reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Hej laseczki:-p ja dzis mam lenia totalnego nic mi sie nie chce :cool2: przeziebiona jestem:eek: na szczescie dziewczynki juz po katarze prawie ,dobrze ze nie wykluło sie im nic wiecej z tego :-). Pogoda nawet tz nie pada ;-) wiec jak sobie wypije kawke to idziemy na spacerek i zakupy;-).Musze sie zaczac rozgladac za czyms dla mojego bo 30 wrzesnia ma urodzinki :-) .

Hej! Ja chyba dzisiaj zwariuję :wściekła/y:. Dziecko już mnie z nerw wyprowadza. Chyba przez zęby. Dolna dwójka idzie. Non stop ryczy bez powodu, wisi mi na szyi. Nawet na kibelku nie mam chwili spokoju. A dopiero skończyłyśmy trzydniówkę. Myślałam, że nowy tydzień lepiej się zacznie. :-(

witam
drzemag przy dzieciach juz tak jest jak nie urok to ...
moja tez dopiero co wstala zjadla pobawila sie i juz jeczy chyba spiaca, jak mozna byc spiacym po calej nocy i ok 2-3 godzinach od wstania tego nigdy nie zrozumiem u dzieci :-D
musze sie pochwalic ze zalozylam jej juz body na rozmiar 12-18 a to sukces bo wiekszosc rzeczy musze jej zakladac na 9-12, a i to podwijam bo za duze. Malutka ta moja dziewczynka :tak:

witam ;-)

U nas mloda zakatarzona , wymaclam dolna dwojke wiec mamy 6 zabka:-)

verita hehe ja tyz nie rozumiem:-D Moja jeszcze drepta , ale zaraz drzemka zrobi , bo oczka malusie :tak:
Milego dnia :-)

Drzemag a marudaj kto cie lepiej nie zrozumie jak inne niewyspane itp mamuski :-)
My po spacerze i zakupach młoda cały spacer przespała :p teraz wciagła paroweczke z chlebem i szaleje po chacie ja sie biore ze zupke na obiados i znowu hurtowe pranie :-p .Młoda musi znow w sliniaku chodzic bo mokra do pasa :no::-p niech wyłazi ta reszta zebów i spokoj bedzie :-p:cool2:

No właśnie, czemu te zęby nie mogą wyjść za jednym zamachem. Ja od rana wiszę na telefonie próbuję się do doktórki na kontrolę umówić:wściekła/y:. Toż to jakaś masakra!!! Co te baby tam robią!!!???

reklama
Do góry