reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Zuzolka cały dzień dziś marudna
uspokoiła się troszkę zlizując z łyżeczki jabłuszko z marchewką

Dzień dobry w 2013 roku :) młoda przespała całą noc i fajerwerki ją nie ruszyły wcale :-):tak::tak:

Nieskromnie się pochwalę, że mała moja niunia kończy dziś 4 miesiące :):-D:-D

Czy ja mówiłam Wam, że idzie nam pierwszy ząbek ????????? Pierwszy to historia, a obok wychodzi drugi:szok::szok::szok: :-D:-D:-D , malutkiej to bardzo doskwiera , ale i tak jest bardzo dzielna. Nie ma tempki, ani innych dziadostw.

wszystkiego naj dla niuni i gratuluję pierwszych ząbków

no i ja jestem w nowym roku :p

dzis u tesciow bylismy przywiozlam siate ciuszkow i zabawek i nie mam miejsca juz 3 siaty stoja do oddania. w sumie maly zachwycony psami dziadek gadal do niego ale po karmieniu rozbolal brzuszek go bo nie wiedzialam ze ta woda u tesciow ze studni jest a ja daje z butelki. no i wrzask trwal pol godziny w koncu maly padl ze zmeczenia i spal 3h. obudzil sie i nie plakal juz wiec brzucho ok :)

u nas byl pokaz ogni po drugiej stronie ulicy wiec ogladalismy przez okno z piccolo w reku Oli twardo spal. w sumie poszlismy spac kolo 1.30 i nie zaluje ze nie poszlam nigdzie. wazne ze bylam z moimi skarbami :)

hehe a jutro urodziny mam :)

a Oli juz nie udaje skrzypiacych drzwi teraz jest tarzanem :D:D

Ostatnia edycja:
Palma gratulacje drugie ząbka! :)
Tygrysku widać ale filmik z Jasiem niewyraźny
Ja urodziny mam 25 września a imieniny 25 listopada:) łatwo zapamiętać! A Lenka urodzona 22 września - imieninki będzie miała 22 lipca albo 26 września- jeszcze nie wiem która data:p
Martusia u mnie jeszcze skrzypią:-D

a ja nie wiem kiedy Oliwier ma imieniny. w necie znalazlam 21.11, 27.5, 2.9. wydaje mi sie ze powinny byc po urodzinach a wiec 21.11 - chyba dobrze wybralam. w ogole w polskim kalendarzu ciezko znalezc.

a ja nawet nie wiem jak jest u mnie
zaraz poszukam

Martusia używasz zagęszczacza do mleka?
czy kleiku???

edit: 19 września :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry