aniawos
Fanka BB :)
Ja też już popijam kawke. Jedną dziennie. Wczesniej też nie piłam, bo mi śmierdziała..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
w pierwszej ciąży duzo przytyłam bo 18 kiloale jakos nie przejmowałam sie tym bo potem jakos zchodziło po trochu...w sumie nie zrzucilam nigdy wszystkiego no ale coz...wiele osob szybko pozbywa sie nadmiaru kilogramow mi to szlo z trudem... teraz zobaczymy mam nadzieje ze niebedzie tak zle a pozatym usmiech dziecka od razu wynagradza kilogramy i czlowiek zapomina o nich
Kochana i tak trzymać, święta racja teraz za dwójką będziemy biegać to szybciej zleci
Mam takie pytanko do dziewczyn szczególnie BachSy i Magdy1977-zauważyłam ,że jesteśmy w tym samym tygodniu ciąży,czujecie już ruchy dzidzisiów? ja czuję tylko czasem takie jakby bąbelki czy łaskotanie,ale ruchów jeszcze chyba nie...jakie są Wasze odczucia?