reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2011

Cześć Dziewczyny! No i ja się witam z pracy!;( I taki cudny miałam mieć urlop hahaha...
Od następnej wizyty oddaję zwolnienie lekarskie i będę mogła w końcu posiedzieć w domu - niby jeszcze nie chcę tak na stałe osiąść, ale przecież niemożliwe, żebym jeden miesiąc chodziła do pracy, drugi miała wolny heheh
Miłego dnia i słonecznego!;)

reklama
Hej laseczki, ja nie mam jeszzcze krechy na brzuchu, ruchow chyba tez nie czuje, choc wczoraj wieczorem przez sekunde poczulam przelatujacego motylka, ale jak sie zorientowalam to ten ruch juz sie nie powtorzyl. Bede czekac cierpliwie ;) No ale nie widzialam teraz mojego dzidziolka i juz cala nerwowa jestem czy rosnie, czy serduszko bije, czy sie rusza... Jak go bede czuc to bede spokojniejsza....

Cześć,
kachasek, jesoo co za horror z tym zębem..ciary przechodzą. Ja zawsze z wyrywaniem nie miałam problemu..rach ciach i po zębie..wyrywałam tylko 3, ale mam raczej dobre wspomnienia..i to 4-ka..to prawie z przodu..widac, ze sie nie ma zęba..no i wydaje mi sie, że raczej sie zarosnie..ale jak masz mieć chirurgicznie to w sumie nie robi to chyba różnicy. Ładnie Cie znieczula..nawet nic nie poczujesz..
motyl nie czytaj neta, wiem że to ciężko, ale rzeczywiscie można ogłupieć. Poczekaj na wyniki. Może to nic poważnego, coś innego..trzymaj sie..
ola to sie naurlopowałaś:-)

Ja wczoraj tylko raz chwiluńkę poczulam dzidzie..tak jak w poniedziałek bardzo się wierciła i czułam mocno, tak od tamtej pory, wieczorem coś poczuje, ale bardzij motyla w brzuchu i koniec.
Wczoraj byłam z Igą na basenie..kurczę zmęczyłam się...ale dałyśmy rade. Chociaż nie wybieram się drugi raz:tak:dziekuję bardzo..niech tatuś ją dźwiga w basenie.
Dzisiaj musimy gdzies podskoczyc na obiad, moze w końcu pojade do c&a zobaczę jakieś inne portki ciązowe. i jutro rano już mężuś wraca..zleciało szybko. Pierwszy dzień dziwnie, a teraz już ok- nawet nie zdążyłam się stęsknić a P już wraca..dobrze mi z małą..

Wczoraj jeszcze jak obejrzałam pogodę to od razu radocha..ale ma być cieplutko..i piękny weekend. super:-)

Cześć mamuśki.

Hej mamusie ! i przyszle mamusie ;)
Jestem tutaj nowa ale mam nadzieje ze bede mogla liczyc na kazda z was !
Dzis jest juz ostatni dzien mojego konkursu ! w którym jest moja córeczka !
Mamy bardzo ciezka druzyne na przeciwko ktora non stop nie umozliwia nam wzbic sie na 1 miesce.
Nagroda jest bardzo cenna jest to chusta do noszenia dzieci tkana recznie ktora ma wartosc 250 zlotych.
Niestety nie stac mnie na taka chuste, ale bardzo by mi sie przydala na wiosenne spacerki:)
z gory dziekuje za kazdy glos:
-wystarczy kliknac na ponizszy link
- zobaczysz piekna Ewunie Ewlektrunie ;) ktora na wam widok rozsmiesza :)
- i pod zdjeciem jest zaglosuje na to zdjecie klikamy i to wszystko.
http://pl.lennylamb.com/#pieluszki_wielorazowe/konkurs/3022

Witaj, no to Ja już głosik oddałam ;-) mam nadzieję, że Ci się uda tym razem wygrać!!! :-)

