reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2011

Dzieczyny, a może jej chodziło o to, że po ciąży przytyła 2,5 kg. Bo żeby w czasie ciąży tylko tyle to raczej nie realne. Sam dzieciaczek napewno ważył więcej, a gdzie cała reszta.
Agusia ja przytylam W CIAZY 2,5 kg !!!! a dwa tygodnie po porodzie bylam o 10 kg lzejsza niz przed ciaza :) super kuracja odchudzajaca :) Teraz tez bym tak chciala,ale raczej mi sie to nie uda :) Czasem tak bywa ze w ciazy sie chudnie ....

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczyny i zycze udanego piątku.
Dziękuje za pomysł na obiadek (kapuśniaczek) mniammmm ... już się doczekać nie mogę.
Pisałyście o fakcie, że nie macie jeszcze instynktu... ja też nie mam, ja jeszcze nie mogę uwierzyć w ciążę i w fasolkę.
Jeśli chodzi o MC to na samą myśl o zapachu... brrrr odrzuca mnie.
Ja musze zaraz zabrać się za sprzątanie bo mój M ...ojjj prosić można i można....
Napiszcie proszę od kiedy robi się badania przezierności karkowej?
Jak myślicie wato zapisać się do szkoły rodzenia?Pozdrawiam serdecznie

Dzień dobry!!

Nie jestem w stanie Was nadrobić!!
No, masakra jakaś!! :-)
Postaram się byc bardziej na bieżąco!! Teraz korzystam, bo Adaś śpi, ale ja zaraz też idę się położyć!!
Dziewczyny od dwóch dni nie wymiotuję!!
Ale za to z zatokami nie poradziło sobie nic i od środy jestem na antybiotyku :-( trudno :-( mam nadzieję, że pomoże :-( głowa mnie boli i ogólnie czuję się źle, jakbym naprawdę chora była ;-)
Mąż dziś zdał prawo jazdy kat D i jestem bardzo dumna :-)
Z tej okazji kupił mi ... wodę truskawkową zamiast pepsi w puszcze!! Powiedział, że wczoraj ostatni raz pepsi w ciąży piłam ;/
Co do wagi, to u mnie wciaż - 7 kg, ale teraz pewnie szybko wrócą kg :-(
A w spodniach z przed ciąży ledwo się dopinam!!

Co do moderatora jestem za!!
Madzik moze Ty nim zostaniesz?? :-)
Potrzeba by tu zrobić porządek :-) i na zamkniętym też!! :-)

Dziuba, Aniawos gdzie się spotykacie?? Ale super, zazdroszczę!!
A czy jest tu jakaś mama z Zielonej Góry lub okolic?? :happy2:

e: Trixi też tak chcę!! :-)
heh, dziecko mi wyrwało przycisk z x i właśnie zauwazylam, że prócz przycisku nie ma tego takiego prawdziwego przycisku!! Zostala tylko blaszka!! Ale ważne, ze to x xxxxxxx działa :-)

Ostatnia edycja:
Trixi - a z dzidzią wszystko było ok?? jeśli tak, to tylko pozazdrościć.
Moja mama utyła w ciąży ze mną 7 kg.... mam nadzieję że to i mnie spotka:p

paula-zg a czemu tu robić porządek? co jest nie tak? ja jakos nie widzę..
a co do spotkania, to my w Gdańsku, bo będe jechała z mała do lekarza, a dziuba tam mieszka..takze w maju jakaś herbatka się szykuje..:tak:

Ja pytałam się gina o zimno i maści, powiedział ze mogę spokojnie smarować, to są tak małe ilosci, ze nie szkodzą dziecku. Bo jak zaczęłam czytać na necie..tyle opinii negatywnych, że w sumie nic bym nie stosowała..ale ja slucham sie lekarza a nie internetowych sensacji..pewnie, ze je czytam, ale potem tylko się człowiek stresuje..

Wyskoczyłam na chwilę do dklepu, kupiłam mężusiowi perfumy razem z żelem pod prysznic..spóźniony walentynkowy prezent:-) i sobie dwa lakiery do paznokci, szary i jasny pomarańcz..ostatnio słyszałam w tvn style, ze najmodniejsze kolory:-) to sobie zrobię modne pazurki..i plastry na oprychę..naklejone już, od razu jej tak nie widać.
..i wymysliłam, ze zjadłabym sałatkę owocową..ale ską ja ją wezmę w pracy??

Przyłączę się do zdania Bafinki witam się i ja przebrnęłam przez zaległości ale już zapomniałam co komu miałam odpisać...

U mnie bez zmian, mdłości na maxa, dziwne torsje, aż mnie mięśnie brzucha bolą od tego, i przez to straciłam już 2,5 kg. :-(
Martwię się, bo powinno iść w drugą stronę, a nie spadać. Ale lekarz powiedział, że to normalne i oczywiście nie martwić się.

Ale jak tu się nie martwić, jak jestem panikara i wszystko mnie martwi. Muszę jakoś to przetrwać :)

co do zakupów, to musze Wam powiedzieć, że mnie ten problem omija, wszystko już mam i czy to będzie chłopak czy dziewczyna i wózek i ciuszki i łóżeczko. Cieszę się, bo to trochę kasiorki pozosatnie w "skarbonce" dla dzidzi na przyszłe wydatki. Co prawda, są to rzeczy uzywane, ale wiadomo, że ,alutkie dzieci szybko wyrastają z ciuszków i wszystkie są prawie jak nowe. Później będę musiała jedynie dokupić jakieś nowe rzeczy do szpitala, no i kosmetyki.

A jak u Was z wy[rawką? Kupujecie nowe czy korzystacie z dobrodziejstw bliskich tak jak ja :-)

Elsi-teraz doczytałam-że prawie przy granicy z czechami mieszkasz ;-) to moje tereny :-D ale czytam dalej co tam u Was

reklama
Do góry