reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2011

agusia niby rybka i skorpion super do siebie pasują.
Ja Skorpion mój P łagodny Baran..Iga Skorpion..także stary nie ma latwo..drugie będzie Panna, takze raczej spokojne, wyważone...

Wrąbałam przed chwilą pizzę, zamówiłysmy z koleżanką:-) dawno nie jadłam..
bluetooth z tym spaniem to chyba rzeczywiście później. Ja np. w 1-szej ciazy jak już byłam "wielorybkiem" nie mogłam leżeć na plecach bo źle się czułam. A na brzuchu logiczne:-p także zostają nam tylko boki..
miniaaa super podejscie..szanuję takie kobiety..nie lubie takich sierot, które płaczą, marudzą i nic nie zrobią, bo nie wyobrażają sobie chociaż chwili bez faceta..i tak całe życie cierpiętnice...

reklama
Bluetooth - witaj w klubie!!
ja też byk, na nieszczęście mój S też byk, co gorsze, Martyna koziorożec, sama rogacizna w domu, dlatego codziennie wojny ze sobą toczymy :-D wszyscy żyją nadzieją że skoro kolejny członek rodziny ma być panna, a panna taka spokojna, to trochę nam spokoju wniesie do domu
miniaa- zuch dziewczyna!! dumna jestem!

bluetooth z tym spaniem to chyba rzeczywiście później. Ja np. w 1-szej ciazy jak już byłam "wielorybkiem" nie mogłam leżeć na plecach bo źle się czułam. A na brzuchu logiczne:-p także zostają nam tylko boki..
miniaaa super podejscie..szanuję takie kobiety..nie lubie takich sierot, które płaczą, marudzą i nic nie zrobią, bo nie wyobrażają sobie chociaż chwili bez faceta..i tak całe życie cierpiętnice...

ehh, ja też nie, i tylko zrzędzą ciągle jak to im źle... ja się co prawda stawiam o byle co i często nic to nie daje, wiec się awanturuję często, a mój tylko gada że się czepiam i i tak nic se z tego nie robi więc w naszym domu kłótnie ciągle o to samo

dziewczyny ja muszę być twarda ... już jeden mnie wykorzystywał i zdradzał jak tylko potrafił... w końcu zostawił mnie dla 18 latki!!!! powiedziałam sobie że tego wystarczy!!!! i teraz jestem bardzo zasadnicza!!!! powiedziałam sobie że już nigdy żaden facet nie będzie sobie ze mną pogrywał :szok: teraz jestem ostra i zawzięta :-)

co do znaków zodiaku!!! ja jestem rybka, Sławek to baran ( w każdym horoskopie jest napisane że ten związek nie ma przyszłości, ale my się świetnie ze Sławkiem dogadujemy ponieważ jest bardzo ugodowy) nasze dziecko będzie spokojną Panną mój mąż był bliźniakiem ( oczywiście nie chcę obrazić nikogo ale niestety uważam że ten znak zodiaku jest tak dwulicowy i obłudny że szok, on do tego jeszcze był jedynakiem)

a ja rak a moja druga połowa to uparty byk:-p

A nasze dzieci będą spod znaku panny lub wagi jeśli przyjdą na świat w terminie :-)
Nalka witaj w klubie Raczków :-). Ja to taka dusza trochę romantiko, ale też nie pozwalam facetowi na głowę wchodzić :no:

dziewczyny ja muszę być twarda ... już jeden mnie wykorzystywał i zdradzał jak tylko potrafił... w końcu zostawił mnie dla 18 latki!!!! powiedziałam sobie że tego wystarczy!!!! i teraz jestem bardzo zasadnicza!!!! powiedziałam sobie że już nigdy żaden facet nie będzie sobie ze mną pogrywał :szok: teraz jestem ostra i zawzięta :-)

co do znaków zodiaku!!! ja jestem rybka, Sławek to baran ( w każdym horoskopie jest napisane że ten związek nie ma przyszłości, ale my się świetnie ze Sławkiem dogadujemy ponieważ jest bardzo ugodowy) nasze dziecko będzie spokojną Panną mój mąż był bliźniakiem ( oczywiście nie chcę obrazić nikogo ale niestety uważam że ten znak zodiaku jest tak dwulicowy i obłudny że szok, on do tego jeszcze był jedynakiem)
Miniaaa i bardzo dobrze, sprawę jasno postawiłaś, facet się zdecydował na związek z tobą, więc teraz niech nie marudzi ;-). Brawo!
A co do Baranów to mój S też spod tego znaku, ale w ogóle do niego nie pasuje ta dwulicowość i zmienność. Większość cech chyba raczej ma z Byka :tak:. Pamiętam, że w każdym moim horoskopie było napisane, że mam wystrzegać się związku z Baranem, że zupełnie nasze znaki do siebie nie pasują, a tu już prawie 13 lat ze sobą i jakoś trwamy i ciągle nie mamy siebie dość :-D

witam się po przerwie.. pisałam wam że mam skurcze od jakiegoś czasu i w końcu trafiłam do szpitala... na tym etapie ciąży nie powinno być żadnych skurczy! przebadali dokładnie mnie i dzidzie i wszystko ok tylko te skurcze więc od środy leżałam dostawałam leki ale skurcze nadal są uprosiłam lekarza żeby mnie wypisała bo tabletki to ja przecież w domu mogę brać.. no i dziś wyszłam ale mam leżeć i brać tabsy... skurcze nadal są...

przyokazi dowiedziałam się że najprawdopodobniej będe mieć chłopca... mąż w siódmym niebie a mi smutno bo nastawiłam sie na dziewczynkę.. ale teraz najważniejsze żeby donosić zdrowe...

reklama
Bafinka, dbaj o siebie i o synka i nie mysl za duzo i sie nie stresuj. Twoj spokoj teraz jest najwazniejszy :-)

miniaaaa dzielna dziewczyna z Ciebie. Popieram Cie w 100 procentach! Z chlopami czasami trzeba krotko :tak:

Trzymajcie sie dziewczyny, ja wylaczam sie weekendowo. Mam nadzieje ze ten wiatr przejdzie i weekend bedzie spokojniejszy i sloneczny :-)

Do góry