Hejka :-)
ja tez czasem mam bole glowy, nawet dosc silne - gdzies czytalam ze to wrozy synka ;-) cieszyla bym sie bardzo z tego. brzuszek juz mam spory - zreszta nigdy do szczuplutkich nie nalezalam
no i rozrabia dzieciatko dosc mocno, ale tylko z 1 lewej strony.
również dołączam się do mam z bolącą głową.. moje maleństwo jest ewidentnie ułożone z prawejj strony śmiesznie to wygląda bo brzuch odstaje mi zboku..... ja mam nadzieje że to na dziewczynkę.. w środę będzie wiadomo...
mam do Was pytanie! czy macie problemy ze snem??? i 2 jak wstawic suwaczek??
moje problemy ze snem polegają na tym ze budzę się często do łazienki.. i o 6 już wyspana jestem chodź mogłabym pospać do 9....
a co do suwaczka ki
likasz na któryś z naszych otworzy ci się stronka tam tworzysz sobie suwaczek kopiujesz jego kod następnie wchodzisz z lewej str w moje ustawienia; edytuj sygnature tam wklejasz kod i gotowe
Cześć.
U nas też dzisiaj pada. Ale wczoraj pięknie, pół dnia w Ustce nad morzem, potem obiadek, potem jeszcze do znajomych na pod domek, dzieciaki sie wybiegały. Oby wiecej takch dni:-)
Co do bólów głowy, w ciązy bolała raz, wzięłąm panadol i przeszło. Ostatnio coś zaczynała boleć, ale położyłam się spać i przeszło. W wekkend trochę zaczęło mnie martwić, ze brzuchol mi się tak dziwnie spina, napina, nie wiem jak to napisać, bo nigdy tak nie miałam, w 1-szej ciązy też nie. Muszę poczytać na necie i w razie jak będzie się powtarzac zadzwonić do ginka..
podobno te napinanie brzucha jest normalne ale ja sie martwię bo ja te skurcze mam po kilka razy dziennie i to trzymają tak nawet po 2 min... w necie czytałam ze jeśli szyjka macicy się nie skraca to jest ok i tylko no-spa natomiast jak szyjka się skraca to już jest problem... ja wszystkiego wywiem się w środe u lekarza to napisze więcej...
Rano dzisiaj spojrzałam na swoją buzie i załamka..jakieś czerwone krosty, nie pryszcze, tylko takie jakby uczulenie czy coś..fuuu...chyba hormony mi fisiują. A na ramieniu, centralnie na środku pryszcz..
byłam w tej sprawie u kosmetyczki i powiedziała że to jest przesuszenie skóry żeby smarować maścią rokitoderm i tłustym kremem.. u mnie pomaga..
Hej hej! Melduje sie z L-4. Dziwnie tak. Pospalam, zjadlam sniadanko, postawilam pranie i dziwnie mi
Mi juz panie w sklepie mowia, o pani z brzuszkiem, wiec nie da sie ukryc mojego bebsu. Jak mi maz wczoraj zdjecia robil to w szoku bylam ze jest on tak widoczny.
Aha i wiecie co?Zmieniam styyl jedzenia, ostatniio ciagle fastfoody lody i inne niedobre smakolyki i w 4 miesiacu ciazy wstydze sie rozebrac bo celulit na udach taki ze nie trzeba sciskac bo z daleko bije po oczach.. Do tego kazdy "Jak ty utylas slicznie, jaki brzusio, jak sie powiekszylas" Po 3 takim komentarzu wpadlam w histeryczny placz i mowie o nie, nie bede slonica na wybiegu. I od kilku dni,woda, jogurty, zdrowe pelnowartosciowe jedzenie! Nie dietowanie, ale zdrowe odzywianie.
ja też od dziś postanowiłam postawić na zdrową żywność... na śniadanie zamiast białego pieczywa zjadłam owsiankę i czyje sie syta ale lekka
super