reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam dziewczynki w nowyn roku:-) my posiedzielismy sobie razem pogaalismy cos poogladalismy:-pmi tam nie przeszkadza ze w domu :-pmy tyle sie wyimprezowalismy z moim m ze szok fakt ze dzieciaki duze i moglismy je same zostawiac albo imprezke w domu robic ;-):-pa teraz kolej na troche spokoju bo malenka jest :-)młoda przespała ładnie choc w tym roku bardzo głosno było:szok: moi odsypiaja ja na kompie a młoda lezy obok i spiewa:-p:-D

DO SIEGO ROKU KOCHANE:-D :-D

reklama
A ja powiem tak, kiedy wiekszosc ludzi ma dzis niewyobrazalnego kaca, nie moze nic zjesc z powodow palpitacji zoladkowych, przespalo by caly dzien z migrena, my jestesmy rzeskie, piekne, wypoczete :)

mnie obudzil usmiech mojego dziecka, ktore polnocne bombardowanie przespalo, ale budzil sie o 22, 2 i przed 7 rano... wiec wzielam do lozka :tak:

Tygrysie, no super, ze wyszlas!

My ogladalismy fajerwerki z okna, ale powiem wam, mnie juz nie jaraja takie rzeczy, moze sie stara robie ? :sorry: dla mnie to dzien jak codzien oby sie nawet szybciej skonczyl bo dziecko nerwowe. Ale w koncu jest, teraz tylko sie przyzwyczaic do pisania roku inaczej i bedzie git.

Hej hej helol w nowym roku :-)
W domu byłam koło 2, domówka była w sumie miła i spokojna. Chłopaki zrobili oprawę z rac, fajerwerków i folii i był pokaz o północy. Dzieciaki zachwycone. Niania elektroniczna o północy szalała,a Kacperek nawet się nie obudził. Teraz in śpi,a ja oglądam Sylwester na polsacie,bo wszyscy w domu śpią.
Jest piękna pogoda,wiec koło południa ruszamy na spacer.

Witam się w Nowym Roku 2013!!!
Przy kawce, bez kaca jupi!! :) Mój F odsypia, wróciła z pracy o 4 (Pracuje w pubie na ochronie):/
Lenka już ucina sobie drzemkę, od kilku dni z 1h wydłużyła sobie do 2,5h:-)

Axa Zakaz zakazem ale Polacy (i nie tylko) walili petardami pod moimi oknami. Szczęście że Lenka ma mocny sen po tacie:) Za to ja nie mam i zasnęłam dopiero jak się uspokoiło wszystko ok 1.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry w 2013 roku :) młoda przespała całą noc i fajerwerki ją nie ruszyły wcale :-):tak::tak:

Nieskromnie się pochwalę, że mała moja niunia kończy dziś 4 miesiące :):-D:-D

Czy ja mówiłam Wam, że idzie nam pierwszy ząbek ????????? Pierwszy to historia, a obok wychodzi drugi:szok::szok::szok: :-D:-D:-D , malutkiej to bardzo doskwiera , ale i tak jest bardzo dzielna. Nie ma tempki, ani innych dziadostw.

WITAM :)

Dzieci na dworze(ładna pogoda a to 1 styczeń hehe) :)

Najlepszego w Nowym Roku :))

Moje dzieci też spały :))

PALEMKO no widzisz :))to się wyjaśnia zachowanie Nataszki :))
TYGRYSEK super:))my w domku w piżamach :D
AXA u nas tez wsio się myla te imiona :D a M na Marcelka często mówi Alanek hehe
MARTUSIA koleżanka taka ze HEJ :/

A to Kaja i Sylwester(w sumie głównie Kaja hehe Sylwuś spiochał :) )

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Patrysie czyli jednak nie będzie Kaja i Kaj tylko Kaja i Sylwester. Fajowo imieniny w dniu urodzin huczna impreza co roku... Hihihi. Buziaki dla Maluszków! Słodkie są:*

reklama
Do góry