reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

laski powiedzcie mi jak to jest z tymi dziecmi... moze ja przesadzam ? Moze dac dziecku spokojnie spac w nocy jak chce ? w koncu trzyma glowe mocno to chyba sie nie udusi lezac na brzuchu, nie?

Ja to juz trace zdowy rozsadek z zaskoczenia po strach...

DOPIS:

Dzwonilam do tego biura konsultacji i mnie tam uspokoili. Ufff... Kazali tylko odwracac spowrotem na plecy i znow polozyc spac kiedy sobie bedzie urzadzal sesje zabawy w nocy na brzuchu.. No nic, trzeba to przezyc.

Palma, gratulacje!!! Juz tyle razy mialam pisac ale zawsze zapominam, ale wam sie dziolszka rozwija, 2 zabki na raz, bedzie jesc az milo hehe :) napewno te zabki tez maja ogromny wplyw na jej samopoczucie i jej raczki-raczki!

No i kot mi sie w koncu znalazl po sylwestrze!

Ostatnia edycja:
reklama
awersja - hej, nie kupowałam, dostałam od szwagierki. Tak , zgadza się działa , tylko rano na max 30 min, potem do godz 18 rączki rączki rączki :happy2: bo jak nie to Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!! za godz jeszcze ją pomaltretuje ćwiczeniami, czyli na podłodze, czyli będzie straszne nieszczescie .....

Aha dziękujemy pięknie wszystkim zażyczenia :-D

axa - super fotki, gdzia taką czapcię można zakupić , ja też chceeeeeeeeeeeeeee:-) Nataszka dziękuje e cioci za pięknego misia urodzinowego wczoraj

Ostatnia edycja:
Melduję się i ja nareszcie :-) postram się was w miarę nadrobić.W grudniu zapisałam małego do poradni rehabilitacyjnej żeby sprawdzić jak wygląda sprawa tego przekręcania główki ciągle w lewą stronę i pierwszy wolny termin to 27 luty :szok: a dziś tak poszukałam może by gdzieś się wcześniej udało bo to nowy rok i nowe kontrakty i się udało zapisać na 14 stycznia :-). W tym samym dniu mamy też alergologa a tam zawsze jest gigantyczna kolejka więc cały dzień spędzimy u lekarzy. Co do imienin to Anastazja ma imieniny 27 lutego chociaż w kalendarzy pierwsze po urodzinach są 25 grudnia ale ja jakoś najpierw znalazłam te 27 lutego i tak już zostało a Julian ma imieniny w dniu swoich urodzin :-) i zobaczyłam dopiero w październiku jak szukałam kiedy to wypada Juliana więc też tak raczej zostanie. Ja urodziłam się 21 października i rodzice dali mi imię tak jak w kalendarzu Urszula.

Ostatnia edycja:
Fasolinka ej noo od rana dolujesz:-pwyspana jestes mowisz zazdroszcze:-Dja czekalam na to jak mały skonczy 3 miesiace i dupa teraz znow mam nadzieje,że moze da mi wiecej pospac jak skonczy pol roku:-Di tak bede czekac do 18stki. Moj to dzis w ogole dal popis, co godzine sie budzil:-(w ogole dziwnie spal caly czas sie wiercil a ze ja spie kolo niego to juz w ogole zle mi sie spalo

Axa ale roznica! wow pannica i taka do schrupania:-pte oczka i usteczka:-p

Ayni jaki kawaler :) świetnie wdzianko,no i jakbym widziala swojego! tylko,że moj jeszcze nogami sie odpycha. Najgorzej jak lezy na wzak i sie odpycha bo normalnie kiedys walnie ta glowa i to nie raz. Na noc klade go zeby mial glowke ok 15cm od lozka a w nocy juz nie ma miejsca sie odpychac bo glowa nie ma miejsca:-Da ja go szukam z cycem:-D

KAWYYYYYY CHCEEEEEEEEEEEEE :-(ale mleka nie mozna:-(tak mnie kusi kapke dac:-(ale wstrzymam sie do kontroli,moze pozwoli pomalu cos jesc z nabialu...