Witajcie dziołszki,
Wczoraj znów po dłuższym czasie poczułam ruchy, oczywiście zastanawiałam sie czy to to? Ale nic innego być nie mogło;-)
Wczoraj robiłam tort Pavlova, to jak sie moja dzidzia posiliła takimi słodkościami to ruchliwa była bardzo;-)
Po za tym dziś przychodzi Pan od naszej kuchni, będzie musiał zmienić nam projekt bo wczoraj przerobiłam męża :happy::happy: i bedzie tak jak chcę.
Dziewczyny czy już macie kreseczkę na brzuchu? Bo ja tak i zastanawiam się czy to jeszcze nie za wcześnie?

I widzisz dogadałaś się z mężem ;-) super, Ja jeszcze ruchów nie czuję i w ogóle już mam nerwy bo ten brzuch Mnie przedwczoraj bolał cały dzień, wczoraj już mniej dzisiaj też mniej, ale do wizyty jeszcze kilka dni bo na wtorek mam i do tego czasu chyba zwariuje :-( jakbym czuła już ruchy to bym była spokojniejsza a tak to nerwy, stres usz ....

Hej laseczki, ja nie mam jeszzcze krechy na brzuchu, ruchow chyba tez nie czuje, choc wczoraj wieczorem przez sekunde poczulam przelatujacego motylka, ale jak sie zorientowalam to ten ruch juz sie nie powtorzyl. Bede czekac cierpliwie ;) No ale nie widzialam teraz mojego dzidziolka i juz cala nerwowa jestem czy rosnie, czy serduszko bije, czy sie rusza... Jak go bede czuc to bede spokojniejsza....

No Ja tak samo jak będę czuć ruchy to będę spokojniejsza bo tak to się stresuje i boję o maluszka :-(

A tak poza tym to u Nas dzisiaj pochmurno, słoneczka póki co w ogóle nie ma a wczoraj tak pięknie było ...

Witam.
Poczytam ale sie nie odniose do niczego bo nie mam głowy do tego:no:.Córka ma podejrzenie o mukowiscydoze wczoraj były badania niestety wyniki będą za około 2 tyg. a ja jeszcze wczoraj poczytałam o tej chorobie i poryczałam sie jak bóbr:-(.Normalnie prosze odciąc mi neta bo zawarjuje.

Buziole i jak nie będe pisac to nie znaczy że Was nie czyta..

Witam!! trzymam &&&&& mocno aby podejrzenia się rozwiały, będzie dobrze!!!!

Wakako wielkie gratulacje!!!!! też brałam ślub w lipcu.
Kochasek ale masz przeboje z ząbkiem, oby juz nie bolało!!
Ja kreski na brzuchu jeszcze nie mam, motylki rzadko czuję może raz dziennie, mam nadzieję że się to będzie nasilać, za tydzień wizyta mysle że wszystko będzie ok.
Niedługo tez będę maiła badania prenatalne czy któraś z was miała, chciałabym się czegoś więcej dowiedzieć i jak długo czeka się na wyniki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć porannie,
ja tylko na chwilę bo mamy dużo sprzątania w domu a ciągle smarkam jak głupia no i boli pół twarzy, a dzwoniłam do dentyst to terminy mają na po Świętach dopiero :szok: więc chyba se poszukam innego dentysty...
dziewczyny nie straszcie, ja nigdy nie miałam wyrywanego zęba, a raz tylko plombowany, więc łudzę się że teraz też skończy się na borowaniu i tyle!!

Motyl - na wyniki muko trochę się czeka więc natchmiast przestajesz czytać głupoty w internecie, ja się długo zajmowałam dzieciakami z tą chorobą, jeździłam z nimi na obozy do Danii, z wieloma mam kontakt do dziś, to cudowni ludzie, a to ze Twoja córcia ma podejrzenie to nie znaczy że jest chora, poczekasz na wyniki i wtedy wszystko będzie wiadomo, a teraz nie zamartwiaj się!! będzie dobrze na pewno!!

reklama
Do góry