reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Drzemag no co robią? plotkują, kawkę piją, a jak już z to wielką łaską odbiorą telefon. przecież im przeszkadzasz...

my jutro do lekarki, bo ten katar jest masakrą, niby w nocy ładnie śpi (wczoraj 22:30-9.20) a w dzień ciagle gil wisi, mimo odciągania nos zaraz na powrót zatkany. i ciągle na rękach... :(

i jeszcze te górne 2 co nie chcą wyleźć.

reklama
Jak tam mamuski dzien minał ,my dzis dwa mega długane spacery zaliczyłysmy bo pogoda nawet sie słoneczna i ciepła zrobiła młoda poszalała na placu zabaw ;-).A teraz zamiast spac to warjuje w łozeczku :cool2:

U mnie już spokój. Dziecko już zdrowe, wysypka prawie zeszła, teraz śpi jak aniołek a mamusia może posurfować po necie:cool2: bo w telewizorni oczywiście lipa.

Cześć damy. Ale mieliśmy dzień ulalala.
Maly juz obudzil sie o 6.45 :confused: tu sie potwierdza zasada że im pozniej idzie spać tym szybciej wstaje.
Na spacerze był z dziadziem aż 3 razy (chyba mu uszami wyjdzie) dzięki temu jednak mogłam ulepic pierogi. Adaś wszamal w mgnieniu oka i bardzo mu smakowało. Potem jeszcze mój chciał swoje bułeczki to machnelam. Reszte dnia wydurniali sie z mężem bawiąc w chowanego, to w piłkę, świetnie im idzie, Adas ladnie podaje, chowa sie tez wzorowo jak nie w kuchni to za kanapa a potem wielki śmiech i wrzask jak sie go znajdzie. Dzięki mojemu tacie uporzadkowalismy dom od góry na dół. I powiem wam, że te dni coraz intensywniejsze się robią a na dworze coraz zimniej.

Verita ja sobie obiecalam ze jeszcze spróbuję chociaz miesiąc przeciągnąć bez ogrzewania mimo że zmarzluch straszny ze mnie.

Drzemag witaj

No to Was sobie przewertowałam...ale lektura!!!!
Niezle w tyle jestem hahahah, no cóż ...
A ile ciężarówek!!! Gratulacje !!!

U nas imprezka roczkowa udana, chociaż ja padłam na ''pysk'' ale warto było!
Ząbki AŻ dwa mamy hahah, czekamy na reszte - i chyba właśnie reszta idzie, bo dzisiaj i gorączka i rozwolnienie i ogólne rozbicie,mam nadzieje ze noc bedzie ok
Co do nocy...Majeczka zazwyczaj sypia od 20:30 do 8 rano, czasami jest mleczko w nocy a czasami pieknie przesypia, śpi u siebie w łóżeczku, no chyba ze to ta z tych cięższych nocek to biorę ją do nas.
Jeszcze nie chodzi ale dzielnie próbuje, jest bardzo żywa, mysle ze wszystkie drzewa w okolicy beda jej hahah

Nie wiem co jeszcze pisac bo tak dawno sie nie udzielałam ze cieżko to ując w jednym poscie.
Postaram się zagladac chociaz co parę dni....

PS Witam wszystkei nowe mamusie :)

Awersja u nas to samo leje od rana i wieje :-p

Z młoda to była cisza przed burza , dzis smarki od rana kaszel itp idziemy sie dzis zbadac do pediatry bo cos sie wyklowa a jutro mnie nie ma młoda z mama zostaje wiec nie bede miała jak :eek:

Miłego dnia mamuski :-)

reklama
fasolka zdrowka zycze, u nas tez mala katar zaplapala i pol nocy sie rzucala w lozeczku,
Awersja u nas juz od dluzszego czasu wieje i ciagle paa, wczoraj skonczylo sie na krotkim pobycie w ogrodzie tak nam przewialo ale dzis trzeba juz do ludzi wyjsc...
Ayni ja sie ograniczam do rana ok pol godzinki a potem gotuje duzo albo cos pieke to temp wzrasta ale z pozytkiem, nie a rady zimno wietrznie, dom nie ocieplony ...

Do góry