reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wrzesień 2011

Tak zapytałam, ponieważ miałam wrażenie, że właśnie takie pytania są bezsensu i sądziłam, że chcecie aby zakładać nowy wątek, do każdego tematu.

Też uważam, że tu najczęściej zaglądamy i tu na bieżąco możemy sobie "pogadać", pomóc w wątpliwościach itp.

dziboa127 co miałaś na myśli pisząć " także utoniemy w morzu jednostronowych pytań!" czy chciałabyś aby zakładać nowe wątki?

Boże chyba niekumata jestem strasznie. :zawstydzona/y:

reklama
mira no niekumata;-);-) ale w ciazy, więc można wybaczyć....
wyjasniam za dziubę..nie chcemy zakładać nowych tematów, takich jednostronnych, jedno pytanie i koniec wątku..bo "utoniemy"..o to chodziło..masz pytanie ogólne dawaj tutaj:-) wszytskie tu czytamy, piszemy i odpowiadamy..

Miniaaaa, nie wiem dokładnie z jakiego powodu masz bóle, ale może dla przykładu powiem, że ja mam tyłozgięcie macicy i lekarz mnie ostrzegł, że w czasie gdy dzidzia będzie rosnąć to macica będzie się prostować i napewno będzie temu towarzyszył ból. Na ostatniej wizycie był nawet zdziwiony, że jeszcze mnie nic nie boli. Odpukać... Być może Twoje bóle są powiązane właśnie z rozrastaniem się macicy, a może jakoś sobie miejsce zmienia? Daj znać co Ci gin powie jutro?

Miniaaaa, ja tez miewam bole, teraz rzadziej ale w zeszlym tygodniu krotko mialam, bo chyba maluszek zaczal rosnac i moja macica tez. Na poczatku, ok. 3 tygodnia mialam takie silne bole ze myslalam ze cos sie zlego dzieje ale gin mi powiedziala ze to jest normalne i niektore kobiety tak maja, gdy ich macica jest na przyklad mala i musi sie przygotowac do ciazy. U mnie ten bol objawia sie takim ciagnieciem w podbrzuszu, czasami tez w pachwinach albo lekkim uklociem ktore gdzies na koncu troche jak ciagniecie miesniowe wyglada wiec jesli masz podobnie to nie martw sie zabardzo ale tak czy inaczej zapytaj sie swojego lekarza. :-)

Trzymamy kciuki,
a ja odliczam minuty do końca pracy. Jestem po dwóch tygodniach urlopu i już mam dosyć, a to dopiero drugi dzień. Wieczne użeranie, wieczny stres- zaczynam się zastanawiać czy na następnej wizycie już nie pójść na L4. Tyle lat człowiek pracuje, dojeżdża 30 km w jedną stronę, a traktuje się go jak śmiecia... Naprawdę troche życzliwości i byłoby ok.
A z powodów zdrowotnych myślę, że lekarz sie zgodzi. Pożyjemy zobaczymy, ale ja chcę odpocząć. Zwłaszcza, że tutaj na pewno po macierzyńskim nie wrócę....

To sie wyżaliłam :)

Aniawos trzymam kciuki i czekamy na relację, ja mam jutro wizytę i strasznie się denerwuję...
Ale tak poza tym pofarbowałam sobie włoski, zrobiłam manicure, peeling i drogą depilacji pozbyłam się niechcianego owłosienia :-D i czuję się świetnie, znów wyglądam jak cywilizowany człowiek a nie yeti z przetłuszczonymi odrostami zasiedziały w swojej norce :-D. Udka się pieką, dziecko śpi, S wraca za godzinkę więc mam trochę czasu na poszukanie w necie fototapet w rozsądnej cenie...
Dziuba, ja swoją małą od września bym chciała do żłobka posłać, ale kurczę nie mamy jeszcze zameldowania w Gdyni, a bez tego d..a. Chyba, że do prywatnego, ale to znów kosztuje kupę kasy. Cholera, musze poszukać o tych złobkach i się dowiedzieć, co i jak, tylko nie mam teraz na to czasu, o rany!

Jednopytaniowym wątkom mówimy NIE:-D
Też jestem za tym, żeby pytać na głównym, zawsze ktoś doczyta i odpowie:-p

My dziś po wizytce u gina ale opisane to na odpowiednim wątku.
Zaraz lecę do rodzinnego po skierowanie do alergologa bo jutro kolejny maraton po lekarzach:no:

Co do przedszkola to ja podobnie jak ellancz chciałabym puścić we wrześniu ale państwowe to raczej odpada. Chociaż wnioski złożę bo może akurat się uda.

kami20015 pisz co Ci na serduchu leży, bo kto lepiej Cię zrozumie jak młode ciężarówki:-):tak:

reklama
Dzien doberek.

Dziek za zaufanie i chyba troche Wasze lenistwo;-) moge spróbowac,tylko teraz pytanie jak to mam zrobic.Zgłasza sie to gdzies czy co.Jeżeli któras sie orientuje proszę o pomoc.

Do góry