reklama
*martusia*
Fanka BB :)
Ja ostatnio w aptece zamiast pulmexu dostałam Depulol. Skład ten sam a cena trochę niższa.
o tym tez cos bylo wspomniane ale juz nie wnikalam co dokladnie
Hej laseczki ja dzis mam lenia totalnego nic mi sie nie chce przeziebiona jestem na szczescie dziewczynki juz po katarze prawie ,dobrze ze nie wykluło sie im nic wiecej z tego :-). Pogoda nawet tz nie pada ;-) wiec jak sobie wypije kawke to idziemy na spacerek i zakupy;-).Musze sie zaczac rozgladac za czyms dla mojego bo 30 wrzesnia ma urodzinki :-) .
Hej! Ja chyba dzisiaj zwariuję . Dziecko już mnie z nerw wyprowadza. Chyba przez zęby. Dolna dwójka idzie. Non stop ryczy bez powodu, wisi mi na szyi. Nawet na kibelku nie mam chwili spokoju. A dopiero skończyłyśmy trzydniówkę. Myślałam, że nowy tydzień lepiej się zacznie. :-(
witam
drzemag przy dzieciach juz tak jest jak nie urok to ...
moja tez dopiero co wstala zjadla pobawila sie i juz jeczy chyba spiaca, jak mozna byc spiacym po calej nocy i ok 2-3 godzinach od wstania tego nigdy nie zrozumiem u dzieci
musze sie pochwalic ze zalozylam jej juz body na rozmiar 12-18 a to sukces bo wiekszosc rzeczy musze jej zakladac na 9-12, a i to podwijam bo za duze. Malutka ta moja dziewczynka
drzemag przy dzieciach juz tak jest jak nie urok to ...
moja tez dopiero co wstala zjadla pobawila sie i juz jeczy chyba spiaca, jak mozna byc spiacym po calej nocy i ok 2-3 godzinach od wstania tego nigdy nie zrozumiem u dzieci
musze sie pochwalic ze zalozylam jej juz body na rozmiar 12-18 a to sukces bo wiekszosc rzeczy musze jej zakladac na 9-12, a i to podwijam bo za duze. Malutka ta moja dziewczynka
Drzemag a marudaj kto cie lepiej nie zrozumie jak inne niewyspane itp mamuski :-)
My po spacerze i zakupach młoda cały spacer przespała teraz wciagła paroweczke z chlebem i szaleje po chacie ja sie biore ze zupke na obiados i znowu hurtowe pranie .Młoda musi znow w sliniaku chodzic bo mokra do pasa niech wyłazi ta reszta zebów i spokoj bedzie
My po spacerze i zakupach młoda cały spacer przespała teraz wciagła paroweczke z chlebem i szaleje po chacie ja sie biore ze zupke na obiados i znowu hurtowe pranie .Młoda musi znow w sliniaku chodzic bo mokra do pasa niech wyłazi ta reszta zebów i spokoj bedzie
reklama