Natasza imieniny obchodzi 27 lipca i chyba 1 grudnia, ale to muszę jeszcze sprawdzić :)

Popatrzcie na co trafiłam przez pomyłkę :
[h=2]Natasza[/h]Natasza to kobieta pełna temperamentu, która nie potrafi siedzieć w jednym miejscu. Lubi być w centrum wydarzeń i zwracać na siebie uwagę. Ma w sobie mnóstwo uroku, jest wrażliwa i uczuciowa, jednak kiedy trzeba potrafi być też stanowcza. Jest osobą oryginalną i potrafi zaskakiwać. Ma bardzo zmienne nastroje, jest zagadką, którą ciężko odgadnąć. Towarzyska.

No przecież, to jest wypisz, wymaluj moja córcia .... ciągle w centrum uwagi i towarzsykaaaa jak 150 :-) :-);-)

Fasolinka ej noo od rana dolujesz:-pwyspana jestes mowisz zazdroszcze:-Dja czekalam na to jak mały skonczy 3 miesiace i dupa teraz znow mam nadzieje,że moze da mi wiecej pospac jak skonczy pol roku:-Di tak bede czekac do 18stki. Moj to dzis w ogole dal popis, co godzine sie budzil:-(w ogole dziwnie spal caly czas sie wiercil a ze ja spie kolo niego to juz w ogole zle mi sie spalo

...

tez myslalam ze bedzie lepiej spac po 3 miesiacach.

A to Kaja i Sylwester(w sumie głównie Kaja hehe Sylwuś spiochał :) )

sliczne

Zobacz załącznik 527090Zobacz załącznik 527091

z sylwestra

jas dostał od wujka jednego karuzele na lozeczko a od cioci i drugiego wujka bujaczek, sylwestra spedzilismy u moich braci w gdansku bylo super

SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU

Witam się:)
Córka dała mi dzisiaj pospać:tak::-) O 20 wydoiła 180ml i spała do 4, wypiła 150ml i obudziła się o 8:45:szok::-D
Normalnie Święto, w kalendarzu trzeba zapisać:-D;-)

Ayni Adaś mały spryciarz
Axa Adusia śliczności!! podaj namiary na BBciocię która robi takie czapusie:)
Palma śliczna Nataszka. Na liście wrześniowych dzieciaczków jest Natalka:confused:

A to moja Panna:)
Lena

To osoba bardzo zmysłowa i pobudliwa. Posiada duże poczucie estetyki. Żyje w pewnym oderwaniu od rzeczywistości, w swoim wewnętrznym świecie. Na co dzień jest pogodna, często tryska humorem i inwencją. Lubi trochę poleniuchować i wiele spraw odkładać na później.

Się okaże czy leniwa:-) Zawiesza się od czasu do czasu we własnym świecie- zapatrzy się na ścianę albo szafę i jak ktoś narobi hałasu to płacz:confused::baffled:
Wikipedii większość sławnych kobiet o tym imieniu to aktorki, piosenkarki, modelki, zajmują się sportem bądź polityką. Niebardzo mi się to podoba ale pożyjemy zobaczymy co sobie moje dziecko wybierze.

reklama
Maluszek nie chciałam dołowac:zawstydzona/y:;-):-D
My po spacerku i nie powiem ze był to spacer udany:no:na poczatku owszem bo mała usneła zanim wyszłam z bloku;-)zrobiłam zakupy no i spacerujemy i młoda sie obudziła i w tym miejsu juz miło byc przetało :wściekła/y:zaczeła takie cuda mi wyprawiac ze szok najpierw kopac zaczeła az mi ta przykrywka podskakiwała na wozkuvpotem zaczeła sie podnosic do gory :dry: dałam ja na boczek bo jeszcze niedawno tak lubiła to ta bokiem do gory jakby brzuszki skosne robiła czy co no i oczywiscie nerw i ryk na całe oisiedle :angry:i musiałam ja wyjac z wozka bo az purpurowa sie zrobiła i co i od razu cisza :cool:cos czuje ze spokojne spacerki sie skonczyły dobrze ze dzis w miare ciepło było i nie wieje:sorry2:

Do góry