reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2011

ellancz - nareszcie na swoim, gratki wielkie!!!! i powodzenia w szukaniu dekoracji, to już sama przyjemność!!

Ellancz oj to teraz najlepsze przed Tobą, wybieranie mebli, dodatków, ja to zawsze uwielbiałam:-)

Na swoim, na swoim, ale poczuję tak naprawdę to mieszkanko, jak pojawią się w nim moje pomysły :-), ja też lubię wybieranie mebli i dekoracji, już nawet większość mam upatrzonych tylko mój S ciągle mnie stopuje, bo oczywiście wszystko może poczekać, bo najważniejsza kwestia to zmiana SAMOCHODU!!! No wiem przecież, że to teraz najważniejsze, ale ja chcę JUŻ mieć mieszkanko po mojemu!!! No dobra, po naszemu :-D.
Dziewczynki współczuję podłego humoru, u nas dziś też okrutnie wieje, wyszłyśmy z małą na spacer i dosłownie zjechała raz na zjeżdżalni na placu zabaw i uciekłyśmy do domu, bo mi córki mało nie porwało :-D. Mam nadzieję, że jutro będziecie miały lepszy dzień ;-)
Dziecko woła mnie z wanny, więc uciekam :tak:

reklama
ellancz - nie daj się, samochód rzecz nabyta, poczeka, a wyprzedaże w Home&You i cudeńka na rynku u pani staruszki nie będą trwać wiecznie!!

nalka - też myślałam ze to później nastąpi, no nie leje sie ze mnie, tylko jak nacisne to troche żółtego wylatuje...

hej
podczytuje was codziennie mało pisze. :) martwie sie waga swoja... czy aby nie za szybko tyje... a wogole jak to zrobic zeby tył sam brzuch a nie tyłek i nogi na przykład?
hmm chyba jak tyje tyłek i nogi to znaczy ze kobita za duzo je po prostu co? co o tym myslicie?

Ola - a Ty nie miałaś sie przyadkiem urlopować??

Witam się piątkowo! Nareszcie!!
Dziuba - ano miałam się urlopować i teoretycznie nawet jestem na urlopie hehe - tylko z praktyką gorzej;)

Ściągnęli mnie bo to sprawozdania kwartalne, bo to plan finansowy na 2012 - więc pracy od groma...
Ale coraz bardziej przekonuję się do zwolnienia - brzuch mnie pobolewa, taki napięty się wydaje - wczoraj po pracy od razu się kąpałam i do łóżka - a jak odpuszczało to kilka skurczów mi się przydarzyło - więc raczej skończą się żarty a zacznie się oszczędzanie się - byle do środy do wizyty..

Ja też się jutro wybieram na zakupki po takie wykończeniowe pierdółki do kuchni - remont w pełni, ale tylko jutro mam ku temu okazję, więc skorzystam i wybędę na pół dnia z hałasu, kurzu, pyłu i wrócę zadowolona z torbami;-)

Miłego dnia - bo niestety na pogodę się nie zanosi;(

Cześć..ja dzisiaj niewyspana, wierciłam sie okropnie..wkurza mnie spanie na boku..i to najlepiej lewym..bo lubię na prawym i na brzuchu..ale trudno..parę miesięcy i będe spała jak będe chciała:-)
Wczoraj popołudnie rodzinne, mialam trzy siostry mojego taty..takze ciasta, kolacja...obżarłam się jak bąk..moze dlatego tak źle spałam..a wieczorem po takim lataniu cały dzień w kuchni bylam tak zmęczona, ze szok..chyba za dużo jak dla mnie..
Co do siary to ja nie mam, ale przy Idze tez nie miałam..chyba w ogóle, a pokarm mimo cesarki miałam od poczatku, nie miałam problemu z karmieniem. Karmiłam małą od 1-szego dnia do roku. tylko mnie przywieźli taką zmuloną na sale i zaraz ktoś podłaczył mi ją do cycka..i było ok. a też czytalam, że po cesarce pokarm pojawia się później, ze jest problem itd.. u mnie wszystko było super.
ellancz super, ze już na swoim...ja na szczescie nie miałam z moim P problemów, jeśli chodzi o wystrój domku..właściwie wszystko wybierałam ja. Kolory ścian, podłogi, a dodatki to oczywiste:-) mój mężuś wybral sobie tylko podłoge i sciany do swojego gabinetu..reszta moja. A on ze wszystkim się zgadzał..stwierdził, ze szkoda mu czasu na kłótnie o kolor ściany czy żyrandol..on by wybrał inny, ale dla niego nie była to tak ważna rzecz jak dla mnie...on się zajmował wcześniej tynkami, kabelkami, silikonami itd..mnie to nie obchodziło. Dobrze, ze mi się taki mężuś trafił, bo ja uparta jestem i jak coś sobie wymyślę, to tak ma być, koniec i kropka...niestety nie umiem iśc na kompromis przy rzeczach dla mnie ważnych jak np. drzwi w domku...pamiętam, ze nad tym chyba jedynym debatowaliśmy:-) bo ja wybrałam chyba jedne z drozszych, bo mi sie bardzo podobały, a mąż próbował przekonać że moze jakieś inne...ale się uparłam i zmiękł..ale tu bardziej chodziło o kasę niż o ich wygląd..
miniaaa dobrze dziewczyny pisza, to przez wiatr..u nas też pizga strasznie...

Jejku, ja zmulona jakaś jestem..nic mi sie nie chce..tylko do domku połozyć.

witajcie:)
u nas dzis strasznie pochmurno i mocno wieje...wczoraj mielismy piewszą burze... pewno bede siedziec w domu a tak chciałam isc na miasto dzisiaj z nikolką...

co do siary to mi doslownie jedna kropleka wczoraj wyszła...w pierwszej ciązy napewno to pozniej miałam:) mam nadzieje ze to pomoze w laktacji pozniej i mleczka bedzie duuuuuzo:):)

blokerka ja tez tak tyłam w pierwszej ciązy a teraz to raczej brzuch nabiera... nie wiem czemu bo wtedy nie przejadałam sie ani nic i tyle mi poszlo... teraz jem tez normalnie i mam nadzieje ze pojdzie tylko w brzuszek:) z reszta teraz niema sie co martwic kilogramami..bedziemy to robic po porodzie:)teraz to tylko trzeba starac sie jesc zdrowo:) choc moje zachcianki czasem nie są zdrowe tylko własciwie bezwartosciowe kalorie ale coz czasem mozna sobie pozwolic:p

miłego dnia i niech to słonko wróci:):):)

reklama
Witam,
własnie wciągam płatki, chyba musze do nich wrócić bo znów zapracia mam :( zubieram sie i siegam do kumpelki utulić jej malutką dzidzie ma 2 miesiące.
Miłego dzionka Wam życzę

Do góry