reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2011

Trixi kurcze tylko 2,5kg??? ja to chyba z Majką 13 przytyłam:zawstydzona/y: już nie pamiętam dokładnie...ja to myślałam że z 5 będzie na plusie, bo brzuch mi tak wywaliło że masakra...
Dziuba no nasza też spi z nami... jeszcze jak byłam w ciąży to się zarzekałam, że dziecko to tylko u siebie...ale jak się urodziła, to było godzinne wiszenie na cycu, a potem kolki.... i tak się skończyło że została z nami...dlatego teraz się zastanawiam co tu zrobic, bo maluchy będą z nami w sypialni, i nie wiem czy Majce kupić łóżko, a maluch z nami, czy maluch w łóżeczku a Majka z nami...
A co do leków, to skoro ginka Ci to przepisałą, to chyba wie co robi:-) Ja na swojego męża nie mam co narzekać, w sumie to ja odkurzać w rękach mam raz na miesiąc, bo to On odkurza, i bardzo często sprząta, więc mam luz:-)

Dziewczyny, nie myślicie że przydałby nam sie moderator??? tak żeby pilnować porządku na naszym wątku

reklama
a muszę się pochwalić, że wczoraj posprzątałam mieszkanie- chyba cztery godziny jechałam na szmacie-istna masakra. Dzisiaj muszę się skupić na poszukiwaniu usg prenatalnego-choć lekko się zastanawiam czy muszę robić... Bardziej mnie pociąga to, że być może uda się już zobaczyć kto się tam czai :)

madzik po co moderator? ja jakos nie widzę potrzeby..z innego forum wiem, ze potrafią się tylko wtrącać i wiecznie coś im nie pasuje..
ja też przytyłam 13 kg. wydaje mi się, ze to dobre przytycie:-) tak w sam raz na ciążę..2,5kg to moim zdaniem za mało. Samo dziecko waży wiecej, a gdzie cycki, łożysko, wody itd..? Mam nadzieję, ze teraz też przytyję tyle a nie ze 20..

Dzieczyny, a może jej chodziło o to, że po ciąży przytyła 2,5 kg. Bo żeby w czasie ciąży tylko tyle to raczej nie realne. Sam dzieciaczek napewno ważył więcej, a gdzie cała reszta.

Dzisiejszy dzień to będzie masakra. Jestem w pracy od 8 a ziewnęłam już chyba ze 100 razy. Wszyscy dookoła się pytają co w nocy robiłam, a ja grzecznie o 22 poszłam spać, bo małż w pracy :zawstydzona/y: Czy to zmęczenie się kiedyś skończy?????

witam się i ja przebrnęłam przez zaległości ale już zapomniałam co komu miałam odpisać...
co do sprzątania ro ja muszę codziennie odkurzyć cały dom bo mam 2 psy i niestety ich sierść jest wszędzie...
co do zimna to słyszałam że nie wszystkie maści wolno..
jesli chodzi o wagę to m na razie waha się 0,5 kg do góry i w dół więc uważam że nie jest źle ale brzuch mi już wystaje:( a myślałam ze pojawi się dopiero w 5 miesiącu...
ja mam ochote dziś na paluszki rybne więc jam m wróci to pojedziemy na zakupy:)

a mam pyt w tamtą środę byłam u gina i dostałam skierowanie na badanie ale z tego roztargnienia jeszcze ich nie zrobiłam jak długo skierowanie jest ważne????

reklama
Do góry