laski powiedzcie mi jak to jest z tymi dziecmi... moze ja przesadzam ? Moze dac dziecku spokojnie spac w nocy jak chce ? w koncu trzyma glowe mocno to chyba sie nie udusi lezac na brzuchu, nie?
Ja to juz trace zdowy rozsadek z zaskoczenia po strach...
DOPIS:
Dzwonilam do tego biura konsultacji i mnie tam uspokoili. Ufff... Kazali tylko odwracac spowrotem na plecy i znow polozyc spac kiedy sobie bedzie urzadzal sesje zabawy w nocy na brzuchu.. No nic, trzeba to przezyc.
Palma, gratulacje!!! Juz tyle razy mialam pisac ale zawsze zapominam, ale wam sie dziolszka rozwija, 2 zabki na raz, bedzie jesc az milo hehe napewno te zabki tez maja ogromny wplyw na jej samopoczucie i jej raczki-raczki!
No i kot mi sie w koncu znalazl po sylwestrze!
Ja to juz trace zdowy rozsadek z zaskoczenia po strach...
DOPIS:
Dzwonilam do tego biura konsultacji i mnie tam uspokoili. Ufff... Kazali tylko odwracac spowrotem na plecy i znow polozyc spac kiedy sobie bedzie urzadzal sesje zabawy w nocy na brzuchu.. No nic, trzeba to przezyc.
Palma, gratulacje!!! Juz tyle razy mialam pisac ale zawsze zapominam, ale wam sie dziolszka rozwija, 2 zabki na raz, bedzie jesc az milo hehe napewno te zabki tez maja ogromny wplyw na jej samopoczucie i jej raczki-raczki!
No i kot mi sie w koncu znalazl po sylwestrze!
Ostatnia edycja: