reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2011

cześć :-)
jestem po wizycie u lekarza... jeżeli chodzi o ból to ginekolog powiedziała że muszę iść do lekarza internisty bo prawdopodobnie pęcherzyk płodowy naciska na dolny odcinek układu pokarmowego i przez to mam teeee bóle!!!!!

reklama
Hej

Ja na chwile. U nas ok tylko duzo pracy teraz było bo koniec miesiąca. Nawet nie staram sie nadrobić bo duzo naskrobalyscie:-D
Postaram sie byc na bieżąco w miarę możliwości.

Pozdrawiam:-)

cześć wszystkim,
ja po pierwszym dniu pracy, dzieci oczywiście się rzuciły i przez 10min nie chciały mnie puścić, jak się okazało już wszyscy wiedzą o dzidzi w brzuszku, o co mam trochę pretensję do wychowawcy, bo jednak powiedziała dzieciom zanim ja rozmawiałam z dyrektorką na ten temat... zresztą chyba ja im to powinnam powiedzieć... no ale w sumie już teraz to bez znaczenia. Oczywiście na dzień dobry moi chłopcy trzej z którymi sobie żaden nauczyciel nie radzi popisali sie swoim zachowaniem, ale trudno, poradzę sobie i z nimi, powtarzam sobie że jeszcze tylko ten marzec, potem już częściej na dwór będziemy wychodzić, z innymi klasami się spotykać, to tak nie będą podskakiwać. W razie czego L4 na stałe welcome to :)
ogólnie znowu boli mnie prawy bok... denerwujące, jak bym miała tam drugiego dzidziusia, dosłownie, boli, kłuje, nie umiem tego nazwać... a jak sie położę na ten bok to już w ogóle3 tragedia... a jak mam spać, na brzuchu nie, na plecach nigdy nie spałam, na boku nie, chyba sie na lampie powieszę! dziś w pracy też mnie ból chwycił, jak coś to będę dzwonić do gina...

miniaaa - widzisz, przynajmniej wiesz od czego te bóle, i masz pewność ze z dzidzią wszystko ok.

kami - jasne, ze jeśli Ci ciężko to w ogóle sie nie zastanawiaj i idź na L4!!

Motyl - ja bym napisała do admina co robić...

Ostatnia edycja:
Dziba też tak mysle ale miałam nadzieje że ktos wie cos wiecej:tak:.
I wiecie najadłam sie dzis gruszek i brzoskwin SWEZYCH :-) słodkich po prostu bajka aż nie wierzyłam jak gruszki "obmacałam" a one miękkie.I czuje sie coraz lepiej mdłosci powoli sie zmniejszają i jutro ostatni dzien antybiotyk:-).Mam nadzieje że wyczerpałam liste chorób w ciąży:wściekła/y: i do konca bedzie ok.

Motyl napisz do Aniaslu, albo Bestyja :-) Powiedz, że drogą głosowania zostałaś wybrana na moderatora i tyle wystarczy :tak:
Nadrobie Was Kochane i poodpisuję później, bo na razie mafia pieluszkowa jeszcze nie śpi ;-)

Dziewczyny, czy wy też macie wokół siebie facetów, którzy zachowują się jak dzieci??? Po prostu żenada, aż nie chce mi się pisać, całe szczęście nie chodzi o mojego S, a o jego przyjaciela. Czy jak facet się obrazi to zachowuje się gorzej niż baba? Bez obrazy dla kobiet, ale myślałam, ze tylko my strzelamy fochami, a tu takie cuda! A najlepsze jest to, że to on zawinił, ale jak focha strzelił to już ponad tydzień się nie odzywa i unika, jeeeennyyyyyyyyyy! Żenua!!!!
Jejku, coś mnie brzuch zaczął boleć... Nie wiem czy to przez stresujące myślenie o jutrzejszej wizycie, czy po prostu macica się rozszerza... A może to te ciastka, którymi się niedawno opychałam :wściekła/y:. Muszę iść spać a jakoś nie mogę rozstać się z naszym forum :-)

Dzieńdobry Kochane :)
Miłego dnia życzę :)

Mam pytanie - do Dziewczyn, które mieszkaja na wyspach i są tu już z doświadczeniem ciążowym - czy jest jakaś szansa na poznanie płci w 13 tygodniu - jak będę miała usg. Czytam, że Dziewczyny w Polsce już na 90% znają.

Hej dziewczyny, nie sposob Was dogonic. u mnie powszechna nuda, nic sie nie dzieje, oprocz zmian w wygladzie, brzuszek sie powieksza, cialo sie zmienia i to tyle. Zero zlych dolegliwosci.
Mam pytanko, za 2 tyg czyli w 12 tyg mam isc na badania prenatalne i usg 3D, myslicie ze bedzie juz cos ladnie widac? Miala ktoras takie? DOmyslam sie ze plci jeszcze nie poznam, ale chcialam znac wasza opinie czy warto isc na takie usg czy nie.
Jeszcze jedno. Mam wizyte 14 marca, a 15 usg 3D, czy nie zaszkodze sobie i maluszkowi tyloma badaniami zaraz obok siebie? Czy darowac sobie jedna wizyte?

Cześć,
ja dzisiaj w domku z Igą..do 4 rano wymiotowała. Wczoraj mój mąż zabrał ją na frytki i kurczaka gdzieś do jakiegoś baru..no i niestety moja mała nie nauczona jeść takich rzeczy i siedziało na żołądku..biedna się męczyła. Miałam wyrzuty sumienia, ze nie zrobiłam im żadnego obiadu..ale trudno po fakcie, mamy nauczk na następny raz.
Zaraz jadę na krew, muszę zabrać Igę, ale chwilkę także poczeka.
do później..

reklama
hej dziewczyny:) nie było mnie kilka dni i nie dam rady was nadrobić.. wczoraj dopadł mnie jakiś wirus i leciało ze mnie z dwóch str naraz.... dziś jestem bardzo słaba zgubiłam ponad kg w jeden dzień... boje się czy to nie zaszkodzi dzidzi.... wszystko mnie boli...

bigchild ja uważam ze na 3d to trochę za wcześnie tylko kasę stracisz.. a na normalnym usg zobaczysz już ładnie swoje maleństwo:)

Do góry