reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2011

reklama
hej.
moje dziecko zasnęło więc mam czas zrobić jej drugie danie - kluseczki ziemniaczane z mięskiem i sałatkę z pomidora. Moje dziecko uwielbia pomidora skropionego oliwą posypanego odrobiną pietruszki pokrojonej.

Jak wstanie zjemy i lecimy do parku

mozę sobie odreaguje bop mam doła giganta :(

dobrze, że jutro na 18 do lekarza to bardzi9ej odreaguje widząc małego Mateuszka

ANisen, co za dol?
Ja poszlam na zakupy wrocilam, maz dluzej w pracy i czeka mnie czekanie na niego w domku.. Czuje ze tu gnije, do tego nie musze mowic ze co chwile na cos mam smaka i lece do kuchni.
Moze sie zmobilizuje i na spacer chociaz pojde. Eh..

Jakoś tak bywa że od 2 tygodni nie moge się z żadną koleżanką z pracy umówić choćby na spacer z mluchami albo na kawę. A wczoraj byłam umówiona z jedną na dziś do parku z dziewczynkami i ona odwołała bo muszą jechać na zakupy :( nie wiem czy to zbieg okoliczności czy coś sie stało. Tak debilnie jest odkąd wiem ze bedzie synek- tylko nie zdawałam sobie z tego sprawy. Przedtem same do nas przychodziły zabierać nas na spacery.

anisen chyba jedno z drugim nie ma nic wspólnego..tzn. ja nie widze żadnego związku. I dół tylko dlatego? uśmiechnij się, weź małą jak się obudzi i idźcie same:-) ja chyba jestem bardziej dusza samotnika, nie potrzebuję towarzystwa..ale każda jest inna, a w ciązy to już w ogóle..;-)
agusia dobrze, że zniosłaś dzielnie badanie:-)

Dalej boli garło, w domu trzeba coś innego zaaplikować.
Gorąco jak diabli..fuuu...ale za 10 min spadam do domku...obiadek i na tarasik:-)

Anisen, nie przejmuj sie. Czemu niby mialyby Cie olewac bo syn Ci sie trafil? Co do tego to ja tez jestem typem samotnika bardziej. Spotykam sie z kolezankami ale nie mam jakos potrzeby kilka razy w tygodniu. Mam was! Wiem ze zle sie separowac, ale ja wole swoja mala samotnie.

Anisen-zapewne zbieg okoliczności. NIe ma co się negatywnie nakręcać.
Dzięki Bogu dzień mi jakoś mija. Zrobiłam dziś krem ze szparagów- mój debiut- dla mnie trochę za słodki.Mojemu M będzie smakować, i bigos po cygańsku- trochę kwaśny- ale pycha .
Od 3 m-cy siedzę w domu- i już nie mogę wysiedzieć, ile można- sprzątać , gotować- dobrze ze mam ps;-) . Podziwiam te kobiety co nie pracują ,a zajmują się domem. Stwierdzam ,że teraz jestem mniej zorganizowana i bardziej leniwa niż jak pracowałam, ale już nie długo jak dzidzia się pojawi to zajęć będzie pod dostatkiem;-)

ewelinak cieszę się, ze już wróciłaś... zaczęłam czytać kilka stron wcześniej i mialam już pisać, ze się o Ciebie martwię, a tu na ostatniej stronie wrzeszcie jesteś:) Poodpoczywaj kochana troszkę, żeby nie musieć sie już więcej martwić.

reklama
byłam w szpitalu....
Pan doktor powiedział że coś rzeczywiście wycieka ale to na pewno nie są wody płodowe....
i że jeżeli będzie się to dalej zdarzać to mam się jeszcze zgłosić....;-)

Do góry