ci spala:confused:??? Ja mam pobudke co 2 godziny:crazy:

reklama
wrrr znowu gorączka i bolący cycek, głowa mi pęka, koszmar jakiś:crazy: dobrze że przynajmniej Ada słodko sobie śpi. Cudowna niedziela się szykuje;/ dobrze że jeszcze 3 dni i mąż wraca na 6 tygodni:D

Do góry