reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam dziewczynki w nowyn roku:-) my posiedzielismy sobie razem pogaalismy cos poogladalismy:-pmi tam nie przeszkadza ze w domu :-pmy tyle sie wyimprezowalismy z moim m ze szok fakt ze dzieciaki duze i moglismy je same zostawiac albo imprezke w domu robic ;-):-pa teraz kolej na troche spokoju bo malenka jest :-)młoda przespała ładnie choc w tym roku bardzo głosno było:szok: moi odsypiaja ja na kompie a młoda lezy obok i spiewa:-p:-D

DO SIEGO ROKU KOCHANE:-D :-D

reklama
A ja powiem tak, kiedy wiekszosc ludzi ma dzis niewyobrazalnego kaca, nie moze nic zjesc z powodow palpitacji zoladkowych, przespalo by caly dzien z migrena, my jestesmy rzeskie, piekne, wypoczete :)

mnie obudzil usmiech mojego dziecka, ktore polnocne bombardowanie przespalo, ale budzil sie o 22, 2 i przed 7 rano... wiec wzielam do lozka :tak:

Tygrysie, no super, ze wyszlas!

My ogladalismy fajerwerki z okna, ale powiem wam, mnie juz nie jaraja takie rzeczy, moze sie stara robie ? :sorry: dla mnie to dzien jak codzien oby sie nawet szybciej skonczyl bo dziecko nerwowe. Ale w koncu jest, teraz tylko sie przyzwyczaic do pisania roku inaczej i bedzie git.

Hej hej helol w nowym roku :-)
W domu byłam koło 2, domówka była w sumie miła i spokojna. Chłopaki zrobili oprawę z rac, fajerwerków i folii i był pokaz o północy. Dzieciaki zachwycone. Niania elektroniczna o północy szalała,a Kacperek nawet się nie obudził. Teraz in śpi,a ja oglądam Sylwester na polsacie,bo wszyscy w domu śpią.
Jest piękna pogoda,wiec koło południa ruszamy na spacer.

Witam się w Nowym Roku 2013!!!
Przy kawce, bez kaca jupi!! :) Mój F odsypia, wróciła z pracy o 4 (Pracuje w pubie na ochronie):/
Lenka już ucina sobie drzemkę, od kilku dni z 1h wydłużyła sobie do 2,5h:-)

Axa Zakaz zakazem ale Polacy (i nie tylko) walili petardami pod moimi oknami. Szczęście że Lenka ma mocny sen po tacie:) Za to ja nie mam i zasnęłam dopiero jak się uspokoiło wszystko ok 1.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry w 2013 roku :) młoda przespała całą noc i fajerwerki ją nie ruszyły wcale :-):tak::tak:

Nieskromnie się pochwalę, że mała moja niunia kończy dziś 4 miesiące :):-D:-D

Czy ja mówiłam Wam, że idzie nam pierwszy ząbek ????????? Pierwszy to historia, a obok wychodzi drugi:szok::szok::szok: :-D:-D:-D , malutkiej to bardzo doskwiera , ale i tak jest bardzo dzielna. Nie ma tempki, ani innych dziadostw.

WITAM :)

Dzieci na dworze(ładna pogoda a to 1 styczeń hehe) :)

Najlepszego w Nowym Roku :))

Moje dzieci też spały :))

PALEMKO no widzisz :))to się wyjaśnia zachowanie Nataszki :))
TYGRYSEK super:))my w domku w piżamach :D
AXA u nas tez wsio się myla te imiona :D a M na Marcelka często mówi Alanek hehe
MARTUSIA koleżanka taka ze HEJ :/

A to Kaja i Sylwester(w sumie głównie Kaja hehe Sylwuś spiochał :) )

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Patrysie czyli jednak nie będzie Kaja i Kaj tylko Kaja i Sylwester. Fajowo imieniny w dniu urodzin huczna impreza co roku... Hihihi. Buziaki dla Maluszków! Słodkie są:*

reklama
Do góry