reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2025

pęcherzyk był ale kurcze nie wiem ile miał. Już nawet nie wiem czy mówiła ile czy nie. Mięśniak ma 1cm a ten pęcherzyk był sporo sporo większy.
Objawy ciążowe nadal mam piersi trochę mniej bolą ale zapachy czuje baardzo intensywnie i mnie mdli
Trzymam mocno kciuki za kolejną wizytę! 🤞 Ale myślę, że to po prostu młodsza ciąża i tyle :)

reklama
Ja za to zastanawiam się jak z 2,5 latkiem mam dużo leżeć, odpoczywać i nie dźwigać 🙈 Że też mi się te krwiaki tak przydarzają 😖

Hej, dziewczyny. Ja już po wizycie. Melduję, że zarodek widoczny, serduszko słyszalne! 😍
Ponieważ miałam monitoring i wiedziałam kiedy była owulacja lekarka zmieniła mi data porodu na 31.08 🙈
Cudownie 🥰
pęcherzyk był ale kurcze nie wiem ile miał. Już nawet nie wiem czy mówiła ile czy nie. Mięśniak ma 1cm a ten pęcherzyk był sporo sporo większy.
Objawy ciążowe nadal mam piersi trochę mniej bolą ale zapachy czuje baardzo intensywnie i mnie mdli
Poczekaj do kolejnej wizyty i staraj się być spokojna ;* wiem że ciężko o cierpliwość. Może faktycznie ciąża młodsza i byłaś na wizycie za szybko.

Czy Was też już zjadają dolegliwości ciążowe ? Ja bym ciągle jadła na przemian mam ciągle mdłości i w ogóle czuje się chorobowo na nic nie mam siły robię tylko tyle ile muszę. Nie znoszę być w ciąży serio . Odliczam dni do porodu.
W poprzedniej ciąży powiedziałam do położnej żeby robiła wszystko żebym jak najszybciej urodziła - przebiła mi pęcherz płodowy, podała oxy i zrobila masaż szyjki macicy. Poród trwał licząc od takich dość silnych bóli 5h

reklama
Dziewczyny które przyjmujecie acard i heparynę . Zdarzają Wam się takie delikatne różowe plamienia ?
Plamień póki co nie miałam, ale mam krwiak i to już druga ciąża i ta sama sytuacja zastanawiam się czy ta skłonność u mnie do krwiaków nie wynika właśnie z przyjmowania heparyny i acardu, no a krwiaki mogą też powodować plamienia i krwawienia 🫣 Ale jest dużo szansa, że wymyślam glupty

Ostatnia edycja:
Do góry