reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wrzesień 2011

reklama
To napewno temat do zastanowienia się. Dla mnie ważnym argumentem będzie jeszcze to, w którym szpitalu będę mogła rodzić ze znieczuleniem zewnątrzoponowym, bo o takowe zamierzam zabiegać. No i najlepiej żeby było darmowe :-D
Niestety mój próg bólu jest minimalny i obawiam się, że nie dam rady urodzić bez ZZO.

Witam:-)
Byliśmy dziś w mieście po leki, bo u nas o zgrozo na opakowaniu Duphastonu biorą 13zł więcej niż w mieście...a że mieliśmy jeszcze kilka załatwień to skorzystaliśmy
Dzwoniłam do tego lekarza, którego poleciła mi moja ginka, to za usg zmierzenia przezierności karkowej zażyczyli sobie 150zł:szok: chyba poszaleli...na szczęście moja przyjaciółka też jest w ciąży i dała mi namiary na swojego gina i zapłacę tylko 80zł

Poza tym straciliśmy dziś kotka...i nikt nie wie co mu dolegało...

ja też zawsze myslałam że nie wytrzymam za dużo bólu, a jednak rodziłam normalnie, mimo ze urodziłam baaaardzo duże dziecko, zwłaszcza że ja taka mała szczuplutka byłam.. także spokojnie, to się nam tak wydaje że nie damy rady, do mnie lekarz mówił "pani, skoro weszło, to i musi wyjść!!"

Ja jednak wolę się nie przekonywać czy wytrzymam czy nie. Skoro jest możliwe znieczulenie, które nie szkodzi maleństwu to ja mam zamiar z niego skorzystać.

ja też nie chciałam sprawdzać czy dam radę czy nie. Miałam cc i teraz też chcę. o naturalnym nawet nie myślałam. Pewnie tak jest, ze jak weszło to i wyjdzie..ale do mnie nie przemawia:-)
Jem właśnie paluszki, bo głodna jestem, aż zaraz niedobrze..ale za 30 minut do domku..
dziuba nie martw się, na siłę nie będę jadła:-D
madzik szkoda kotka..

przestancie, nie myślmy o tym jeszcze!!
ale to fakt, jak pisze agusia, że skoro jest taka możliwość to dlaczego nie skorzystać...

reklama
Proszę, przestańcie pisać co jecie lub co macie na obiad, bo ja gdy tylko to przeczytam to mam na to ochotę. Teraz mi się paluszki marzą. No masakra jakaś.

Do góry