bebzonik
Mamusia ślicznej Misi ;]
Cześć mamuśki.
I widzisz dogadałaś się z mężem ;-) super, Ja jeszcze ruchów nie czuję i w ogóle już mam nerwy bo ten brzuch Mnie przedwczoraj bolał cały dzień, wczoraj już mniej dzisiaj też mniej, ale do wizyty jeszcze kilka dni bo na wtorek mam i do tego czasu chyba zwariuje :-( jakbym czuła już ruchy to bym była spokojniejsza a tak to nerwy, stres usz ....
Mycha,
Jak ja powiedziałam swojej gince, że boli mnie brzuch czasami wieczorami, to mówiła ze to po całodziennych marszach, przeciążeniach – po prostu macica "odpoczywa" no i się uspokoiłam, mam nadzieję, że miała rację? Może u Ciebie też tak jest ;-) może za dużo się obciążasz w ciągu dnia. Życzę zdrówka!
cześć porannie,
ja tylko na chwilę bo mamy dużo sprzątania w domu a ciągle smarkam jak głupia no i boli pół twarzy, a dzwoniłam do dentyst to terminy mają na po Świętach dopiero więc chyba se poszukam innego dentysty...
dziewczyny nie straszcie, ja nigdy nie miałam wyrywanego zęba, a raz tylko plombowany, więc łudzę się że teraz też skończy się na borowaniu i tyle!!
dziuba127,
Z bólem to każdy dentysta powinien Cię przyjąć i bez gadania, oni są do tego zobowiązani. Tym bardziej, że jesteś w ciąży i nie możesz prochami bez końca swojej córeczki obciążać.
Ja jeszcze jak studiowałam bardzo się bałam iść i odwlekałam i odwlekałam...
a jak mnie dopadło to w wielką sobotę z koszykiem z święconką prosto z kościoła poszłam pod gabinet zadzwoniłam dzwonkiem i usiadłam na schodach, wyobraź sobie minę tego dentysty - zapytał tylko czy boli? i to był mój pierwszy raz i ostatni jak na razie.
Ja poprosisz o znieczulenie tylko to bez adrenaliny nic Cię nie będzie boleć a jak juz będzie po będziesz żałować każdego dnia zwłoki ;-);-)
Jest to taka pionowa kreska na brzuszku od pepka w dół i jest koloru od jasno do ciemno brązowego.Nie każda ciężarna może ją posiadac
Ja dzis miałam cięzki poranke.Budziłam młodsza do przedszkola i mi sie tak słabo zrobiło że myslałam że jej nie zaprowadzę.Ale chwile polezałam napiłam się herbatki i przegryzłam kilka paluszków i mi przeszło,uff.Jak ja tego nie znosze!
magda1977
Pewnie szybko zrobiłaś jakiś ruch i stąd to omdlenie. Zdrówka!
Wczoraj rozpusta zywieniowa- wzielo mnie na schabowczaka
Magi001,
u nas też był schabowy, pyszny taki niezdrowy ;-);-);-)
[/QUOTE]...a ja dziś numer odwaliłam. Wstałam po 7, obudziłam Michała, poszliśmy do dentysty, gabinet zamknięty. Patrzę na kartkę z godzinami przyjęć, zaczynam coś kojarzyć. Skoro w czwartek nie przyjmuje, a dziś przecie czwartek, to jak mogłam młodego na dziś zapisać. Myślę dalej... Doszłam do wniosku, że dziś jest 31, a mieliśmy przyjść 30 marca i 1 kwietnia. No i tym sposobem zafundowałam nam pobudkę, przyspieszone śniadanie, a wczoraj nie skojarzyłam, że mam dziecię do dentysty zaprowadzić. Wydawało mi się, że mamy iść dwa dni pod rząd, bo marzec ma 30 dni.[/QUOTE]
pozytywnie zakręcona wiem coś o tym.
Ostatnio poszłam kupić do drogerii szampon, bo w domu miałam tylko przeciw łupieżowy. Kupiłam ale przeciwłupieżowy i w dodatku dla mężczyzn
Bebzonik co to za tort? Mnie wczoraj też naszło na słodkie ale za bardzo nie miałam w domu składników więc zrobiłam zebrę, ale taka sucha wyszła że nie wiem czy ktoś to będzie jadł
nalka,
Spód bezowy, na wierzch bita śmietana i owoce, jakie sobie życzysz, byle by były miękkie. Latem najlepsze truskawki ; -) Szybkie, proste i nawet smaczne. Najlepszy pomysł na pozostające białka.
Ostatnia edycja: