Magda oddaj słońce
u nas coraz ciemniej, pewnie zaraz będzie padać.
W Polsce niedociśnienia się nie leczy, w Niemczech są krople - Korodin. Fajnie regulują ciśnienie. Mi nawet mega mocna kawa nie pomaga, więc muszę czasem po nie sięgać. Teraz oczywiście nie. Co dziwne, to u mnie cała rodzinka z nadciśnieniem:bafled: jakiś odszczepieniec jestem
Nawet mój braciszek się nabija, czy ja nie podrzutek, bo ani z zębami mega problemów nie mam, ciśnienie niskie, oczy niebieskie, a cała rodzina brąz/piwne... i tak sobie chłop wymienia, co mnie od nich różni
aniawos, dziuba to nie panie w kolejkach, a pani w rejestracji
tam babcie raczej nie chadzają;-)
dziuba my na parterze mieszkamy, ale stwierdziłam ostatnio, że śpiącego Michała z auta nie dźwigam
warzy jakieś 18-19kg, więc nie uśmiecha mi się nosić, a w domu od jakiegoś czasu i tak się wybudza, więc budzę go w samochodzie.
dzisiaj szok przeżyłam, poszłam na toxo, pytam ile zapłacę, a pani do mnie, że jak IgG i IgM to wyjdzie 88zł (bo jedno 40, drugie 45, pobranie 3) no masakra jakaś
Myślałam, że będzie mniej, to na hiv też bym zrobiła, a w tej sytuacji nie ma bata, czekam na środę i lecę do punktu gdzie robią bezpłatnie.