reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2025

wlasnie mi juz zalozyla ale bylam zaskoczona, wydaje mi sie ze w poprzedniej ciazy dopiero jak bylo serduszko, ale wtedy bylam na pewno wczesniej na tej 1 wizycie bo jeszcze nic nie bylo widac
To bardzo wcześnie. Ja czekam już teraz cierpliwie na następną wizytę. Jak serduszko zabije to już założy kartę.

reklama
Hej dziewczyny ja po wizycie i gina. Z terminu om wychodzi 6 tydzień pęcherzyk ciążowy jest ale brak zarodka a teoretycznie powinien już być. Co to może oznaczać ? Jak byłam spokojna to teraz się denerwuje. Kazała przyjść za dwa tygodnie. Poleciałam dziś na betę i pojadę jutro zobaczymy.
A i jakiś mięśniak się przypałętał ale ona mówiła że to nie zagraża ciąży i nic się z tym nie robi

Hej dziewczyny ja po wizycie i gina. Z terminu om wychodzi 6 tydzień pęcherzyk ciążowy jest ale brak zarodka a teoretycznie powinien już być. Co to może oznaczać ? Jak byłam spokojna to teraz się denerwuje. Kazała przyjść za dwa tygodnie. Poleciałam dziś na betę i pojadę jutro zobaczymy.
A i jakiś mięśniak się przypałętał ale ona mówiła że to nie zagraża ciąży i nic się z tym nie robi
A moze ciąża jest młodsza? Owulacja była pozniej? Pewnie dlatego kazała przyjść za dwa tygodnie. Nie ma co panikować.

Myślę, że po prostu owulacja była później i za 2 tyg już będzie wszystko ładnie widać :) A pęcherzyk jaki rozmiar?

A pęcherzyk żółtkowy był? I właśnie, pytanie ile mm miał pęcherzyk 😉

reklama
A pęcherzyk żółtkowy był? I właśnie, pytanie ile mm miał pęcherzyk 😉
pęcherzyk był ale kurcze nie wiem ile miał. Już nawet nie wiem czy mówiła ile czy nie. Mięśniak ma 1cm a ten pęcherzyk był sporo sporo większy.
Objawy ciążowe nadal mam piersi trochę mniej bolą ale zapachy czuje baardzo intensywnie i mnie mdli

Do góry