reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

hejo

jasnie hrabia wstal o 7 jak nigdy... dzis jest jakis nieswoj bo w ogole nie chce jesc ani pic. mleka to moze zje gora 100ml, wmusilam w niego pol sloiczka puree z marchewy, ziemniaka i jagnieciny. przynajmniej sie nie drze. na spacerze jezdzilismy z odkryta buda, uczymy sie slonca i swiata :)

ech, dziwne dzis te moje dziecko...

no i tak wlasnie Nathalie moj Oli z tego samego dnia co Gutoslaw Future ;) Oli z 18:15 ;)

acha bylam u gina - nie skomentuje, ale odpowiednia adnotacje u dyrektor luxmedu zostwilam. i badan ciag dalszy, moze dr House by wiedzial co mi jest? znacie tam numer tel? :D

buziam Was

reklama
Future ale skoro Fasolka pisała, że dzieci to jak szachownica, to jak będziesz miała trzecie to też będzie spokojne. Także dobrze się zaczęło :-D
Serio, to tylko taki żarcik był. Mam nadzieję, że się nie obrazisz. Ale my kobiety to potrafimy dużo znieść, no nie? Mój M dziś wrócił z pracy po 15 (jak nigdy). Ja cała happy, myślę sobie jakieś święto czy co? A on zjadł obiad i mówi, że do dziadka musi jechać coś tam mu naprawiać. Wrócił godzinę temu :wściekła/y:.
Ach idę rozliczać PIT może kaska wcześniej wpadnie.

ależ mamy forumowe trojaczki wg czasu Guciuś, Leoś i Oliś :) ale numer :)

i TADAM najważniejsze nie darł japaki na spacerze prawie w ogóle... nawet dał się położyć i zasnął w drodze powrotnej oczy mu się otwarły ale japka NIE :)... oby to zwiastowało lepsze spacery chociaż :)

Mamie pokazywałam Naszą galerię :) jak zobaczyła Adaśka (Ayni) to oniemiała... i poszła patrzeć czy Leo też taki duży już :D... j

Jeszcze Benio zaśnie i spadam prasować bo mam hałdę jak węgla kamiennego na Śląsku :)

Mua :*

Jak mam siedzisko skierowane w moją stronę to mój malec też się drze od razu po obudzeniu i wszyscy wiedzą że Krystian wraca do domu ;-) ale gdy odwracam siedzisko przodem do świata to już się nie drze.. A ja tak lubię mieć go przodem do siebie..

ja tez spacerowke mam do siebie, a jak zechce to odwracam raczke i Oli tylem do mnie.

sasiadka mnie wkurzyla, stwierdzila ze juz slyszy Oliwiera a wiec placzliwy jest. a ja jej na to: przynajmniej nie drze sie o polnocy jak Pani poltoraroczna corka... mina bezcenna.

Oliwek naprawil sie z jedzeniem, 180ml pochlonal raz dwa. na noc je 210 ale wagowo to po nim nie widac zeby tyle jadl. teraz jakos znowu budzi sie w nocy okolo 3 i on jest autentycznie glodny...

Noo pora w koncu tu cos naskrobac...

Mały zasnal ale dzis ciezko mu to szlo, marudzil plakal musialam glaskac spiewac zabki pomsarowalam i zasnal gryzac kocyk...ehh biedne te nasze dzieci z tymi ząbkami...

hihi taycia no faktycznie klopsik z tego synka Twojego. Starszy tez byl taki papusny?

moje dziecko czyta gazete , ooo , taki madry :-D pogniotl sobie wszystko w lapkach, dobrze ze darmowa :-D

czy wasze dzieciaki bawia sie jeszcze na macie? leza w lezaczku?

na macie polezy chwile ale zaraz jest juz metr za nia..i tak go znow klade i znow jest poza mata az normalnie go przestalam tam klasc, w lozeczku nie lepiej wygina sie,podnosi wiec klade go tam tylko jak cos chce zrobic...

Witam :-) mała miała dwa badania u audiologa i narazie ok jeszcze nas czeka jedno:-)

Future bo z dzieciakami to taka szachownica u mnie 1- rozdarciuch ,2- spokojne 3- rozdarciuch:-p;-):-D

racja...moja mama mi tak samo mowila, i u nas teraz nawet sie charaktery sprawdzily jak szachownica. Brat 1 i ja 3 identyczni jestesmy a brat 2 i 4 tacy sami sa hehe

hejo

jasnie hrabia wstal o 7 jak nigdy... dzis jest jakis nieswoj bo w ogole nie chce jesc ani pic. mleka to moze zje gora 100ml, wmusilam w niego pol sloiczka puree z marchewy, ziemniaka i jagnieciny. przynajmniej sie nie drze. na spacerze jezdzilismy z odkryta buda, uczymy sie slonca i swiata :)

ech, dziwne dzis te moje dziecko...

no i tak wlasnie Nathalie moj Oli z tego samego dnia co Gutoslaw Future ;) Oli z 18:15 ;)

acha bylam u gina - nie skomentuje, ale odpowiednia adnotacje u dyrektor luxmedu zostwilam. i badan ciag dalszy, moze dr House by wiedzial co mi jest? znacie tam numer tel? :D

buziam Was

ja tez spacerowke mam do siebie, a jak zechce to odwracam raczke i Oli tylem do mnie.

sasiadka mnie wkurzyla, stwierdzila ze juz slyszy Oliwiera a wiec placzliwy jest. a ja jej na to: przynajmniej nie drze sie o polnocy jak Pani poltoraroczna corka... mina bezcenna.

Oliwek naprawil sie z jedzeniem, 180ml pochlonal raz dwa. na noc je 210 ale wagowo to po nim nie widac zeby tyle jadl. teraz jakos znowu budzi sie w nocy okolo 3 i on jest autentycznie glodny...

wstał o 7 jak nigdy?? o jezusie to do ktorej lubi spac?:szok:bo u mnie norma o 7 CZASEM do 8 i oczywiscie w nocy budzi sie minimum 3 razy

moj je i po nim widac hehe dzis moj brat a potem bratowa jak go zobaczyli na golasa to odrazu,ze jest grubiutki:-Dno wypraszam sobie nie obrazac mi synka mowie:-Don idzie w slady mamy i tyle hehe :)

reklama
Maluszku Oliwier spi do 8 czasem chwile pozniej sie budzi. teraz budzi sie kolo 3 i jest taki glodny ze by konia z kopytami zjadl. dostaje 210 i dalej spi.pare razy nawet zdarzylo mu sie do 10.

teraz cwiczy z tata (cel:zmeczyc przed snem :p)

Do góry