Cześć po weekendzie..
bal w sobotę udany, pojadłam, potańczyłam..popiłam bezalkoholowe mohito..ok 3 byliśmy w domku.
No i w końcu włoski zrobione, piękny blond..zero odrostów..humor lepszy o 100%:-)
kasiula11 też śmigam właściwie ciagle w tych spodniach z h&m na gumkę, innych jeansów nawet nie mierzę. Ale już patrzę za jakimiś ciążowymi portkami, bo czasem mam ochotę założyć jakąś krótszą bluzkę, nie tylko za doopę, a do tych askich portek na gunkę nie wyskocze w krótkiej bluzce do pasa, bo będę wyglądać jak oszołom..takze jakieś normalne portki by się przydały.
a widok piękny...
palissa zdrówka życzę..
kacha przykro mi, ale dasz radę..nie sposób się nie przejmowac rodzicami, bo to jednak rodzice, ale w takiej sytuacji, to tylko źle o nich świadczy..że nie potrafią sie zachować..masz kochajace dzieckiaczki, męża, takze wszystko bedzie dobrze:-)..a rodzice moze kiedyś sie obudzą i zdadzą sobie sprawę jak sie zachowywali do tej pory..trzymaj się cieplutko..
Ja dzisiaj dentysta, brrrr...czekalam na ta wizytę, a teraz chętnie bym ją komuś oddała
..ale trzeba być dzielnym i zasuwać...jakoś przecież przeżyję..
A jutro milsza wizyta..ginekolog..hurra, już się nie mogę doczekać, zobaczyć ze serducho bije, ze wszystko ok..bo gdzieś tam w środku nadal niepokój..ale wierze, ze bezpodstawny..
aha, i chyba już też jestem za tym żeby był moderator, bo otwieranie wątków, które spokojnie można zawrzeć w innych tematach moim zdaniem jest bez sensu. Zaraz będziemy mieć kilka stron pojedyńczych tematów..Test na hiv spokojnie mozna podłączyć pod badania, a pytania o blog na ogólnym wątku..