Motyl naprawdę piękny prezent od mężusia :-)
Tofilesia u mnie też jedyne pocieszenie, to że mieszkanko będzie zrobione w naszym klimacie i w końcu nasze nasze nasze! Ale wybieranie kolorów farb mnie dobija, nie jestem przekonana, czy dobrze zgram to wszystko, chyba za bardzo się tym przejmuję, ale chciałabym żeby wyszło tak jak sobie wymarzyłam ;-)
Agusia śnieg??????? U nas było wiosennie słonecznie i miluchno, aż ze spacerku nie chciało się do domu wracać
Dziuba, tak to z tą naszą pocztą jest, ja staram się nie denerwować na te biedne panie w okienkach, moja mama pracowała całe zycie na poczcie, teraz siostra, więc wiem, jaki te kobitki mają zap...rz, to się tak nam tylko wydaje, że one tak się obijają, a prawda jest taka, że pracują jak roboty za marne pieniądze.
Kachasek ja też raczej ogniskowa, się ubabrać pieczonymi trochę przypalonymi ziemniakami, mmmm, ale grillem też bym nie pogardziła, jak tylko taka ładna pogoda sie utrzyma to chyba się wybierzemy na działeczkę na jakieś szaszłyki :-) jakby co to zapraszam!
Trixi a próbujesz smarować dziąsełka jakimś żelem, u nas sprawdzał się bobodent
Asencja mój S też ma radochę z moich powiększonych wdzięków, bo przed ciążą 70A, a teraz takie porządne B, nie może się opanować i codziennie chociaż krótki masażyk musi być