reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

wrzesień 2011

dzięki za podpowiedz gdzie znaleźć bułki na parze (wiem że robione lepiej smakują ale wierz mi że zupełnie się nie nadaję do czegokolwiek dziś) jeszcze mnie czeka wizyta u internisty.... czuje się masakrycznie.... cała buzia mnie boli oczy mi łzawią, a co najciekawsze nie mogę smarkać bo zaczyna mi rana pękać po zębie!!!!

dziękuję dziewczyny za współczucie jest mi ono teraz bardzo potrzebne!!! kurcze tak źle już dawno się nie czułam

reklama
powiem wam że jak mi koleżanka powiedziała że jak była w ciąży miała zęba wyrywanego i że 3 dni do siebie po tym dochodziła to się dziwiłam o czyn ona mówi!!! ja przecież miałam wyrywane zęby i po 5 godzinach było w porządku!!!! w ciąży wszystko się zmienia teraz to wiem jesteśmy bardziej delikatne, wrażliwe do tego dołóż przeziębienie i żyć się odechciewa!!!!!!

Witam! No to dzisiaj miałam wizytę - opiszę w wątku wizyt;-) Nockę miałam dzisiaj kiepską, a na rano tak przysnęłam, że mnie musieli dobudzać, żebym zdążyła się pozbierać i jechać do lekarza hehe...teraz też mnie muli, ale jakoś dotrzymam do wieczora i pójdę wcześniej spać...a samopoczucie dzisiaj O DZIWO całkiem w porządku, aż jestem pod wrażeniem i nawet apetyt dzisiaj mam, co ostatnio mi w ogóle nie dopisywało..

Ellsi dzieki za linki :) poczytam sobie :) A post mimo ze rekordowy to bardzo fajnie sie go czytalo :)
Miniaaaa i Bafinka rozlozylyscie mnie tymi kluskami na parze .......... jak dotat trzymalam sie dzielnie czytajac co dobrego jadlyscie ale teraz juz nie moge..... CHCE KLUSKI NA PARZE !!!! TERAZ , ZARAZ , JUZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aniawos ja tez mialam pierwsza cesarke i teraz o niczym innym nie chce slyszec ! Dla mnie cesarka jest the best !

Trixi noooooo to ci smacznego życzę!!!! ja je lubię najbardziej ze śmietaną;-) super;-) mam nadzieję będę mogła jeść później!!!! bo ja też już nie mogę się doczekać;-)

chyba naprawdę wezmę sobie paracetamol bo boli cały czas!!!!!

CZESC DZIEWCZYNY,
MAM NA IMIĘ KASIA, MA JUŻ DWIE CÓRKI 4,5 LETNIĄ NATALIE I 2 LETNIĄ MARTĘ, I WŁASNIE OKAZAŁO SIE E JESTEM W TRZECIEJ CIĄZY, TERMIN NA WRZESIEN OKOŁO 28.
OGÓLNIE PISZE TROCHE NA FORUM REGIONALNYM- JESTEM ZE SZCZECINA. CZY MOGŁABYM Z WAMI TEŻ TROCHE POPISAĆ?:tak::tak::tak::tak::tak:

Cześć Babeczki!
Witam serdelecznie nowe wrześniówki :-). Ja zalatana i zmęczona, a jeszcze do wtorku mieliśmy z mężem ciche dni i nie miałam za bardzo ochoty pisać. Bardzo mnie zdenerwował, ale już jest ok. Dziecko wyczuło nerwy, bo we wtorek wieczór miałam bardzo napięty brzuch. Nospa nie pomagała, dopiero ciepła kąpiel i przeprosiny małża. Mam nadzieję, że nic więcej się nie stanie:-(. Wizyta dopiero za tydzień... Będziemy mieli badanie NT.
No i też jak czytam o tym co jecie, to też mi się zachciewa bardzo. Ostatnie 3 dni nic nie mogłam przełknąć oprócz... smalcu z ogórkami :laugh2: Dzisiaj natomiast mam ogromną ochotę na torcik schwarzwaldzki i na pewno go zrobię...mhmh:-p

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
kaoru witaj! trzymam kciuki za synka!

miniaaaa - Ty chodzisz do siebie do dentysty czy do Gdyni dojeżdżasz?

aniawos - to jak będziesz w Gda to zapraszam na kawkę :-D

mi mama kupila dziś paczkę truskawek mrożonych, opłukałam je w wodzie, przełożyłam do miseczki i czekam aż się odmrożą, to teraz po paru godz wchodzę do kuchni a tam dosłownie 4 na dnie :wściekła/y: mój mały darmozjad wszystko mi wyjadł!! pewnie podjadała te z góry, które już były dobre... oby jej nic nie było po tych zimnych owocach!!
ja już mam mega ambitny pomysł na obiad na jutro, ale już nie bedę pisać, bo każda narzeka na te zachcianki :-D

reklama
Dzięki dziewczyny za powitanie:-):-):-):-)
mam nadzieje że to będzie synek, bo mąż powiedział że chyba nie da rady z czterema babami:-d:-d:-d
a dla mnie to tak naprawde ważne żeby dziecko było zdrowe...
Bo troche nas ta ciąża zaskoczyła, dopiero w przyszłym tygodniu wybieram sie na pierwszą wizytę do lekarza, no i zobaczymy, trochę sie boje, no ale cóż ...:-:)-:)-:)-(

Do góry