Tygrysek1985
Fanka BB :)
Patrysia filmik łoł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzień dobry
witam się z poranną kawą... Mąż w pracy, dziecię jeszcze śpi... jest chwila na "poranną prasę"
Ja ciągle jeszcze kaszlę, a na domiar złego Zuza zaczęła pokasływać. 3-dniówka to chyba jednak nie była, bo wysypki brak... Gorączka ładnie spadła, ale niestety zaczął się ten kaszel przez sen :/
Ech dziewczyny, sesja mi się zaczyna!!!!Nie mam pojęcia jak wszystko ogarnąć... a z pisaniem magisterki to już w ogóle w czarnej doopie jestem!
To będzie cud jak skończę te studia w terminie...
AXARAI pochłaniacz wilgoci sobie zakup - np. firmy Metylan http://www.stopwilgoci.metylan.com.pl/ no i wietrzyć co chwila...
MERLIN witajcieszę się że wojaże udane i że pozytywnie zresetowałaś mózg
![]()
AYNI haaaaa a ja tak w duchu cichutko obstawiałam pracę :-) to trzymam kciuki żeby padło właśnie na Ciebie!
TYGRYSKU buahahahaha ale się uśmiałam z hasła "naprawiłam młodego"oczyma duszy zobaczyłam cię jako małą Elmirkę z "Przygód Animków" naprawiającą zabawkę z błyskiem szaleństwa w oku... nie wiem skąd takie skojarzenie, ale się nieźle uśmiałam!
ANSURE mi też kudly lecą i też od fryzjerki wiem, że nic na to nie pomoże, trzeba to przeczekać
PAULINE super masz z takim śpiochemno i jaka data piękna na ślub!!! Ach zazdroszczę... hajtnęłabym się jeszcze raz!
a z tą deprecha urodzinową to chyba przesadzasz hahaha faktycznie, stara baba z Ciebie... ;-) ja 28.01 też kończę 26 latek :-)
MARTUSIA zdrówka Kochanie!!!
MALUSZEK co Ty takiego czytasz hę???
Miłego dnia Kobitki!!!
Witam
Mała oglada tradycyjnie Teletubisiesielanka potrwa pewnie jeszcze z 10 min
:-) Młoda nadale mało je, za całądobę na spiocha i z płaczkami zjadła 400ml
Ktos pisał coś o picu, moja młoda tez od kilku dni, ani łyka
Verita - a co brałaś wtedy na ta anemię, bo ja mam juz wagę podobna do Twojej poprzedniej, biorę falvit, teraz potas i magnez na herzklekoty, a o włosach nie wpsomnę.
axa - napisz raz jeszcze ten przepis szpinakowy
Jadę zaraz po wyniki tarczycy i innych dziadostw, trzymajcie kciuki proszę za mnie, bo nie chcę mieć tarczycy. Mam szanse 50 na 50 .......
hej ho.
moj tata ma 39stopni gorączki. leki nie działają, co za dziadostwo. lezy w sypialni i nawet mu nie pozwoliłam wyściubiać nosa. zaraz jade do apteki, bo nie mieli wsyzstkiego wczoraj (bo byl u lekarza). nie pojechał do mamy (do miasta) bo nie mial siły jechac, wiec został i śi bidulek.
oby nic mi na dzieci nie przeszło. zaraz pakuję oba i jade po leki ;/
co do herbatek, top moj pluje. edynie wode i soczki pije. ale tez nie za chętnie. chętnie to on mleko pije.
a co do zebów to jestem juz przekonana, ze to zeby idą.
Anusienka, ale te szkodliwe? bo podobno nie wszystkie sa szkodliwe a u nas wszystkie kupisz![]()
A ja z innej beczkiczy ktorejs maluszek nosi juz pampuchy roz 4 ,ja kupiłam wczoraj małej jeszcze roz 3 ale to juz chyba ostatnia paczka bo mam wrazenie ze 3 juz zaczynaja sie maławe robic ,ale boje sie ze 4 moze za duze beda
duza roznica w wielkosci jest nie wiecie moze? Moja podejzewam ze ok 7 kg wazy
:-)
Czesc Mamuski!
Zglaszam sie po dlugiej nieobecnosci. Pisalam Wam o moim oku...otoz Starszak tak mi je zadrapal,ze powstala duza rana na teczowce i dopiero teraz odzyskalam wzrok,ze moge chociaz chwile popatrzec na monitor i mnie nie razi. Przezylam koszmar..najpierw 8 h czekania na lekarza w szpitalu, potem codzienne wizyty w szpitalu (nieprzespane noce - dawanie kropli przez 4 dni co POL GODZINY...czy to noc, czy dzien), placz i ublaganie lekarza na pozostanie w domu (chcial mnie zostawic w szpitalu). Teraz jestem na sterydach i antybiotyku i dzieki cudownemu Greckiemu (czyt. nawet przystojnemu) lekarzowi odzyskuje wzrok. Powiedzial,ze gdybym stawila sie dzien pozniej oka moglabym juz nie odzyskac.. tyle ode mnie...
dzieci w galerii cudowne, coraz wieksze, madrzejsze... nie nadrobie Was,ale postaram czytac w kazdej wolnej chwili.
A ta w ogóle to rano ciapa deszcz a teraz zawieja śnieżna i znowu jest zaśniezone :0 ta pogoda jest masakryczna!
Moje dzieci jedza z naczyć z IKEA i myje je w zmywarce...