reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2011

witajcie drogie mamusie,
nie bylo mnie troche ale net mi sie zawiesił i dopiero od wczoraj działa... jeszcze nie przeczytałam wszystkiego co napisałyscie ale duuuuużo tego:)

jezeli chodzi o kreseczke na brzuszku to w pierwszej ciązy wogóle nie mialam i teraz pewno tez nie bedzie:)

u nas pogoda byla piekna ostatnio ciągle wiec wiekszość czasu przebywałam z nikolą na spacerach, rowerze itp... dzis sie cos pochmurno zrobiło :/
jutro mamy w planie grilowanie o ile pogoda bedzie dobra:)

musze wam powiedziec ze z dnia na dzien czuje coraz mocniej dzidzie...bo chyba to dzidzia:) takie coraz mocniejsze przewracanie i to czasem tak ze 3 razy pod rząd..tak jakby moj maluszek się rozciągal:):):)

miłego piatkowego dnia dla wszystkich:*:*:*:*

reklama
Witam piątkowo , pochmurno i deszczowo za oknem ale mój humor jest odmienny przynajmniej na tą chwile.
Wczoraj wieczorem jak sobie leżałam czułam mojego dzidziusia, wcześniej też czułam bąbelki - myślałam że sobie wmawiam te ruchy. Wczoraj było bardzo mocno czuć i długo :-) Mój K też czuł te ruchy śmiał i cieszył jak dziecko :-)
Teraz co chwila przykładam ręce i czuje Maleństwo :-D już zapomniałam jakie to miłe uczucie :-)
Pozdrawiam Was wszystkie - gratuluje tym mamom co czują Maleństwa i życzę pozostałym podobnych wrażeń :-)

Fajnie wam laseczki!
A ja jechalam dzis do pracy i czulam jakies pukniecia, takie jakby od srodka ktos mi igielke wpijal, pik i cisza. Ani nie bolalo, ani nie wiem co to bylo. I tak kilka razy pod rzad. Nie wiem co to bylo. No ale jak nie bolalo to nie ma powodow do obaw :)

Witam:-)

Oj długo mnie nie było, ale kompletnie nie miałam czasu żeby siąść do komputera. Taka super pogoda, to Majki ani zagonić do domku, a i w ogrodzie trzeba było zrobić wiosenne porządki. Jak wracałyśmy do domu to marzyłam tylko o łóżku.

Co do ruchów, to ja też nic nie czuję, ale z Majką poczułam dopiero w 20tyg. więc pewnie sobie teraz też poczekam

Cześć piątkowo..i deszczowo. Leje u nas od rana, zresztą w nocy tez padało..niby ciepło, bo ponad 10 stopni..ale pada..
Mężuś rano o 7 zameldował sie w domku:-)

Wiecie, ze ja myslałam, że każda kobieta ma krechę w ciązy..ale czytam Was i widzę, ze nie..
katezbb ja też czuję takie rozciąganie, ale to wieczorem, jak leżę.
miniaaa oby nowe leki pomogly na Twoje jelitka..

Dzisiaj do pracy po 2 tyg wróciła kumpela i mwi do mnie..ale przytyłaś..tzn. urosłaś..czyli rosnę w oczach:szok: wczoraj też byly u mnie dwie kumpele, to też w szoku, ze taki brzuchol już mi odstaje..no odstaje:-)

Witam piatkowo :-)
Tydzien zlecial nawet nie wiem kiedy, cudownie ze za chwile mamy weekend.
U nas kreski jak na razie brak, dzidzia raz sie ujawnia raz nie-takze na zabawy w puk, puk jeszcze musimy poczekac.
Pogada u nas dzis tez nie bardzo, pochmurno ale w miare cieplo.

Milego dnia

Witam.
U nas dziś w porównaniu do wczorajszej pogody to jest cudownie, chociaż wczoraj mimo braku słoneczka to też bardzo ciepło było a dziś już słoneczko znowu się pojawiło więc chyba też ciepło jest :-) bynajmniej mam taką nadzieję!
Humorek mam taki sobie, no a ruchów maleństwa jeszcze nie czuję i też zazdroszczę tym, które już czują ... ;-)

reklama
Witam się rankiem:-)
Pogoda u nas trochę się popsuła tzn zachmurzenie ,ale dość ciepło jest;-)

Co do ruchów to od jakiegoś czasu czuję takie delikatne muskania, czasem leciuteńkie kopniaczki. Już się doczekać nie mogę aż zobaczę to swoje maleństwo:-)

Miłego dzionka dziewczyny:-)

Do góry