R
RiSiA
Gość
Diablica ja się troszke obawiam, ale wiesz im starsze dziecko tym wydaje mi się, ze gorzej. Poźniej dziecko przyzwyczaja się do bycia samemu i ciężko moze byc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jakie masz HCG a i o tym piszemy na dziale u lekarza )
ja zawsze wiedziałam, ze chce max roznice 3 lata, jak dobrze pojdzie, to bedzie 2 lata i 9 mcy. nie boje sie tego, poradziłam sobie sama z jednym, to przy drugim juz bede wiedziała co i jak :-)dziewczyny jak tak was czytam i widze wasze suwaczki to wiele z was ma dzieci w wieku między pierwszym a drugim rokiem życia i tak tylko spytam czy nie miałyście obiekcji przed zajściem że to jednak będzie 2 maluszków i cięzko będzie sobie z nimi poradzić? pytam bo sama tak mam a jak czytam to forum to widzę że mnóstwo babek to takie matki polki a ja jednak pamiętam ten nieustanny płacz to wstawanie co 2-3 godziny do karmienia te zastoje w piersiach niemożnośc zjedzenia większości ulubionych potraw czy choćby wyjścia gdzieś samej na zakupy....no nie chcę was zniechęcac czy coś bo przecież już jesteście w ciąży hehe ale ja mam takie obawy a może któraś mi przetłumaczy że nie ma się czego bać bo moje dziecie zostanie jedynaczką
witaj, czuj sie tu dobrze :-)Witam się z Wami i chciałam dołączyć do szczęśliwych przyszłych mam W sylwestra miała przyjść @, we wtorek testowałam i były dwie krechy W środę już się dostałam do lekarza (na NFZ - wow). Z tego szoku nie pomyślałam, że to trochę za wcześnie, ale lekarz w badaniu potwierdził ciążę - na usg znalazł tylko plamkę, dlatego czekam niecierpliwie na następne za 1,5 tyg. Badanie hcg potwierdziło 4-5 tydzień. Mam nadzieję że przez następne 8 miesięcy wszystkie przejdziemy szczęśliwie