reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Kurde was nadrobic to jest sztuka ! :) Dzieeen dobry , my sie zaraz wybieramy do mojego ulubionego sklepu na polowanie, wiec mam nadzieje,ze cos upoluje. A moj brzuszek sie zrobil jednoczesciowy i tak ladnie stwardnial i sie zaokraglil :) bede go pokazywac z duma!

Co dzis u was w planie grubasy ?

reklama
Witam się i ja w ten pochmurny ale chyba ciepły dzionek.
Pajka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. My mamy też niedługo na początku maja - trzecią.
Ayni ja bym chętnie się gdzieś wybrała połazić trochę po sklepach ale pogoda trochę niepewna a moje dziecię takie nie do końca zdrowe jest. Skończy się więc pewnie na krótkim spacerku w pobliżu.
Demetrios ja tez niedawno miałam dołka, że nie czuję dzidzi ale od jakiegoś tygodnia czuję wieczorami, w ciągu dni sporadycznie. Chciałabym więcej czuć ale muszę poczekać aż jeszcze trochę urośnie.

a ja nie wiem czy już przypadkiem nie czułam tych pierwszych delikatnych zwanych rybką. a od jakiegoś czasu nic nie czuję, może mi się zdawało, może za wcześnie... ale mnie to smuci :(

z kolejnych rewelacji: spuchło mi dziąsło po prawej stronie, także jutro badania i jadę szukać jakiegoś dobrego stomatologa bo nie chcę być znowu skasowana na 160zł w prywatnej klinice stomatologicznej.

dziekuje kochane za życzonka każdej z osobna :*:*

ja własnie koncze obiadek :) dzisiaj roladki wołowe nadziewcane pieczarkami i cebulką do tego salatkę z sałaty pekińskiej i kopytka:) na deser ja żona :D:D

Palemko 4 rocznica:) dobrze, ze istnieją krety:-D

Kasieex witaj!

marta89 to nie wesolo, szukaj szukaj, mam nadzieje, ze cos poradza...

a ja czekam na mojego chlopa, mial wyjsc tylko na chwile... odetne mu jadra!

reklama
Cześć dziewczyny witam was bardzo sennie w ten pochmurny dzień.
Pajka- wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu :-)
kasieex- witam na forum

Do góry