reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2011

Trixi kurcze tylko 2,5kg??? ja to chyba z Majką 13 przytyłam:zawstydzona/y: już nie pamiętam dokładnie...ja to myślałam że z 5 będzie na plusie, bo brzuch mi tak wywaliło że masakra...
Dziuba no nasza też spi z nami... jeszcze jak byłam w ciąży to się zarzekałam, że dziecko to tylko u siebie...ale jak się urodziła, to było godzinne wiszenie na cycu, a potem kolki.... i tak się skończyło że została z nami...dlatego teraz się zastanawiam co tu zrobic, bo maluchy będą z nami w sypialni, i nie wiem czy Majce kupić łóżko, a maluch z nami, czy maluch w łóżeczku a Majka z nami...
A co do leków, to skoro ginka Ci to przepisałą, to chyba wie co robi:-) Ja na swojego męża nie mam co narzekać, w sumie to ja odkurzać w rękach mam raz na miesiąc, bo to On odkurza, i bardzo często sprząta, więc mam luz:-)

Dziewczyny, nie myślicie że przydałby nam sie moderator??? tak żeby pilnować porządku na naszym wątku

reklama
a muszę się pochwalić, że wczoraj posprzątałam mieszkanie- chyba cztery godziny jechałam na szmacie-istna masakra. Dzisiaj muszę się skupić na poszukiwaniu usg prenatalnego-choć lekko się zastanawiam czy muszę robić... Bardziej mnie pociąga to, że być może uda się już zobaczyć kto się tam czai :)

madzik po co moderator? ja jakos nie widzę potrzeby..z innego forum wiem, ze potrafią się tylko wtrącać i wiecznie coś im nie pasuje..
ja też przytyłam 13 kg. wydaje mi się, ze to dobre przytycie:-) tak w sam raz na ciążę..2,5kg to moim zdaniem za mało. Samo dziecko waży wiecej, a gdzie cycki, łożysko, wody itd..? Mam nadzieję, ze teraz też przytyję tyle a nie ze 20..

Dzieczyny, a może jej chodziło o to, że po ciąży przytyła 2,5 kg. Bo żeby w czasie ciąży tylko tyle to raczej nie realne. Sam dzieciaczek napewno ważył więcej, a gdzie cała reszta.

Dzisiejszy dzień to będzie masakra. Jestem w pracy od 8 a ziewnęłam już chyba ze 100 razy. Wszyscy dookoła się pytają co w nocy robiłam, a ja grzecznie o 22 poszłam spać, bo małż w pracy :zawstydzona/y: Czy to zmęczenie się kiedyś skończy?????

witam się i ja przebrnęłam przez zaległości ale już zapomniałam co komu miałam odpisać...
co do sprzątania ro ja muszę codziennie odkurzyć cały dom bo mam 2 psy i niestety ich sierść jest wszędzie...
co do zimna to słyszałam że nie wszystkie maści wolno..
jesli chodzi o wagę to m na razie waha się 0,5 kg do góry i w dół więc uważam że nie jest źle ale brzuch mi już wystaje:( a myślałam ze pojawi się dopiero w 5 miesiącu...
ja mam ochote dziś na paluszki rybne więc jam m wróci to pojedziemy na zakupy:)

a mam pyt w tamtą środę byłam u gina i dostałam skierowanie na badanie ale z tego roztargnienia jeszcze ich nie zrobiłam jak długo skierowanie jest ważne????

reklama
Do góry