reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2012 ;)

:-D Witamy się w nowym roku ! :-D
Wrocław jest piękny, wypoczynek niesamowity, Krzysztof był grzeczniutki i tez prze szczęśliwy, a podróż choć długa znieśliśmy bardzo dobrze :-D
Polecam podróże z dzieciaczkami
a w ogóle to dla mnie teraz najpiękniejszym momentem tego nowego roku było zobaczyć w pięknych wielkich oczach mojego syna odbicie fajerwerków wyglądało to niesamowicie w oczach błyskały mu fajerwerki a buźka była uśmiechnięta sama sie zdziwiłam że on to widzi a ja w ogóle nie patrzyłam sie na niebo tylko na niego :-D
Dziś dotarliśmy do domu przepakowaliśmy torbę i jutro ruszamy w przeciwną stronę na wschód :tak:

Przesyłamy gorące buziaki trzymajcie się zdrowo i wesoło !

reklama
Merlin udanej wycieczki:-)
Nas czeka wyprawa w maju prawie 600km :-) ale juz nie moge sie doczekac:-p;-)powdychamy jodu pozwiedzamy ,ale w ramach przygotowania do sezonu wiosenno -wakacyjno- wyjazdowego ;-)rozgladam sie za spacerowka zeby mała była po złozeniu no i wiadomo rozkładana na płasko itp bo nasza spacerowka z x-landera duza a zeby zapakowac piecio-osobowa rodzinke z psem to wiadomo miejsce w bagazniku na wage złota:-p;-):-D.
Cichutko tu dziewczynki odsypiaja balety nocne:-D jutro m do pracy juz dzieciaki do szkoły w koncu rytm dnia sie unormuje bo jak wszyscy w domu to jakas dezorganizacja jest:cool::-p:-)

Future współczuje buntu Szymon nic takiego nie miał ale Dorota za to taka faze miała ze normalnie masakra za nich dwoje chyba miała na samo wspomnienie włos na głowie mi sie jezy:szok::baffled:

Ayni Adaś Boski po prostu!!! Ależ zdolniaczek!!! Mój Kaci też był taki szybki, sam siadał z pozycji do raczkowania. No napatrzeć się nie mogę jak mu ładnie salto wychodzi:-) Buziaczek od Ciotki dla zdolniaka!
Merlin super, że Sylwek udany, i szczęśliwej drogi w drugą stronę, i bezpiecznej!
Fasolka, no TIR jest potrzebny, w każdym razie ja się zapakować nie mogę:baffled:
Miłych i dłuuuuugich snów!!!!

Witam porannie:-) moja przeszła sama siebie:-p usneła o godz 18 spi dalej :szok::-D obudziła sie tylko ok godz 24
na mleczko i zmiane pampersa ,mamuska wyspana;-).

Miłego dnia :-)

Dzien dobry ;D

Fasolinko ale ja Ci zazdroszcze... Moj to zupelnie sie zmienil na dniach.
Jak spal wczesniej cala noc od 21 do 8.30 tak mu teraz noca harce w glowie.

Dzis obudzil nas o 1.00 lezac znow na brzuchu :wściekła/y: potem o 4 na mleko, a potem 7 znow sie bawil w lozeczku swoimi obrotami i w ogole co on tam nie wyprawia. Skonczylo mi sie normalne spanie. :dry: No i wzielam go na dol, bo ze spania nici. Pozniej sie zmienie z mezem i pojde sie przespac.

Axa :zawstydzona/y: dziekujemy za mile komplementy, moze szybciej sie nauczy a potem da matce spokoj ? Pewnie nieeeeeee :-D Ale i tak matka dumna, a co! A Twoja Adusia to modeleczka, nie myslalas, zeby zapisac do agencji modeli dzieciecych ? Ona ciagle wyglada jak slodki dzidzius, a moj A to juz prawie dorosly :nerd: aaa i jeszcze spytam, kto na forum robi takie czapy ?

No to co, herbatka w reke i zaraz chwytam za telefon i dzwonie do biura konsultacyjnego pytac co z tym dzieciem robic, zeby bezpiecznie spal i sobie nic nie zrobil.

Witam się pięknie :-) z kawką i ciastami :))) a co !!! może mi wreszcie trochę ciałą przybędzie ;-):tak:

Nataszek poszedł spac wczoraj o 17.30, obudziła się o 24 na mliko i o 6 rano na kolejne mliko, wstała przed chwilą czyli o 8.30 , ateraz siedzi w bujaczku i lampi się na matkę :-D:-D:-D

Mam do Was takie pytanie : Czy Wasze dziei też są nieznośne po południu, mam tu na myśli tak od 15 -16 , bo moja wtedy jest naprawdę popsuta ;-) jęczy i nic jej nie pasi ... ani w prawo, ani w lewo:baffled:

reklama
Do góry