reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2011

reklama
ja tez pije kawkę z mlekiem :) wlasciwie pół na pół:)ale tak mi smakuje ze raczej niedam rady odstawic:)jedna chyba nie szkodzi:) z niki jak w ciązy byłam tez pilam:)

w pierwszej ciąży duzo przytyłam bo 18 kilo:)ale jakos nie przejmowałam sie tym bo potem jakos zchodziło po trochu...w sumie nie zrzucilam nigdy wszystkiego no ale coz...wiele osob szybko pozbywa sie nadmiaru kilogramow mi to szlo z trudem... teraz zobaczymy:) mam nadzieje ze niebedzie tak zle a pozatym usmiech dziecka od razu wynagradza kilogramy i czlowiek zapomina o nich:):):)

Kochana i tak trzymać, święta racja :-D teraz za dwójką będziemy biegać to szybciej zleci :)

Ja moge potwierdzic.W pierwszej ciąży przytyłam 20 kilko bo prawie sie mało ruszałam i wiekszość w domu siedziaam a teściowa a mnie wiekszość rzeczy robił.A w drugiej ciazy przytyłam 12 kilko bo czasu nie nude i siedzenie nie było ;)

A ja dzis od rana jestem przygnebiona.Mój maż pojechał do Florencji alez mi było smutno :(
Mam nadzieje że popołudnie z dziewczynkami poprawi mi humor.Planujemy wypad do centrum na jakies zakupki i wizyte w lodziarni ;)

Witam piatkowo :-)
Maly usnal wiec mam chwile dla siebie.
Na poczatku chcialam podziekowac za mile slowa :happy2:
Kawy w ciazy nie pijam- jakos mi nie smakuje.
Odnosnie kilogramow to w pierwszej ciazy przytylam 22kg ale ja jadlam prawie caly czas zeby pozbyc sie mdlosci. Zgubilam polowe a teraz luzik juz kilosy nie przybywaja w tak zawrotnym tempie. Pozniej sie bede martwic :baffled:
Milego dnia dziewczyny

Madzia - to tym bardziej, nawet za stówę warto było jechać!! :-D:-D ehh, 25stopni, jak do nas dojdą takie temp to pewnie będziemy zdychać i narzekać że za gorąco...

Mam takie pytanko do dziewczyn szczególnie BachSy i Magdy1977-zauważyłam ,że jesteśmy w tym samym tygodniu ciąży,czujecie już ruchy dzidzisiów? ja czuję tylko czasem takie jakby bąbelki czy łaskotanie,ale ruchów jeszcze chyba nie...jakie są Wasze odczucia?

reklama
Mam takie pytanko do dziewczyn szczególnie BachSy i Magdy1977-zauważyłam ,że jesteśmy w tym samym tygodniu ciąży,czujecie już ruchy dzidzisiów? ja czuję tylko czasem takie jakby bąbelki czy łaskotanie,ale ruchów jeszcze chyba nie...jakie są Wasze odczucia?

Ruchow jako takich jeszcze niestety nie czuje, czasem czuje laskotanie i mam wrazenie ze mi sie caly brzuch rusza.

Do góry