reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

WITAM:)

PAJKAA jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego w dniu rocznicy slubu!!:))

Cyniczna kup ten Pulmex baby on jest rewelacyjny a kosztuje grosze:) smarujesz 2xdziennie plecki i klatkę i super katar schodzi... u nas nic tak nie dziala jak pulmex:)
dokładnie u nas rewelacyjny:)dzieki niemu moje smerfy przesypiają noc a katar ładnie schodzi:)a dodatkowo on jest tez na zapalenie oskrzeli ból gardła czy ogólnie przy kaslzu:))mozna śmiało także na stopy posmarowac gdyż wygrzeje dziecie i tego kataru szybciej sie pozbyć moze :))

poczytać mozna sobie dokłądnie

PULMEX BABY, MAŚĆ 20 G - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl

Edit:ciekawostka taka ze mój najstarszy smyku dostał kaszle na święta a ja już syropu prawoślazowego nie miałam bo młodszy wypił wcześniej(też miał bo tu tak kolejno mi zachorowali)no i ja się zaczełam martwić bo 2 dni nie dac nic na kaszle i się pewnie pogorszy:/ale mam ten Pulmex baby i rano jak i wieczorem do spania smarowałam klatkę pierwsiową plecki i stópki no i co?święta skończone a me dziekco ni widu ni słychu po kaszlu no i katarku bo to też miał :)dało się bez jakiego kolwiek syropu :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Pajeczko i ode mnie życzonka wszystkiego dobrego,zdrowych dzieciaczków i duzo miłosci na kolejne lata z okazji rocznicy.Buziaczki:)

A u nas na szczescie nie pada,ale słonka tez nie ma chyba trzeba szybciej na spacer sie wybrac bo pewnie i tu deszczyk moze zawitac.A moje dziecie jak sie nie przewietrzy to świruje;-)
Miłego dnia laseczki:-):tak:

Pajeczko:
Ślub jest pięknym wydarzeniem,
nie głupotą, lecz marzeniem.
Dziś minęły 4 lata od ślubu, o którym nie słyszał świat.
Dziś w tę jakże piękną noc, gdy księżyc w pełni widnieje na niebie
Tak Jubilaci mówią do siebie:
"Ty kochasz mnie, więc ja kocham Ciebie."
Zrób więc kolację w świetle księżyca,
bo dziś Wasza jest rocznica.
Niech rozkwitnie ona jak kwiat,
niech usłyszy o niej świat.

Ostatnia edycja:
Aha chciałam już wcześniej o tym napisac ale za każdym razme wyleci mi to z głowy:/

Ja mam wizyty co 4 tyg.i szczerze jak dla mnie za długi odstęp :/także 6-8 czy ile to było tygodni przewy od poprzedniej wizyty??to masakra współczuję wam...ja jednak wole byc przebadana szybciej jak i dzieciątko zobaczyć czy wszystko jest ok...

Witam Was :)
Wczoraj mnie nie było bo M miał wolne i mieliśmy trochę załatwień, także nawet nie miałam kiedy Was odwiedzić na BB. Dzis za to pojechała z samego rana na delegacje i wróci dopiero jutro w nocy :(

Pajeczko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, wytrwałości i dużo miłości na kolejne wspólne lata :)))

Ja też mam wizyty co 4 tygodnie i dla mnie to w sam raz. Jakoś tak strasznie szybko czas mi biegnie w tej ciąży.
W przyszłą środę połówkowe USG i to 3 i 4 d, a w niedzielę wybieram się do Krakowa na to spotkanie Mamo Nadchodzę co kiedyś tu pisałyście. :)))

Mam lekkiego dołka ponieważ dalej nie czuję ruchów dziecka - dwa razy już myślałam, że to to ale to były fałszywe alarmy :(((

Witam Was :)
Wczoraj mnie nie było bo M miał wolne i mieliśmy trochę załatwień, także nawet nie miałam kiedy Was odwiedzić na BB. Dzis za to pojechała z samego rana na delegacje i wróci dopiero jutro w nocy :(

Pajeczko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, wytrwałości i dużo miłości na kolejne wspólne lata :)))

Ja też mam wizyty co 4 tygodnie i dla mnie to w sam raz. Jakoś tak strasznie szybko czas mi biegnie w tej ciąży.
W przyszłą środę połówkowe USG i to 3 i 4 d, a w niedzielę wybieram się do Krakowa na to spotkanie Mamo Nadchodzę co kiedyś tu pisałyście. :)))

Mam lekkiego dołka ponieważ dalej nie czuję ruchów dziecka - dwa razy już myślałam, że to to ale to były fałszywe alarmy :(((
glowa do gory, ja wczoraj nie czulam nic, a dzis nie moge usiasc, tak swiruje ;-) a ja jestem troszke dalej z ciążą :-)
zazdroszcze Ci bliskosci do Krk, ja tak tesknie za tym miastem, 6 lat mieszkania zrobilo swoje :-)

a tak wogole to witam sie ;-)
dzis koncze pakowanie i w nocy jedziemy na odpoczynek do tesciow, ehhh juz sie nie moge doczekac, mimo iz to pewnie znow bedzie z 9 godzin drogi..... :-)

hop hop :-):-)

Pajkens - wszystkiego najsuperowniejszego z okazji rocznicy ślubu ( która to ??? ) dużo miłości i zdrówka dla Was :)))

:-D:-D:-D
a te które sie wczoraj ze mnie śmiały, chciałąm poinformowac , że porcelana odetkana .... ( zużyłam całego kreta małego - no coments plisssssssssssssss :-D:-D:-D:-D )

A tak wogóle, to zapomniałam powiedzieć, że ja mam kolejne prenatalne w sobotę i zobaczę moją dzidzię :-)

reklama
Do góry