aniawos
Fanka BB :)
Między mną a moja siostrą jest tylko 11 miesięcy. Czasem się zastanawiam jak to jest w ogóle możliwe
jak ja to mówię.."pierwszy strzał" i dziecko...bo innej możliwosci nie ma...
Tofilesia - jedź i odpoczywaj, bo potem niby kiedy???????? nawet jak wyjedziecie to i tak zawsze wszyscy się będą świetnie bawić a Ty tylko albo z cycem będziesz ganiać albo wózek kołysać... mało to pocieszające, dlatego korzystaj póki możesz!
jejku czemu az tak pesymistycznie? ja w ciązy z Iga nie byłam nigdzie, bo dla mnie żadna przyjemnosc była jechać w ciazy w ciepłe kraje i nie móc się opalać, zwidzac itd..upał męczy wszystkich a co dopiero kobietę w ciązy..za to jak sie urodziła i miała niecaly rok pojechaliśmy do Turcji..było fantastycznie. Pewnie, ze jest calkiem inaczej, jak sie jedzie z dzieckim. Nie ma imprezowania do rana plus alkoholizacji, ale myśle że inaczej, fajnie mozna spędzić czas. mi już chyba przeszła ochota na takie balangowanie, zestarzałam sie;-) Teraz inne rzeczy mnie ciesza:-) i w tym roku nie jedziemy nigdzie, a w przyszłym już się nie mogę doczekać. I karmienie cyckiem ani bieganie z wózkiem jakoś mi nie przeszkadzało. Jeszcze wczoraj oglądaliśm filmiki z Turcji..Kurcze Iga była bombowa, mały raczkujacy łysolek..
Wczoraj odebralam częśc moich nowych firanko-rolet do salonu..mężuś sie meczył i zmianiał mechanizm, bo 1-szym razem ponad rok temu przyczepił źle..i tak wisiało..ale wczoraj go zmotywowałam i jest już dobrze...i salon wyglada całkiem inaczej. Wczesniej mieliśmy biało-rózowe rolety rzymskie, a teraz calkiem białe:-) ale fajnie, tak inaczej...
A fachowców wszystkim współczuje, my też trafilismy na kilku takich, ze masakra. Tylko jeden ostatni facet, który nam wykańczał dom..był rewelacyjny. wykończył nasz budzet..ale opłacało sie. Tak to jest, jak ktoś jest bardzo dobry, to jest w PL ale kasuje za to i ma branie. Lepiej czasem zapłacić więcej niz szukać najtaniej..bo wiadomo jak to potem wygląda.
Jutro moj P ma urodzinki, musz edzisiaj jechać na jakieś zakupki, bo lodówka pusta..jutro przybywa rodzinka, a w sobotę znajomi, wiec trochę roboty bedzie z zarełkiem:-)